Малта - 2

• 125 376
  • 828
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Скоро се върнахме от почивка в Малта.
Надявам се следващия път като дойда и Чек ме попита къде съм, да мога вече да обясня.  Mr. Green

Пак ми се идва при вас.  Hug

Единият ден и дъжд ни валя.  Mr. Green

# 181
Идвай, идвай.  Hug

Стейси, вие като си тръгнахте, температурите скочиха с десетина градуса.

# 182
В момента се случва Фестивалът на фойерверките в Марсашлок и е страхотно!
Само гадният облак може би ще ни попречи да видим и следващите два спектакъла  Crazy
Минаха италианците, сега ще са датчаните и малтийците.
Сериозно се замислям да идем да видим и финала във Валета.

# 183
  • Малта
В момента се случва Фестивалът на фойерверките в Марсашлок и е страхотно!....

Страната на фестивалите! Завиждам ти благородно Party

Сетих се нещо странно, но пък важно за мен: знае ли някой, колко струва горе-долу един цялостен масаж например. И само в СПА хотелите ли може да се намери тази услуга или има отделни спа центрове, както тук? Гледам на Йога много ходят?!

# 184

Сетих се нещо странно, но пък важно за мен: знае ли някой, колко струва горе-долу един цялостен масаж например. И само в СПА хотелите ли може да се намери тази услуга или има отделни спа центрове, както тук? Гледам на Йога много ходят?!

Постоянно ходят на йога, СПА центрове има навсякъде, масажите са евтини, понякога даже безплатни.

# 185
Аз си имам човек, който ми прави масажите и не я сменям за нищо. По сайтовете на хотелите няма ли цени? Не съм се интересувала от СПА иначе. Йогата не е скъпа, само да си намериш група, която да ти допада.

# 186
  • Малта
Чек  Sunglasses

Врабец не видях цени в сайтовете на хотелите. Но просто така се уморих от подготовката на заминаването, че си помечтах за миг за един хубав масаж, за който тук няма да ми остане време, уви.

Чух по бг новини, че настоящото малтийско правителство се разклатило нещо, вярно ли е?

# 187
Не виждам да са се притеснили от протестите. И те като нашите. Кучетата си лаят, керванът си върви.

# 188
Чух по бг новини, че настоящото малтийско правителство се разклатило нещо, вярно ли е?

И да е така, това притеснява ли те?
Нарочно ли задаваш толкова глупави въпроси? Просто нямам друго обяснение.

# 189
Здравейте момичета,ще започвам работа и трябва да извадя един куп документи....бихте ли ми казали колко струва медицинското за работа тук?

# 190
Момичета,извинявам се ,че се намесвам в темата-аз съм за "туризъм",но там не намерих инфо-планирам почивка в периода 16-25.06.2016,харесах си  http://www.beachgardenmalta.com/,с дете на 10г сме и искам пясъчен плаж,ако може да ме ориентирате?Добра локация ли е,как да се предвижим от летището до хотела/кацаме в 20.50ч/,става ли плажа и каквото и да се сетите все ще ми е от полза!

# 191
Момичета,извинявам се ,че се намесвам в темата-аз съм за "туризъм",но там не намерих инфо-планирам почивка в периода 16-25.06.2016,харесах си  http://www.beachgardenmalta.com/,с дете на 10г сме и искам пясъчен плаж,ако може да ме ориентирате?Добра локация ли е,как да се предвижим от летището до хотела/кацаме в 20.50ч/,става ли плажа и каквото и да се сетите все ще ми е от полза!

Това, което си показал не е никакъв пясъчен плаж. Преди 12-13 години го направиха, като изсипаха там уж пясък. Само че не е точно пясък, защото след посещението на плажа си като че ли идваш от някой строителна площадка. Освен това е много тясна ивицата, водата е ужасна, защото нещото наречено пясък е разтворено в нея. Абе това въобще не е плаж. Има други хубави с пясък, но са на други места. Иначе мястото на хотела, който сте си харесали е хубаво, можете да ходите на други плажове, които са съвсем близо, но са скалисти. Аз тях в Малта ги предпочитам при всички случаи, а не като да не съм свикнала цял живот с широки пясъчни ивици.  Laughing
Трансферът е най-малкият ви проблем. Ако от хотела не ви го осигурят, има таксита, че и автобуси.

# 192
За повече пясъчни плажове е добре да се ориентирате към северозападната част (района на Mellieha). Все пак не очаквайте кой знае какво като плажове. Аз "плаж" наричам ивицата на Иракли Wink Тук ще намерите вариации на по-големи градински пясъчници. Пак ще ви е весело, но не се настройвайте за кой знае какво.

# 193
Пълен списък на плажовете в Малта:
http://www.visitmalta.com/en/beaches-and-bays

В описанията пише кои са пясъчни и кои скалисти.

# 194
Благодаря,момичета!Определено искам хотел с пясъчен плаж-с дете на 10г сме,а и отиваме на почивка-не на екскурзия.Явно ще се преориентирам-ако може все пак да предложите хотел със собствен плаж?

Общи условия

Активация на акаунт