Кога ще почвате да мажете бебчетата със слънцезащитни и с каква козметика?
Посъбуди се достатъчно, че да захапе и доста вяло си се нахрани, като продължаваше да спи. Последва кратка разходка, която проспа, отидохме да се видим с приятел, посъбуди се, гука, усмихва се, ревна от глад, кърмих го в колата, пак заспа, отидохме да хапнем и пийнем, детето отново си спи сладко-сладко, въпреки силната музика вътре. После отидохме при прабаба му, там най-сетне се събуди, доволен и усмихнат ни изчака да сменим памперса, после сука половин час и пак заспа, продължи да спи и в колата като се прибрахме. Продължава да спи в кошчето в момента, а е 1 часа и ще го будя вече, че направо се наводних, докато го чакам да се събуди. За 12 часа да е бил буден 1 общо, в който беше гукащ, щастлив, ангелче просто. Мерих му температурата преди малко, 37, не изглежда болен. Просто изглежда твърде хубаво, за да е истина
Сега ще видим и тази вечер дали ще поспи(м).
не знам защо така, малък ли е още да бодърства по-дълго време?
Освен това мисля че започват истинските колики при нас, напоследък всяка вечер е много неспокоен, вчера като го кърмих след къпането по едно време пусна гърдата и почна силно да плаче, целия червен, риташе с крачета, пръцкаше и изобщо не искаше да захапе пак. Погушках го докато се поуспокои и пак засука, дали са колики това.
Освен това има нощи, в които започна да се буди по 2-3 пъти, свива се целия, пръцка, рита с крачета и блъска с ръчички. Първо мислех че е гладен, но сега не съм толкова сигурна.
Странното е че започнаха тези неща когато започнахме да му даваме Lactacare baby, а уж той трябва да успокоява газовете... Ох, оплаках се, то това да са ни оплакванията де... Тъпото е че като почне всеки ден от следобяда да плаче много и да се буди по няколко пъти на нощ понякога веднага почвам да се съмнявам, че не му стига кърмата. Мъжът ми вече не иска да слуша за кърма, постоянно съм в чуденка 
Щура работа