Януарска мама - 2

• 51 292
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
Днес цял следобяд бяхме на разходка с количката и Дари спа почти през цялото време и то без биба Heart Eyes дано вече е така. Изкарахме навън от 12 до 6:30 с малка пауза около 4, за да се изцедя. Времето при нас беше чудесно. За сметка на това сега й е трудно да заспи. Дано спи като снощи.

Black ice, и други ми казаха за кърма в нослето. Ще го имам предвид.

# 706
tanya_79 , Bordeaux, благодаря за споделеното за памперсите Simple Smile Просто при нас промените станаха няколко накуп и тази беше най-драстичната. 

# 707
И на Мишо му се появяват пъпки под брадата а гушата му е червена и все едно с обелена кожа.  Мажа вечер след баня с олио,  сутрин почиствам с кърпички с олио, още не успявам цял пакет да израсходя. И по обед с крем Здраве. Аз съм с къса коса,  нужен ми е фризьор,  козметик и маникюр.  Но кога... Само съдбата знае. На Некст дрехите използвах при баткото. Не са мръднали, все още ги имам. Тия сополи и при нас са още. Гарантирам че е някоя бактерия. То не може 2 месеца сопол. И то от мен или от баткото. Той имаше лятото изолирана бактерия за която с антибиограма уж го мазах с Аб ама тръц. 

# 708
  • София
martinelaa, Сами също хъркаше доста време, а нощем му се запушваше носа. Взеха му секрет и се оказа, че има стафилококи. Миналата седмица слагахме антибиотични капки, към края на тази пак ще му пусна изследване да видим махнали ли са се. Вече не хърка през деня, но през нощта май пак му се запуши нослето.  Confused

# 709
Ние се спасяваме от сополите с baby vac. изсмуква ги без проблем с помощта на прахосмукачката. Не е скъп -20 лева

# 710
Какво имате предвид под сополи - чува се само хьрчене или има течащи сополи? Питам щото и ние леко хьрчим от скоро пьк наближава имунизацията и се притеснявам.

След вчерашния добьр дневен сьн, заспахме кьм 8:30 и се сьбуди преди малко в 4. Явно сме пораснали Simple Smile

# 711
Bordeaux пиши после кой капки ползвахте.
Олив - аз спрях с тази помпа, защото пробвах на баткото и той каза че е все едно ми дърпат мозъка. А на бебето като правих усещам как му се дрънка главата. Сега слагам разтвор и той сам киха и аз вадя леко с туфа за уши.
Диди - не текът сополи,  чува се хъркане.

# 712
  • София
А само нощтно време ли хъркат?
Сами чат пат през деня вади по някое бяло саполче с кихане, а и понякога хърка през нощта, но все си мисля, че е от климатиците. Ние в четвъртък сме на ваксина.

# 713
  • Варна
То няма как да текат сополи, защото са легнали. Обикновено хъркат или се давят от секрета.
И аз имам Baby Vac, но не ми се е налагало да я пробвам още. Дано не ми се наложи скоро! Praynig
Аз да си похваля чавето. Вчера през деня беше нервен и почти не спа, но от 7 снощи до 7 тази сутрин спа и се събужда само за ядене на 3-4 часа. В 7 го преобух, погледа си малко играчките на въртележката и сега яде и спи пак. Heart Eyes

# 714
Чак се притеснявам като спи толкова. Спахме от 5 до 7:30. Сменихме памперса, яде и пак почна да дреме. През деня съм свикнала да будува и сега ми е малко странно. Вчера й мерих Т, няма. То нали това им е работата да спят, но като преди е било различно, все се притеснявам дали е ОК.

# 715
  • София
Ами Сами похърква само нощто време и по някога е от млякото, през деня май няма такъв проблем.
Когато се покаже сополче е сухо и бяло и за това си мислех, че не е проблем?
Май е крайно време и ние да обновим гардероба. На широчина всичко ни става, но на дължина вече са ни малки нещата, та днес ще разгледам h&m като най-близък до нас.
Вие за пролетта ританки ли взимате или панталони без чорап?

# 716
А след като говорите за сополки да питам-случва ли се и колко често бебоците да се излашлят от тези сополки

# 717
Аз от известно време го обличам с боди с дълъг ръкав, панталон и дебели чорапки. Като излизаме навън е облечен по същия начин, но е в портбебето и е завит и с одеалце.
Ние имаме проблем със шапките и ръкавиците - реве като магаре като му сложа някое от двете. А ноктите не смогвам да му ги режа всеки ден - резултатът е надрано лице.

# 718
А след като говорите за сополки да питам-случва ли се и колко често бебоците да се излашлят от тези сополки

Да, както писах една вечер се събудихме от кашляне то на Дари и от тогава чувам това похъркване. От време на време се изкашля и не съм сигурна от сополи или от слюнки, защото и много се плюнчи понякога.

Ние също плачем като слагаме шапка за излизане. Обаче ръкавички не слагам. На мен по принцип ми е по-удобно да е с гащиризонче, защото с отделни дрешки като я нося се заголва кръстчето. По-големите но дрешли обаче повечето са горен и долна част. По-хубавите дрешки при нас са тип панталон. Имаме и ританки, но нещо не ми харесват и за в къщи може да ги ползваме. За навън като е топло с чорапче и буйки. Сега още е в космонавт или дебел, или по-тънък плюшен имаме като гащиризонче със шапка.

П.П. Бейби ВАК ми е много брутален  Confused Ще купувам аспиратор, който се дърпа с уста.

# 719
  • София
Момичета, изчистиха ли ви се линиите от корема? Моята се появи съвсем на края, тъничка е и не много тъмна, но още си стой Sad
Също и Сами има още пъпки по лицето - не е активното акне, но не е съвсем чист. И на мен ми излезат някакви пъпки по раменете, бието.
Дали е от храната или бавно се чистим? Поне цикъл нямам още, дано удържи още малко, че влияе и на кърмата.

Общи условия

Активация на акаунт