Трудно решение - дали да го задържа

• 23 251
  • 277
  •   1
Отговори
# 210
А доколко изобщо си сигурна във версията, която ти представя за жена си и детето си. Проучи добре нещата. Казвам го от опит. Преди много години имах подобна "грешка" в живота си. Току що бях завършила университет, върнах в родния си град и започнах работа. Бях млада, красива, със собствено жилище и прилична банкова сметка /от наследство/. Той беше от онези чаровници, които без да правят нищо особено, те карат да се чувстваш единствената жена на света. Казваше ми, че е от съседно село, но живее в града на квартира и през почивните дни ходеше да помага на родителите си, което ми се виждаше много мило. Съмненията ми се появиха, когато започна да ми иска пари на заем, които ми връщаше, но сумите ставаха все по-големи. Един ден дойде и каза, че искал да остане при мен за ден-два докато си намери нова квартира. След седмица-две реши, че си живеем чудесно заедно и няма смисъл да се изнася.Беше мил, отдаден изцяло и ми помагаше във домакинството. Аз обаче, въпреки че бях хлътнала здраво, реших, че не знам почти нищо за него. Проучих нещата и с ужас установих, че човекът е женен и има дете. Семейството му живееше на село, а той им беше казал, че има престижна работа в града и фирмата му е осигурила квартира. През почивните дни, когато "ходеше да помага на родителите си" просто се връщаше при жена си. Разкарах го веднага без последсвия за мен самата и без да вярвам на тъпите му обяснения, че не се разбирали и щял да се разведе заради мен и т.н., но все още изпитвам вина към жена му и детето му когато се сетя за тези няколко месеца.

Помисли си, дали за тези четири месеца си го опознала толкова добре, че да можеш да му повериш бъдещето си и това на децата си.

# 211

Тя авторката може и по-добре да е, ако оня зачезне, защото едно е да гледаш три деца И безполезен мъж, а друго - само три деца. Това, ако реши да го ражда де. Аз в тази ситуация бих абортирала. Точно защото знам какво е мъж-търтей на дивана. Добре, че на мен като ми се случи, имах акъл да не забременявам.

Ама защо така го заклеймявате за безполезен. Изобщо не е безполезен, напротив - много ми помага.
Не е седнал на дивана да гледа телевизия. Хайспийд, не визирам само теб, имаше и други на това мнение.
Много по-полезен е от други мъже които само симулират действие и са вечно изморени да свършат наистина нещо. Именно за това не мисля, че бих се оправила без него.
Преди това е поработвал тук-там по нещо, нищо сериозно.
Иначе нямам тук на кой друг да разчитам за помощ. Дето се вика, ако нещо стане с мен, няма кой и линейка да ми извика. Аз го ценя като мъж, като подкрепа и последно бих го нарекла безполезен.
Сега за бебе вече не знам… Това е различно.

# 212
Безполезен е за себе си, за теб е полезен, без бебе още повече.
 Дай ми моля те още малко доводи как се съгласява човек на такава връзка.
Другарче, секс, домашна помощница, гледач на деца. Има ли друго?  А с парите как сте се разбрали, как се стигна до това съжителство? Ти го прибра с ясно съзнание, че ще го издържаш или после се изненада? Той все пак никакви доходи ли няма? А ти преди него как оцеля там?

# 213
  • София
Joy Joy Joy Голям смях падна! Това "Лична Драма" пасти да яде пред този раздел  hahaha
То толкова противоречиви и нелогични факти... даже и жълтте вестници не могат да съберат! И на всичкото от горе Невърленда се включва, за да поддържа разбеснелият се огън между няколко съфорумки, които тръгнали да си се джавкат със страст за чужди "проблеми"!  ooooh! Ох, ох, ох! Де да можеше народа да помисли малко преди да тръгне да прави каквото и да е и да не вярва на всяка изказана и изписана дума  Tired
Независимо от всичко, аз се забавлявах доста през изминалият час и половина! Благодаря ви много за смеха! Ще ви държа под око в случай, че ми доскучее и сериалите са ми свършили!  Peace

