Януарска мама - 2

• 51 311
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Моят също будува тази нощт, не знам защо. Реално колики нямаме, не е плакал, но бодува.
Сами също не иска биба, но като му се доспи и мен не ме иска вече за биба и мрънка и така докато засуче и се отрязва за пет минути.
Не знам по-нататък как ще се приспинаме.
Баща му го успива, но като го остави и Сами се събужда и пак мрънкане.

# 631
Ох, и ние мразим биба.

Did_i, до скоро давах на всяко ядене, но все същото. А, и нали сме със запек, та си въобразявам, че той допринася, щото нали така действа симетикона.

Дивчо, благодаря.

# 632
lolr, lefax също е симетикон доколкото знам. Но дано има повече ефект при вас. Аз давам и чай от копър последната седмица, но то по принцип сякаш понамаляха при нас след 40я ден.

# 633
Здравейте, отложиха ни ваксините заради болницата и операцията. Първата ще му е на 6 април. 6 валентна. притеснявам се дотогава бебето да не се зарази с някоя болест като детски паралич, коклюш, менингит, които ваксината предпазва. Има ли мами с отложени ваксини.

# 634
  • Варна
Олив, няма какво да го мислиш, това не са чак толкова разпространени болести.
Моята дебеланка също не спи, иска все да и говорим и да я носим. Без кръст останах, тя е вече 7кг. Не заспива сама, всъщност се радвам ако изобщо заспи за повече от 20 мин. Ето, тази вечер пак - изкъпахме я, хапна и заспа за 20 мин, а сега пречи на татко си да гледа мача.

# 635
  • София
Ние сме с отложена ваксина заради жълтеница.
Не го мисли това със заразите.
Ние трябва да си запишем час за другата седмица и се чудя да разделем ли ваксините през две седмици или на куп двете да бием.

# 636
  • София
И ние отложихме ваксините, заради запушен нос, който се оказа стафилококи... Ако висчко е наред, ще ги сложим следващия път - на 14-ти април. Иначе искаше да сложи и двете едновременно... и аз се чудя дали да го питам да ги направим една по една или да го сложим наведнъж...

# 637
Момичета каква е причината да искате да ги разделите нали по новия календар това е шествалентната,аз хич не се замислих,на 2 месеца ги сложиха и двете,на 3 месеца само една.

# 638
И ние ги разделихме. Но при нас така ни посъветва частния педиатър, който дойде след раждането у дома. Иначе личната ни е в ДКЦ-то и си ходим при нея. Ние с таткото сме алергични, аз като голяма, той е бил много, като малък. Та ни попита докторът и тогава ни каза да постъпим така. Та на нас миналата седмица ни боцнаха шествалентната, а другата идния месец. Така излиза, че ще се бодем всеки месец до осмия, но да сме по-спокойни.

# 639
Дивчо, само в Германия ли го има този Лефакс? Или и от тук може да се намери?
Аз имам излишен lefax, брат ми го донесе когато ходи до Германия преди две седмици, ако те интересува, пиши ми на лични.
За коликите искам да споделя, че на нас много леко ни се разминаха и мисля, че е защото сме само на кърма, без вода и разни чайчета.

# 640
  • София
И аз да се отчета, че напоследък времето ми е кът  Crossing Arms  от както давам еспумизан малкия е много спокоен! Уж семетиконови всички, уж еднаква доза, ама и инфакола и лефакса не свършиха работа, а този еспумизан действа много добре. Само дето парите си дадохме, че и колийфи, молийфи  ooooh! ама как да знае човек кое ще помогне, ако не тества всичко  Mr. Green
Напоследък малкия бодърства по цял ден без да спи, буквално... Иначе нощем поне 5ч последователни прави.  
Тук е хладно, вчера не сме излизали - дано се позатопли, че и аз свикнах да трамбовам  Mr. Green
Гимнастиката и аз не вадя още, през няколко дни го пробвам, но не посяга и не му е интересна, за сметка на това на въртележката на кошарата е голям фън - смее се, рита мърда, много и се радва  Grinning наредила съм и плюшени играчки отгоре и тях гледа с любопитство.

# 641
Аз затова не съм пробвала друго освен еспумизан. Но вероятно, ако бяха по-силни коликите щях да пробвам и аз.

lolr, вероятно заради АМ са по-силни коликите при вас.

Не знам дали са й повече коликите от зелевия сок, но няма да ви казвам как и миришат пръцките  Laughing ще го спирам май.

Носите ли още стягащи колани за корема?

# 642
Колана отдавна го махнах. Като ми сваляха конците и докторката ми направи забележка. После разбрах, че коремът трябва сам да се възстанови, а колана му пречи, отпуска се. Носи се след раждане и малко след това.

# 643
А дали зелевият сок няма да оцразува повече газове.... все пак зелето нари е газообразуващо, аз избягвах да ям дори на манджа докато кърмех.. newsm78

# 644
На мен не ми докара, на нея не мисля, че повече от обичайното са й. Но пък страшно миризливи  Tired

Днес е слънчево, след малко се мятаме в количката и дано не плаче. В къщи си е ОК, но в превозното й средство нещо не е  Confused

Общи условия

Активация на акаунт