Сайтовете за запознанства и лъжите

• 57 534
  • 1 779
  •   1
Отговори
# 1 500
Братане, тактично ще подмина отметките за четивата, характера и страхотните автори, за да не се фокусираме върху особеностите на твоя Simple Smile Характер, де.
Всъщност, ти започна с едрите жени Simple Smile
Хубав въпрос, който можеш да отправиш
към психолога - консултант. Wink

# 1 501
Тегавият разговор какво общо има с лилавото червило и Стайнбек?
Аз го обожавам, както Лени ми е в Светата Троица, и?

Не си я харесал в аванс, но все пак дойде да плюеш.
Дай нещо позитивно.

Като не ви се е налагало да профилирате непознати жени, няма как да навържете нещата.
МъШката част ще ме разбере, щото това са си наши неволи Simple Smile

Позитивно да кажа нещо - COVID-19 негативен Simple Smile

Братане, тактично ще подмина отметките за четивата, характера и страхотните автори, за да не се фокусираме върху особеностите на твоя Simple Smile Характер, де.
Всъщност, ти започна с едрите жени Simple Smile
Хубав въпрос, който можеш да отправиш
към психолога - консултант. Wink
Няма да ме вземе насериозно, но иначе с удоволствие бих го питал защо този индекс е правопропорционален на кринджа. Ако имаш, питай от мое име, ама да не се захапете нещо Wink

# 1 502
Братане, малко ми падна в очите... 😀
Стайнбек не ми е любим, но пък да е тегав... 🤔 А розови книжки ли да четат хората? А Лени, ох, Лени... 🤣

# 1 503
Едрите жени трябват да се крият по дупките и да се самоубиват ли? Не трябва да имат самочувствие?

Едит Стайнбек ми е любим, ако има значение.

# 1 504
Бе да харесва каквото иска, в т.ч и да се възмущава от едрички,  ама тая дискриминация. Мъжката част щяла да го разбере 😂

# 1 505
  • София
Е, аз му казах, че той не е харесаният, ама нека ни помрънка на раменцата.

# 1 506
Въпрос - ти държа ли се културно към дамата, Брат? Joy

# 1 507
Да, държах се културно, дори пожелах "лека нощ" Relaxed

Тайничке, а ти какво точно харесваш на Стайнбек?

# 1 508
Стилът му ми харесва на мен.

Забравих си въпроса в предишния коментар, а именно:

Братан от къде вади това самочувствие?

# 1 509
Братан от къде вади това самочувствие?
Да беше само той... Kissing Smiling Eyes
Тук всички мъже са с огромно самочувствие. А повечето са самотници... 🤔

# 1 510
  • София
Мъжете са нормални, но ми е чудно, че не позволяват на другите да имат самочувствие. Защо?

# 1 511
Не тук и жени и мъже май все попадат на някакви, дето са им извън стереотипите и това кара околните да смятат, че  е проява на свръхсамочувствие. Simple Smile

# 1 512
  • Sofia
Значи, тази си позволи държание, каквото и елитен модел не ми е демонстрирала.

Смяташ, че самочувствието е проекция на външния вид? Доста сбъркани представи, бих казала.

# 1 513
  • Варна
Bratan, не приемай за достоверна всяка женска визитка. Особено от такива сайтове. Понякога жените са се вживели в противоположни роли. Някои умишлено заблуждават, че са нахакани или с благороден произход. Хетерите ще са в романтичен балон, в търсене на "единствения".Впечатления гради след личен контакт.

# 1 514
  • Пловдив
Вчера от скука се регистрирах в един сайт . Абе, тези едрите жени откъде го вадят това огромно самочувствие? Отварям някакъв профил. Червени флагове доста - в описанието dream gal, plus-size, любим филм "Невероятната съдба на Амели Пулен", чете Стайнбек, слуша Лени Кравиц и Lorde, на снимката е с лилаво червило.

Ясно, тази е рак, ама не зодията. Но все пак пристъпвам принципите и решавам да пиша. Давам шанс, обещавам си да се държа прилично.

