Сайтовете за запознанства и лъжите

• 57 617
  • 1 779
  •   1
Отговори
# 1 350
Ти винаги излизаш такъв във форума, ама виждам колко ти пука! Joy

# 1 351
Скрит текст:
Аз пък все попадам на непушачи.Все такива ме харесват.
Последно един пушеше обаче беше преминал на ел. цигари и не искаше да му пуша много в къщата. Smiley
Ами съобразявам се . Обаче никога не ми се е налагало да ги отказвам заради мъж.
Съдба. Stuck Out Tongue Winking EyeSunglasses

Скрит текст:
Като стана дума за вредните навици се сетих за един познат.
Много важно му беше ,бъдещата съпруга и майка на децата му да не пуше и да не пие...
Срещна я виртуално..
След 5г,когато пак се срещнахме беше..
" По цял ден пред ТВ гледа турски сериали..няма за какво да си говорим " За другото се сещате..И то е химера.
И не,има толкова общо..Но се замислих за компромислите и идеала в глаите ни:)
Не сме врачки, не можем да гледаме в бъдещето, като Нострадамус, за да знаем какво ще е след 5 г. Това е много дълъг период. Simple Smile Flowers Bouquet

Скрит текст:
Когато при бременността ми правиха рутинните тестове за синдром на Даун и др. при плода, рискът излезе много нисък, като при млада жена (а аз бях дъртичка). Докторката каза, че „Ето, биологичната ти възраст не отговаря на хронологичната!” Предположих, че е защото не пия и не пуша. Тъй че не е толкова лошо да водим здравословен живот.
Чудесно. Wink

Скрит текст:
Кому му е нужно да си причинява излишен дискомфорт заради явни несъвместимости?
Писах го също назад в страниците, ама излязох простак и интересчия, мхехехе Relaxed
Това мисля е ясно на всеки около и над средно интелигентен. От гледна точка на "несъвместимостите", противоположностите не се привличат. Казвате си довиждане и всеки по пътя.

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 18:51 от FragranceFanatic

# 1 352
Има си специфичен сексапил в жена с цигара. Казвам го като непушил никога.

# 1 353

Аз като се замисля, не се сещам за трайна двойка между пушач и непушач от моя приятелски кръг. Май това е голям deal-breaker, защото предполага неудобства.
Целувките с пушач и миризмата на кожата им е неприятен момент за един непушач, отделно вечното съобразяване на пушача с непушача би досадило на първия доста.

В моя кръг има много такива двойки,но...
С последното ти изречение съм абсолютно съгласна...

За мен също има такива миризми,които ме отблъскават..
Вчера сутринта се возех в такси..Смрадта на лук беше ужасна Simple Smile
Та съпоставям...
Редактирам се..
Вегетарианец приятел се изказа,че и телата на тези,които консумираме месо излъчват специфична миризма...
Та...явно пушач-непушач е важен критерий!
Все пак става дума за близост.

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 18:50 от Рози и Бодли

# 1 354
  • Агент под прикритие
30+ години отчаяние ?!? Щях да съм се гръмнал много преди това. Grinning

# 1 355
  • София
30+ години отчаяние ?!? Щях да съм се гръмнал много преди това. Grinning
Нея, бе, нея. И без това пуши Grinning

# 1 356
Но защо по дяволите ало.бг?

Защото бях убеден, че по специализираните сайтове има предимно мъже, ботове и гейове правещи се на дами, и шансът да попадна на жена по рождение е по-малък. Разбира се, тогава не знаех, че почти всички бегемами не си губят времето и имат по няколко регистрации по тия сайтове. Груба, но отчетена грешка.

# 1 357
С едно съм съгласна. Има много по-лоши неща от пушенето, които може човек да причини на партньора.

# 1 358
Има си специфичен сексапил в жена с цигара.

Ех, vяsko, само ако съзнаваш колко мултимилиардни индустрии, политика и изкуство стоят зад зараждането на такава простичка мисъл в съзнанието ти.

Чел съм доста за историята и психологията на пушенето като социален феномен. Замисли се какво символизира пушенето при двата пола и защо едната от тези три картини винаги при теб ще провокира по-специални емоции.

Оставям и кратко четиво за маркетинга зад пушенето при жените, това с цветовете на опаковките e доста интересен подход Simple Smile
https://www.who.int/tobacco/publications/gender/en_tfi_gender_wo … tobacco_women.pdf

Ти винаги излизаш такъв във форума, ама виждам колко ти пука! Joy
Practice what you preach Simple Smile Пукало ми е, а и понякога, когато ми запука, качеството ми на живот рязко намаля. Wink

# 1 359
Lorelada,това не е скрито.А е един от видимите недостатъци,които приемаш или да Simple Smile

# 1 360
  • Sofia
Аз като се замисля, не се сещам за трайна двойка между пушач и непушач от моя приятелски кръг. Май това е голям deal-breaker, защото предполага неудобства.

