Сайтовете за запознанства и лъжите

• 57 672
  • 1 779
  •   1
Отговори
# 1 275
Да имаш изисквания е едно, съвсем друго е непрекъснато да се натяква като някакво престъпление "дебелани", "с наднормено тегло", "с деца" и т.н. Някоя се представяла за 20-годишна манекенка, а се оказала пухкава многодетна майка на средна възраст? Голяма работа! Да е казано някъде, че първата среща завършва с брак до гроб? Да те кара някой да ги гледаш тези деца насила? Навреме си разбрал, че те лъжат, радвай се! Нали четете и съседните теми - жената след години брак, дете и поемане на грижите по съвместния живот, разбира, че мъжът ѝ си харчи по любовници, докато тя му става гарант по кредитите.. Тя какво да каже?

# 1 276
  • Пловдив
Скрит текст:
Да имаш изисквания е едно, съвсем друго е непрекъснато да се натяква като някакво престъпление "дебелани", "с наднормено тегло", "с деца" и т.н. Някоя се представяла за 20-годишна манекенка, а се оказала пухкава многодетна майка на средна възраст? Голяма работа! Да е казано някъде, че първата среща завършва с брак до гроб? Да те кара някой да ги гледаш тези деца насила? Навреме си разбрал, че те лъжат, радвай се! Нали четете и съседните теми - жената след години брак, дете и поемане на грижите по съвместния живот, разбира, че мъжът ѝ си харчи по любовници, докато тя му става гарант по кредитите.. Тя какво да каже?
Посети профила ми и прочети последните, да речем, 50-100 мнения, които съм писал във форума или в тази тема. После преброй в колко от тях съм писал за "дебелани" или за жени с деца. Не са много.
 Между другото, настоящата тема е за лъжите в страниците за запознанства и ние точно това разискваме. Най-честите лъжи, на които съм се натъквал в подобни страници, са именно относно женските килограми, външен вид (стари снимки на по 5-10 години) и криене на това, че имат деца. Затова и съм споменал тези техни лъжи в темата тук. Ако темата беше за зайчета и бонбонки, щяхме да си пишем за зайчета и бонбонки. Smiley

# 1 277
А това да криеш, че имаш дете дали пък е долно и недостойно? Вярно ли има такива хора? Гнусна работа..

# 1 278
  • Пловдив
А това да криеш, че имаш дете дали пък е долно и недостойно? Вярно ли има такива хора? Гнусна работа..
Не са никак малко жените, които лъжат, че нямат деца или го крият до последния възможен момент, очаквайки мъжът "да си затвори очите" за това, като свикне с тях и ги обикне достатъчно. Преди няколко часа получих уведомление на телефона от приложението Тиндър, че сме си съвпаднали с една мацка там. Един от първите въпроси беше "Имаш ли дете?", на което тя отговори с "НЕ" (с главни букви). После я търся във Facebook, понеже беше написала имената си и там се оказа, че има дете.
 Бях споменал на по-предни страници и как в началото на година излизахме около месец с една жена от Пловдив, която чак накрая реши да ми признае, че има син. И обяснението ѝ беше "Ако ти бях казала още в началото, нямаше да искаш да се виждаме повече". А изрично я бях питал за това поне два пъти в началото на познанството ни. Е, аз като разбрах после, че през цялото време умишлено ме е лъгала, също не желаех повече да я виждам. И какво постигна тя с тези лъжи? Само загуба на време и вложено внимание. Накрая пък отнесох и обичайното женско обвинение "Знаех си! Всички сте еднакви!". Thinking Досега не съм виждал една лъжа да доведе до нещо положително в отношенията между хората.

# 1 279
В доста Ваши мнения съм го срещала, за да ми е направило впечатление и да го цитирам. Да, нормално е сред толкова профили и сайтове да има и лъжци. Също, както и в "живия" живот. Просто Ви обръщам внимание, че докато Вас са Ви подвели за килцата, мъжете пък понякога буквално се гаврят с жените - те пък направо лъжат за намеренията си и много жени сме се парили от далече по-сериозни "несъответствия". По-скоро е комично да ти дойде на живо една такава "манекенка", не е някаква болка за умиране.
Виж, за дете наистина е грубо да се лъже.