Отдавна ни е ясно, че темата е пързалка.   Sunglasses
Авторката поне можеше да е по-последователна в лъжите си, а не да се оплита в противоречия.
Това не ни пречи да се джафкаме "теоритично", нищо че историята е измислена.  Wink

# 214
Alexandria*, дам видях, че си от първите видели лъжите й/му!
Що се отнася до джафкането ... не е теоритично, от момента, в който хора продължават да се обръщат към нея и се говори за конкретна история! Но то все пак да се лъже си е цяло изкуство! Въпреки това, няма да посочвам дупките в историите, защото ми е интересно след още 15 страници до къде ще се стигне!  Laughing

# 215
  • Бургас
За толкова години в този форум, в толкова подобни теми, съм видяла само 2 (две) съфорумки да застават с реални предложения за помощ зад призивите си против аборт. Едната продължава да пише и досега, другата е с бан. От всички останали, нито една не предложи дори чужда помощ, под формата на някоя организация примерно. Въздух под налягане.
Според мен авторката не търси помощ. И то помощ за какво - нито е без работа, нито е без пари, нито болна. Просто е наивна и недалновидна /да не кажа по-силна дума/. На хора, които тичат срещу собствените си интереси, не знам кой, как и с какво може да помогне.

# 216
Хайде, хайде, наградите за първите надушили пързалката, вече свършиха ooooh!
Тук доста се забавихте, по принцип в СО още на първа страница започва съревнованието коя е по-голяма хрътка.
Като е пързалка и загуба на време, форума е необятен- шев и кройка, готварски, телевизионни теми, защо се натоварвате тук?!

# 217
Хайде, хайде, наградите за първите надушили пързалката, вече свършиха ooooh!
Тук доста се забавихте, по принцип в СО още на първа страница започва съревнованието коя е по-голяма хрътка.
Като е пързалка и загуба на време, форума е необятен- шев и кройка, готварски, телевизионни теми, защо се натоварвате тук?!
Аз не пледирам, че съм първа лъжичка за водичка.. и както казах по-горе... сериалите ми свършиха и няма какво да правя  Laughing Лошо ли е, че седя и си се смея на недодялани истории и на няколко човека, които си ги мерят кой е по-по-най?

# 218
Нищо смешно не виждам в тази тема. Дори и да има процент фантазия, никой не е застрахован от попадане в подобна ситуация. Това, че си търкаме клавиатурите разсъждавайки какво, как, дали .... може да е в помощ за някой, който е изправен пред дилема, но не иска да излага живота си във форума.

# 219
Нищо смешно не виждам в тази тема. Дори и да има процент фантазия, никой не е застрахован от попадане в подобна ситуация. Това, че си търкаме клавиатурите разсъждавайки какво, как, дали .... може да е в помощ за някой, който е изправен пред дилема, но не иска да излага живота си във форума.
О, моля ти се! Аз пък си мислех, че този форум е базиран и целящ зрели жени, а не детски истирий търсещи внимание! Търкането на клавиатуритезащитавайки и разсъждавайки върху фикс история сякаш говорим за любимата сестра с "истинска" история и закърпените лъжи, не води до нищо освен до извода, че говорим за дървени философи. За мен това е смешно! Ако пък искаш да помогнеш- стани доброволец по някоя от линиите за хора с проблеми или си насочи работата към тях, а не да киснеш по форума и да си мислиш, че помагаш на фалшиви истории! Никой здравомислещ и зрял човек няма да тръгне да си разказва живота в най-големият форум на България, да търси съвето от напълно непознати хора и да пита- да си запазя ли детето?, да се разведа ли?, той/тя ли е правилният човек за мен, въпреки, че спи с друг или каквото и да е друго ... Колкото и да е повреден мозъка на такива въпроси нямаш нужда от форум и изписани страници, а да седнеш и да помислиш малко сам! Форума не решава проблеми, нито пък намира решенията, форума е форма на забавление и в някои определени случаи- обмяна на информация! Чухме/прочетохме мненията ви последните 10 страници, колкото и да си ги повтаряте- файда няма! Нима мислиш, че философстването по толкова глупави въпроси ще доведе до липсата на теми от рода "забременях! Ами сега?"? Ако искаш да философстваш помогни ми да намеря добър път към информирането на хора, към въпроси, към които избират да си затварят очите!

# 220
Форумът има раздели. В някой от тях се коментират достатъчно сериозни въпроси, колкото и да не ти се вярва. Има и забавни теми. Като цяло обаче смятам, че форумът е обмяна на информация и опит. Това, че някой е споделил част от живота си или просто фантазия, не прави пишещите дървени философи. Извинявай, голяма част от писанията ти са непонятни за мен, но ако съм разбрала правилно ще те замоля да не ми размахваш пръст и да не ми казваш с какво да се занимавам.

Нима мислиш, че философстването по толкова глупави въпроси ще доведе до липсата на теми от рода "забременях! Ами сега?"
Защо мислиш, че целта е да няма такива теми?
Ако искаш да философстваш помогни ми да намеря добър път към информирането на хора, към въпроси, към които избират да си затварят очите!
Това изобщо не го разбрах. Аз ли съм ... или  Thinking

# 221
Аз не размахвам пръст на никого! Всеки си има глава на раменете и не е там за украса!
Питаш кое му е смешното- отговарям ти и не ти харесва! сори, но не съм цвете, за да се харесвам на всички! Ако ти е трудно да видиш, че потребителят има 15 мнения, в които октомври месец мъжът й я е зарязал за по-малада жена и как не се интересува от 5 и 7 годишните им деца, и приема съвета на незнам си кой да си намери нов мъж, за да преодолее бившия! В новата тема вече (тя има вече 4 месечно съжителство) мъж, който я е забременял (а тя със 7 години провалени опити за забременяване даже не знае защо не е могла да забременее и сега изведнъж на 40 забременяла от раз) и от 3 години не знае къде му е детето. Децата й вече са на 8 и 10 години, ама къде ги търсим тези подробности, като времето не е от значение... (3-4 години не са големи разлики, нали? ) и действието ту в България ту в чужбина се развива! Новата изгора с липсващото дете исведнъж се оказва в неизвестност... но това всеки родител знае, че или става въпрос за отвличане, което значи, че медиите щяха да гърмят, или че чичкото е подписал документ разрешаващ на майката да изведе детето извън граница за определен времеви период! Нооооооооооо ... както казваш ти... фантазията е малка...  Laughing  Laughing Laughing ако на това не му е смешно да седиш и да вярваш на такива измислени истории ... определено сме с доста объркани понятия!

# 222
Скрит текст:
Аз не размахвам пръст на никого! Всеки си има глава на раменете и не е там за украса!
Питаш кое му е смешното- отговарям ти и не ти харесва! сори, но не съм цвете, за да се харесвам на всички! Ако ти е трудно да видиш, че потребителят има 15 мнения, в които октомври месец мъжът й я е зарязал за по-малада жена и как не се интересува от 5 и 7 годишните им деца, и приема съвета на незнам си кой да си намери нов мъж, за да преодолее бившия! В новата тема вече (тя има вече 4 месечно съжителство) мъж, който я е забременял (а тя със 7 години провалени опити за забременяване даже не знае защо не е могла да забременее и сега изведнъж на 40 забременяла от раз) и от 3 години не знае къде му е детето. Децата й вече са на 8 и 10 години, ама къде ги търсим тези подробности, като времето не е от значение... (3-4 години не са големи разлики, нали? ) и действието ту в България ту в чужбина се развива! Новата изгора с липсващото дете исведнъж се оказва в неизвестност... но това всеки родител знае, че или става въпрос за отвличане, което значи, че медиите щяха да гърмят, или че чичкото е подписал документ разрешаващ на майката да изведе детето извън граница за определен времеви период! Нооооооооооо ... както казваш ти... фантазията е малка...  Laughing  Laughing Laughing ако на това не му е смешно да седиш и да вярваш на такива измислени истории ... определено сме с доста объркани понятия!

