Трудно решение - дали да го задържа

• 23 226
  • 277
  •   1
Отговори
# 270
Мушморанке, стига се оправдава! Никому не е нужно. Аз специално говоря по принцип, не за теб. Твоят е добре за нивото на не знание, което искаш да си припишеш. А и моля те, ей къде е Гърция, не си в Мексико, все пак. В Гърция българския е на всяка крачка!
hahaha  hahaha hahaha Аз не казвам, че не знам български, вие го казвате! Както и да е.. влязох само да се отпиша!

# 271
А аз пък познавам един безкрайно вдъхновяващ и интелигентен човек, който допуска грешки в правописа си.
Това имах в предвид.
А колкото до акцента, той винаги се усеща и това е нормално.
Казвам го от позицията на човек, който преподава чужд език вече почти 30 години.

# 272
А аз пък познавам един безкрайно вдъхновяващ и интелигентен човек, който допуска грешки в правописа си.
Това имах в предвид.
А колкото до акцента, той винаги се усеща и това е нормално.
Казвам го от позицията на човек, който преподава чужд език вече почти 30 години.
Така е , тук е клюкарник, веки пише набързо и както му падне........не нужно да се вторачваме чак толкова в правописа.....и пълния член  hahaha hahaha

# 273
ellisa.s  Peace
А за чуждия език, не зная как е, живяла съм в България само.

# 274
Не знаеш български и пишеш неразбираемо са две различни неща, които не винаго се препокриват. Ти сама твърдиш, че имаш проблеми поради дългият ти престой в чужбина. Аз си имам теория за нещата, която няма да коментирам.

# 275
Различни са, разбира се. Тя залитна към не знанието, защото и стана по-удобно така Simple Smile
Ей, има една потребителка във форума, която вярвайте ми, по пет пъти й чета постовете и пак не мога да разбера какво пише! Не беше ми се случвало Simple Smile

# 276
  • София
Така е , тук е клюкарник, веки пише набързо и както му падне........не нужно да се вторачваме чак толкова в правописа.....и пълния член  hahaha hahaha
Хайде да не се заблуждаваме.
Който е научен да пише правилно, ще види зор да пише грешно.
И ако тук не можеш да употребиш пълния член, в офиса ще е същото.
В този смисъл, по- добре е тук да се обърне внимание, отколкото там да валят насмешки, че и " вишуто"  е като " нишуто". Peace
Мен очеизвадното незнание ми се набива в очи, което не значи че съм безгрешна и не бих приела " поправка".

# 277
Хайде да не се заблуждаваме.
Който е научен да пише правилно, ще види зор да пише грешно.
И ако тук не можеш да употребиш пълния член, в офиса ще е същото.
В този смисъл, по- добре е тук да се обърне внимание, отколкото там да валят насмешки, че и " вишуто"  е като " нишуто". Peace
Мен очеизвадното незнание ми се набива в очи, което не значи че съм безгрешна и не бих приела " поправка".
Очеизвадните грешки са наистина от незнание, но понякога се допускат правописни и от набързо надраскано.....поне аз в офиса преглеждам написаното и често поправям пълен член, уж знам как се употребява Simple Smile.....а майка ми все ми предлага да ми изпрати граматиката да си я пеговоря набързо hahaha hahaha....всеки допуска грешки.....никой не е перфектен по езика Simple Smile  Много унизително и неприятно е когато се поправя във форума.....

Общи условия

Активация на акаунт