Нищо подобно. Всичко опира до психиката и нагласите на партньорите.
През първите 5-6 години от връзката ни мъжът ми пушеше стабилно. Като непушач, никога не съм одобрявала тази негова пристрастеност, но и през ум не ми е минавало да му намилам, да го тормозя или да го пращам наказателно по балкони и и мази.
Когато реши да откаже цигарите, го направи от раз, но аз нямах нищо общо с решението му, макар да беше наясно със становището ми.
Никога не ми е пречело да седнем в секцията за пушачи в някое заведение, например, тъй като го обичам и знам, че ако му е невъзможно да запали, ще се мъчи и няма да си изкара толкова добре, колкото иначе би.
А който не обича да се съобразява и намира това за досадно преживяване, поначало не е добра компания и човек, който да си заслужава вниманието, така че всичко е OK. Нерядко, също така, си кукува сам. Нали така, bratan-е?

# 1 361
Братане, не мисля, че е сугестиране от картинки. Ако има някаква подсъзнателна верига от асоциации относно приятната ми представа за жена с цигара по скоро е това - тя пуши -  не ѝ пука (от предразсъдъци и страхове) - да си свободна душа изисква интелект - интелектът (повтарям се) е най-силният афродизиак. Един вид bad girl е, в добрия смисъл.

Не, че само едната цигара стига, за да извади тези качества у жената, но добре може да ги подчертае.

Чисто визуално - мацката на снимката има красиви пръсти, което цигарата перфектно демонстрира. Дори и да знаеше как се държи портокал нямаше да е същото, цигарата е обекта, който ѝ позволява да държи ръката си небрежно отпусната подчертавайки извивката ѝ, т.е женствеността ѝ. С плодове, зеленчуци и телефони ефекта се губи, но едва ли заради световната цигарена конспирация.

Но хайде, нека ти си прав, промили са ми мозъка. Това обяснява твърдението ми, но не го прави по-малко вярно, нали Simple Smile

# 1 362
Така, така, който обича да се съобразява, се оставя да го тровят и него с пороците си.
Голема любов, направо зависимост.

# 1 363
Един приятел казваше: " Като спреш да пушиш по-хубава не знам дали ще станеш, ама ако не спреш ще станеш със сигурност по-грозна."

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 20:51 от anonymiss

# 1 364
Това обяснява твърдението ми, но не го прави по-малко вярно, нали Simple Smile

vяsko, разбира се. Аз само дадох храна за мисъл. Идеята за меланхоличната, сексуално-отворена, чакаща нещо жена с цигара между пръстите е на поне няколко века. Цигарата, освен релакса, който носи, е била предметът с който най-лесно е можело да убиеш времето тогава. Подобно на алкохола, но без да те опива и да ти пречи на ежедневните дейности. Удобно.

Нищо подобно. Всичко опира до психиката и нагласите на партньорите.
През първите 5-6 години от връзката ни мъжът ми пушеше стабилно. Като непушач, никога не съм одобрявала тази негова пристрастеност, но и през ум не ми е минавало да му намилам, да го тормозя или да го пращам наказателно по балкони и и мази.
Когато реши да откаже цигарите, го направи от раз, но аз нямах нищо общо с решението му, макар да беше наясно със становището ми.
Никога не ми е пречело да седнем в секцията за пушачи в някое заведение, например, тъй като го обичам и знам, че ако му е невъзможно да запали, ще се мъчи и няма да си изкара толкова добре, колкото иначе би.
bratan-е?
Брей, Блеки, направо съм изумен от твоята саможертва и уникалната история, която разказа. Добре си прекарвате. А ти си си го взела такъв, така че вероятно си била окей с мисълта къде ще сядате по заведения.

Самият дим не ме дразни, дори аз припалвам веднъж на месец-два, но не ми е окей миризмата от затворено помещение, оставаща по кожата и дрехите ми, да не говоря за жилището да смърди на цигари. Имам си високи хигиенни и здравни стандарти.
Много пушачи също избягват това и доброволно пушат на прозорец или тераса. Не е голяма трагедия във всеки случай и не говорим за жизненоважна нужда.

А който не обича да се съобразява и намира това за досадно преживяване, поначало не е добра компания и човек, който да си заслужава вниманието, така че всичко е OK.
Нерядко, също така, си кукува сам. Нали така, bratan-е??

Какво общо мнението на човек за цигарите, с неговото качество на компания и сингъл лайфа? Аз не хванах логиката.  Отделно, не мисля, че и да си омъжена е някакво постижение, достойно за публична хвалба Smile

Общи условия

Активация на акаунт