Скрит текст:
Посети профила ми и прочети последните, да речем, 50-100 мнения, които съм писал във форума или в тази тема. После преброй в колко от тях съм писал за "дебелани" или за жени с деца. Не са много.
 Между другото, настоящата тема е за лъжите в страниците за запознанства и ние точно това разискваме. Най-честите лъжи, на които съм се натъквал в подобни страници, са именно относно женските килограми, външен вид (стари снимки на по 5-10 години) и криене на това, че имат деца. Затова и съм споменал тези техни лъжи в темата тук. Ако темата беше за зайчета и бонбонки, щяхме да си пишем за зайчета и бонбонки. Smiley

# 1 280
  • Пловдив
Скрит текст:
В доста Ваши мнения съм го срещала, за да ми е направило впечатление и да го цитирам. Да, нормално е сред толкова профили и сайтове да има и лъжци. Също, както и в "живия" живот. Просто Ви обръщам внимание, че докато Вас са Ви подвели за килцата, мъжете пък понякога буквално се гаврят с жените - те пък направо лъжат за намеренията си и много жени сме се парили от далече по-сериозни "несъответствия". По-скоро е комично да ти дойде на живо една такава "манекенка", не е някаква болка за умиране.
Виж, за дете наистина е грубо да се лъже.

Скрит текст:
Да, има я и обратната страна на монетата с мъже, лъжещи жените за различни неща. Въпрос на (само)възпитание и съвест е всички да подхождаме честно към другия, след като също очакваме такова отношение и към нас самите.

Но държа да подчертая, че лъжите на някои жени към мъжете не са само по отношение на това, което може да се установи от пръв поглед (килограми, години, излъчване) или скоро след това (наличие на деца, дългове, алкохолизъм, пороци някакви). Жени също изневеряват, и то никак немалко. Изневярата не е мъжки патент. Да не говорим, че има и хиляди жени, които зарязват мъжа до себе си, когато още по време на тяхната връзка тайно са се прикоткали при някой "заместник" с повече пари и до последно са го играли усмихнати и верни съпруги или приятелки, защото не са искали от два стола да паднат на земята. Нямали да смелостта да бъдат откровени и да водят диалог за назрелия проблем. Предпочитали са тихомълком да си уредят своите неща, заблуждавайки човека до себе си.

Измежду моите близо 1700 мнения е нормално да бъдат прочетени 20-30 пъти подобни неща, когато в различни теми тук е ставало дума за лъжите при взаимоотношенията.

# 1 281
На кака жребчето
>>>>>>>>>>>>>>>>
По-точно става дума за модел на поведение.
Не мислиш как да работиш върху отношенията си със сегашната ти партньорка без да имаш план Б (сайтовете за запознанства).
Иначе така ти даваш на себе си фалшива увереност, че без точно определен краен срок и без вътрешно издърпване на щепсела на сайтовете за запознанства можеш да си намериш винаги следващата жена, когато не ти се е получило с предишната.

# 1 282
  • Пловдив
На кака жребчето
>>>>>>>>>>>>>>>>
По-точно става дума за модел на поведение.
Не мислиш как да работиш върху отношенията си със сегашната ти партньорка без да имаш план Б (сайтовете за запознанства).
Иначе така ти даваш на себе си фалшива увереност, че без точно определен краен срок и без вътрешно издърпване на щепсела на сайтовете за запознанства можеш да си намериш винаги следващата жена, когато не ти се е получило с предишната.
Не зная как е при теб или при другите, но за мен една страница за запознанства не е "план Б". Това е просто един от начините да завържеш общуване с други хора, които също търсят връзка. В наши дни е може би най-достъпният такъв начин. Но това, че някой от някой профил лъже, е отражение на случващото се в обществото ни, тъй като този човек има физическо тяло и съществува някъде сред нас. Затова и проблемът е изначално в самите хора, които лъжат, тъй като те са тези, които решават дали да лъжат или не.