Значи, тази си позволи държание, каквото и елитен модел не ми е демонстрирала. Накрая на разговора дори нямах желание да отстрелям словесно този плюс-сайз глиган и да предозира с ксанакс. Стига толкова експерименти Simple Smile
Братане, ти си по-одухотворен и имаш вежлив подход (важно качество), но в общуването с непознати жени има няколко основни правила, с които мъжът си улеснява живота:

1. В този форум е закон да не се пише нищо за видимо по-пълните жени (колкото и да ти твърдят, че в това нямало нищо лошо, а пък в същото време се цупят, сякаш уж си казал обида), нито трябва да се отваря дума за това и в истинския живот. Ще те изядат като хищни пирани с тракащи челюсти. Ако обаче мъж е с повечко килца, същите тези защитнички на пълните жени ще го разпънат на кръст.

2. Добре е да се погледне ханша. Ако там обемът значително надвишава твоя такъв, няма значение как е в лице или какво има в сутиена. Жените, с цел съблазън и търсене на обществено одобрение, наблягат най-силно на тези две места от тялото си, защото са най-лесни за изопачаване и зрителна измама. Лицето могат да го замаскират с тежък грим, а сутиените (дори и тези без подплънки) създават илюзията за по-повдигнати, големи, стегнати и красиви гърди, отколкото са всъщност. И те много добре го осъзнават, затова и наблягат на това. Също лесно се лъже и за ръста, защото високите токове са лесен начин някоя ниска жена да изглежда едни 10-15 см по-висока. Замисли се: Колко от младите жени на улицата са с маратонки или ниски обувки, които показват истинския им ръст? Малко жени считат себе си за достатъчно красиви и стилни без специален тип повдигащи обувки.
Скрит текст:

3. Никога не вярвай на гръмки женски изказвания от рода на "За мен външният вид няма значение". Това за нея ли? Която прекарва голяма част от деня си в опити пред други хора да изглежда по-добре, отколкото е същност? Която се ужасява и от най-малката пъпчица по лицето или тялото си? Която изпада в нервна криза при 0,5 кг повече тегло? Повечето жени са крайно критични на тема външност (и към своята, и към тази на мъжете) и имат невероятно тренирано око, улавящо и най-дребния недостатък у човека насреща. Още от първата секунда са те огледали от глава до пети и са те оценили по тяхната си система; просто не ти го признават. Същото го правят и мъжете, но те по-често си го казват открито. Заради което биват анатемосвани като "гадняри, интересуващи се от външния вид". И точно това го твърди полът, който чрез вманиачаването си по външния вид движи едни от най-печелившите икономически отрасли в Света - гримове, дрънкулки, бельо, козметика, обувки с високи токове и т.н..
Скрит текст:

4. Ако при ново запознанство не можеш да носиш на ръце една непозната жена физически, не си прави труда да я "носиш на ръце" и в преносния смисъл.

5. На 99% от мъжете кое им е по-важно? Жената да чете книги от определен автор и да си е вирнала носа до облаците (второто е явен знак, че ще е проблемна в едни отношения), или да е земна по душа и да им стопява лагерите в леглото (велият полов живот при младите хора никога не е осигурявал щастлива връзка)? Един кратък разговор на интимна тема и за предпочитанията в нея пести много време, защото отрано можеш да отсееш: дали си заслужава да вложиш време в опознаването на една жена, или - ако имате големи разминавания - всеки да се насочи към човек, покриващ неговите разбирания.

6. Твърде често се случва една жена, при блага дума от страна на мъжа, да се възгордее и да започне да се мисли за заслужаваща много повече. Затова е и полезно, ако мъжът умее да улавя тези знаци, тъй като това му подсказва още в начален етап, че насреща му стои една все още неосъзната и несигурна в себе си жена, която не е надежден човек за сериозни взаимоотношения.

7. Никога не бива да се вярва на цупеща се жена, която казва "Нищо ми няма" или "Не ти се сърдя"! В почти всеки случай това е знак, че жената ти е силно обидена (дори и да не си сторил нищо обидно), нагнетява у себе си гняв и в удобен момент, която тя си е подсигурила нещата, а ти си най-уязвим, ще ти го стовари наведнъж, за да ти е възможно по-гадно и тя да се чувства "победителка".
Скрит текст:

8. Изтъкващите се като твърде големи светици обикновено крият недотам уважително минало и са скрита лимонка; в лошия смисъл.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт