Последните две вечери след като го изкъпем към 22 ч, суче по има няма 10 минути, дремне 15 минути, суче още малко и заспи. Чудя се дали не е време да му изместим къпането по-рано.

Пробвам през нощта да го взема да го полюшкам и погушкам, давам му залъгалка, но не се успокоява докато не го сложа на гърда... Поне вече не му сменям памперса през нощта и не го разсънвам излишно...
При нас след всяко хранене сменям подгизнал и от двете нужди памперс, така че ми е спокойно. През нощта се буди различно - между 4 и 6 часа като заспи първоначално, а вече след 6 сутринта по-начесто - на 2 часа някъде. Не се цедя.
Взех си един "мързелив" babasling от olx, който се носи на едно рамо и слагам бебето в позиция easy rider да си легне - като Бобче в шушулка е и така го разнасям из къщи, като е нервен, така и го кърмя понякога. Той си заспива доволно вътре, макар че ако е разстроен първо плаче 5 минути, но накрая се предава
Обаче не е удобно за дълго носене - на едно рамо е и не се разпределя равномерно тежестта, не знам докога изобщо ще мога да го нося в него, а и доколко е ергономично, но ме е спасявал много пъти, като е плачел, а и по-лесно да го нося така, отколкото на ръце.
Взех си един "мързелив" babasling от olx, който се наси на едно рамо и слагам бебето в позиция easy rider да си легне - като Бобче в шушулка е и така го разнасям из къщи, като е нервен, така и го кърмя понякога. Той си заспива доволно вътре, макар че ако е разстроен първо плаче 5 минути, но накрая се предава
Обаче не е удобно за дълго носене - на едно рамо е и не се разпределя равномерно тежестта, не знам докога изобщо ще мога да го нося в него, а и доколко е ергономично, но ме е спасявал много пъти, като е плачел, а и по-лесно да го нося така, отколкото на ръце.
Сега спи отгоре ми.

Сега спи отгоре ми. 

Препоръчани теми