За Елмаз конкретно предположението ти не е правилно. Горе вече бях обяснил, че за 2,5 години регистрация в него не съм влизал повечето време. Дори и като съм необвързан в момента, пак влизам рядко и само ако на мен пишат. Дано го запомниш и да си го знаеш занапред. Повече няма да обяснявам това. Smiley

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 03:30 от Жребчe

# 1 283
На кака жребчето
>>>>>>>>>>>>>>>>
Ти си писал, че използваш сайтовете за запознанства от 20 години.
Това е много голям отрязък и май скоро няма да приключиш веднъж завинаги с тях.

# 1 284
  • Пловдив
На кака жребчето
>>>>>>>>>>>>>>>>
Ти си писал, че използваш сайтовете за запознанства от 20 години.
Това е много голям отрязък и май скоро няма да приключиш веднъж завинаги с тях.
Ха-ха, върни се и прочети какво точно съм писал тогава. Smiley Ще установиш, че именно в същото онова мое мнение, където си чела за регистрацията ми преди 20-ина години, изрично бях заявил, че през годините, докато съм бил във връзка, въобще не съм се занимавал със страници за запознанства.
 Също така, нека се прави разлика между "използвам от 20 години" и "първото регистриране на профил в страница за запознанства преди 20 години". И това регистриране на младини няма нищо общо нито със зависимост, нито с това, че ако имам връзка, бих продължил да влизам там и да търся общуване с други жени. Smiley
 По твоята логика, все едно да имам зависимост към гледане на телевизия (само защото като дете съм пуснал за пръв телевизора), зависимост към заведения (само защото като ученик съм посетил за пръв път кафене), зависимост към захарния памук (само защото като дете опитах такъв за пръв път), зависимост към банки (само защото преди 10 години имах за няколко месеца сметка в такава) и т.н. Smiling Imp

Имам зависимост само към въздуха, околната температура, водата, храната (плащана посредством това, че полагам труд) и необходимото време за спане.

# 1 285
Мъжете лъжат за намеренията си - умирам от смях. Дали не казват това, което жените искат да чуят? Simple Smile Щото повечето кълват на сериозност, стереотипи, режат при  всяка година над определената възраст и всеки  см под фиксирания ръст, подбират по списък с условия. Нищо, че са глухи и слепи за човек, с когото наистина биха имали това, което искат, та ровят и копат първо за  сериозните връзки, сякаш са скрито имане.
Мъж може да си промени намеренията, жена поведението - трудна работа Simple Smile

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 08:15 от Дренка

# 1 286
Сериозни връзки + лъжи. Ще рече човек, че това е всичко, за което се ползват сайтовете.
Отблъсква ли ви идеята за неангажираща връзка + честност?

Какво бихте казали за обява с приблизително следното съдържание:

Интимност и нежност за дами над х години от мъж на х години. Гарантирам уважително отношение, без значение от развръзката. Обичате ли дълги целувки или да заспите и да се събудите прегърната? Страстният секс е в менюто, но без да е самоцел. Да изживеем нова тръпка или да не променим нищо -  има ли какво да  губим? Вашето удоволствие е и мое. Не съм нахален и ако не ви допадна няма да имате проблем с досаждане от моя страна.

ъм, преди година пуснах нещо подобно в ало.бг. Сега не мога да се концентрирам както тогава, по-добре звучеше, но смисъла бе подобен. Няма проблем да ме нахраните, поне ще се убедя къде се позиционирам на тая планета. Лека нощ от мен, утре ще отговоря ако има на кого.

# 1 287
  • София
Супер предложение, ако не е било тарифирано.

# 1 288
Ако беше тарифирано щеше да е менте, а тогава за чий да се допитвам до осъзнати до прекаленост жени като тукашните, нали? И мерси.

# 1 289
  • София
Сигурна съм, имал си добър успех.

Общи условия

Активация на акаунт