И ти много успя да ме развеселиш.
От давна не бях се натъквала на толкова тъпо и смахната същество!
Какво си се разджавкала като някъв пинтчер, ще се изприщиш вече, а дори не знаеш за какво.
Не ми пиши повече в темата.
Предлагам ти да си отвориш нова - "Помощ, хлопа ми дъската"
А модераторите моля да заключат темата, мисля че се изчерпаха смислените отговори.

Благодаря на всички които се включиха със искрено и смислено мнение  bouquet

# 223
Скрит текст:
Питаш кое му е смешното- отговарям ти и не ти харесва! сори, но не съм цвете, за да се харесвам на всички! Ако ти е трудно да видиш, че потребителят има 15 мнения, в които октомври месец мъжът й я е зарязал за по-малада жена и как не се интересува от 5 и 7 годишните им деца, и приема съвета на незнам си кой да си намери нов мъж, за да преодолее бившия! В новата тема вече (тя има вече 4 месечно съжителство) мъж, който я е забременял (а тя със 7 години провалени опити за забременяване даже не знае защо не е могла да забременее и сега изведнъж на 40 забременяла от раз) и от 3 години не знае къде му е детето. Децата й вече са на 8 и 10 години, ама къде ги търсим тези подробности, като времето не е от значение... (3-4 години не са големи разлики, нали? ) и действието ту в България ту в чужбина се развива! Новата изгора с липсващото дете исведнъж се оказва в неизвестност... но това всеки родител знае, че или става въпрос за отвличане, което значи, че медиите щяха да гърмят, или че чичкото е подписал документ разрешаващ на майката да изведе детето извън граница за определен времеви период! Нооооооооооо ... както казваш ти... фантазията е малка...  Laughing  Laughing Laughing ако на това не му е смешно да седиш и да вярваш на такива измислени истории ... определено сме с доста объркани понятия!
 Само да допълня - в началото на историята , жена му го беше зарязала и отишла в чужбина и не я беше виждал от 3 години . След това се оказа че го е зарязала докато са живеели в чужбина, и отишла в още по-друга чужбина  Grinning . И се пита как  тоя мамин сладък, е живял 3 г. в чужбина, без жена която да го издържа ? Laughing

# 224
  • София
Скрит текст:
Питаш кое му е смешното- отговарям ти и не ти харесва! сори, но не съм цвете, за да се харесвам на всички! Ако ти е трудно да видиш, че потребителят има 15 мнения, в които октомври месец мъжът й я е зарязал за по-малада жена и как не се интересува от 5 и 7 годишните им деца, и приема съвета на незнам си кой да си намери нов мъж, за да преодолее бившия! В новата тема вече (тя има вече 4 месечно съжителство) мъж, който я е забременял (а тя със 7 години провалени опити за забременяване даже не знае защо не е могла да забременее и сега изведнъж на 40 забременяла от раз) и от 3 години не знае къде му е детето. Децата й вече са на 8 и 10 години, ама къде ги търсим тези подробности, като времето не е от значение... (3-4 години не са големи разлики, нали? ) и действието ту в България ту в чужбина се развива! Новата изгора с липсващото дете исведнъж се оказва в неизвестност... но това всеки родител знае, че или става въпрос за отвличане, което значи, че медиите щяха да гърмят, или че чичкото е подписал документ разрешаващ на майката да изведе детето извън граница за определен времеви период! Нооооооооооо ... както казваш ти... фантазията е малка...  Laughing  Laughing Laughing ако на това не му е смешно да седиш и да вярваш на такива измислени истории ... определено сме с доста объркани понятия!
 Само да допълня - в началото на историята , жена му го беше зарязала и отишла в чужбина и не я беше виждал от 3 години . След това се оказа че го е зарязала докато са живеели в чужбина, и отишла в още по-друга чужбина  Grinning . И се пита как  тоя мамин сладък, е живял 3 г. в чужбина, без жена която да го издържа ? Laughing

Натрупалите опит в отглеждането на деца, толкова са се ошашкали от тоягите по гърба, че въобще не забелязват тия дребни противоречия.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт