Сайтовете за запознанства и лъжите

• 57 631
  • 1 779
  •   1
Отговори
# 1 380
  • там, където ми харесва
Това беше в кръга на шегата. Не че това ме притеснява.Мисля също като теб относно повечето жени. А дали някои има такива критерии , да си стои с тях.

# 1 381
  • Пловдив
Няма шега, няма измама. Попадал съм случайно на различни турски сериали, превключвайки през каналите (телевизия не гледам, но пускам телевизора като радио понякога да бръмчи нещо на заден фон или да си пусна музикален канал) и то са едни досадни маанета, едни излишно драматични музики без повод на всяка минута, едни наивни сценки с разговори като за малоумни зрителки, едни изсмукани от пръстите абсурдни случки със семейни проблеми (които нормалните хора могат да решат за минута, а в турските сериали ги влачат по цели серии).

# 1 382
Даааа, точно така - и музиката ми допада... Notes Relieved Notes Кат каза маанета... Joy

# 1 383
  • Пловдив
Даааа, точно така - и музиката ми допада... Notes Relieved Notes Кат каза маанета... Joy
Встрани от това, че съм родолюбив българин, подобни скрибуцания и религиозни опявания в турските сериали нито ме касаят, нито са ми по вкуса (не заради народността, а защото са досадни и дразнещи като "музика" и хитро прокарване на тяхна "култура", уж докато някой само гледа сериал).

Какво мислите за например ето това откровение и пълна липса на лъжи в профил от страница за запознанства? Smiley
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 06 апр 2020, 00:32 от Жребчe

# 1 384

На първото изречение бих премахнал императивната форма и бих пояснил "жена, която избягва тютюнопушенето". Пушене звучи някак... народно.
Бих заменил заменил с "ползотворен начин" с "полезен начин", за да не се привлекат жени с лоша енергия заради лошия избор на дума Simple Smile
За дамата в обществото и к. в леглото може да е малко банално и обидно, ако има по-модерен лаф за същото, мисля, че ще е на място.
"Важно" бих променил на  "За мен е важно", по-нататък изречението губи логически смисъл.
Това за боленето на главата подсказва за лоши травми по теб от предишен партньор, може да напишеш просто, че ежедневният секс те прави щастлив.

# 1 385
  • Sofia
На мен ми звучи ужасно това представяне.
Като оставим стилистиката настрана, мисля, че ще е изключително трудно да се намери жена, която да покрива всичките изисквания накуп. А дори и да съществува такава (някъде там), няма никакви гаранции, че ще си падне точно по наш Пирончо.

# 1 386
  • София
Рецензия на мъж към мъж - безценно!

# 1 387
  • Sofia
Рецензия на мъж към мъж - безценно!

А те себеподобни ли търсят, че вече се обърках? Grinning

# 1 388
Досега още родени деца от виртуални гаджета, без да са станали реални, не съм видяла....Частта с бъдеща майка и нероден Петко sucks..

# 1 389
  • Sofia
Точно, ама това важи както за първото, така и за последното изречение от анонса. Нещо Жребчевият се опитва да хитрува и да впрегне каруцата пред себе си.

# 1 390
  • Пловдив
Скрит текст:

На първото изречение бих премахнал императивната форма и бих пояснил "жена, която избягва тютюнопушенето". Пушене звучи някак... народно.
Бих заменил заменил с "ползотворен начин" с "полезен начин", за да не се привлекат жени с лоша енергия заради лошия избор на дума Simple Smile
За дамата в обществото и к. в леглото може да е малко банално и обидно, ако има по-модерен лаф за същото, мисля, че ще е на място.
"Важно" бих променил на  "За мен е важно", по-нататък изречението губи логически смисъл.
Това за боленето на главата подсказва за лоши травми по теб от предишен партньор, може да напишеш просто, че ежедневният секс те прави щастлив.
Думите "ползотворен" и "полезен" по същество се считат за синоними, но "ползотворен" носи в себе си и послание за творене, вземане на дейно участие, старание и взаимно допринасяне. А взаимността е ключова в отношенията. "Полезен" може да прозвучи като "полезен за някого" и не загатва това да е двупосочен процес.
 За "важно" е ясно, че се касае за "важно за човека, написал профила", тъй като това е част от неговия профил.

Думата "тютюнопушене" ограничава смисъла само до пушенето на тютюн, докато "пушене" описва това действие цялостно и включва също така пушенето на "трева" и други опиати, които са вредни за организма на жената и най-вече за тази, на която в даден момент вероятно ще ѝ предстои да износва плод и да ражда дете.

За любенето - последните ти няколко думи са много добро хрумване. Не зная защо tainichka все още се ослушва и не те е награбила. Smiley Другото за "травмите" не зная защо го спомена. Аз такива при прочитането на текста не виждам. Виждам заявена увереност, че въпросният човек знае каква жена би допуснал до себе си и каква не; като усмивката в изказа му говори ясно, че не би се примирил с първата срещната. Smiley

Последна редакция: пн, 06 апр 2020, 04:01 от Жребчe

# 1 391
  • BG
Не сте у ред, чесно... Rolling Eyes

# 1 392
Пак се върнахме на оралните ласки и пак не съм съгласна.
Е па я от други тема помня, че много се погнусяваше като се заговори за такива неща и рекох, че си от по патриархалните жени, за които е нормално да са по консервативни във интимните отношения.
Няма нищо срамно в това, въпреки, че за много мъже е много странно и не го приемат добре, ако жена им не иска да им прави орална любов.

Сигурно и всяка жена няма да приеме добре ако мъжа и не иска да и направи същото. Та като заговорих за тая тема и патриархалните ценности и съм си мислил, едно време няколко поколения назад, въобще жените изпитвали ли са голямо удоволствие от секса сравнимо със добрите примери от сегашно време.

Никога не се бях замисля, дали преди 100 години мъжете са правили орална любов, което при тези големи храсталаци, сигурно ще е доста неприятно за мъжете. Жените сигурно и те не са свирили на флейтата Smile
За нестандартни влизания пък да не говоря. Интересно и дали е имало много жени, които са стигали до оргазми ? Thinking

Интересно е какво ни чака в бъдещето, дали няма да има (както имаше в един фантастичен филм), който бях гледал, мисля с Арнолд беше и в бъдещето хората не правили физически секс, а си слагат едни шлемове на главата и които предават импусли на мозъка и изпитват същото удоволствие като от реален секс.

Това никак не е лоша идея при толкова много неумели любовници, един такъв шлем предизвикваш яките оргазми може да спаси доста бракове и да има повече щастливи жени ! Вие какво мислите момичета за тази идея с оргазмичните шлемовете ? Smile

Това обаче са съвсем реално постижими неща и със сигурност един ден ще има и подобна технология.

# 1 393
  • София
Сталионе, бъркаш ме с друга потребителка.

Сексът в патриархалните времена изобщо не им е бил чужд. Нито еротизмът, нито усещанията.

# 1 394
Жребче, а че на първа среща я искаш без сутиен като изненада за по-късно ли го оставяш? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт