За тези, които четат любовни романи - тема 22

• 102 749
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Смятах да превеждам паралелно с четенето на втората. Обаче не се сдържах.
Прехвърлих отгоре отгоре диалозите на първите няколко глави и бих откъснала тази на Нокс  Joy

Файловете за тези, които не ползват МБ

# 256
Аз също  прочетох  Измяна и много ми хареса ,някой ако е чел втората може да подскаже нещо в едно кратко резюменце Simple Smile .

# 257
  • София
Прехвърлих отгоре отгоре диалозите на първите няколко глави и бих откъснала тази на Нокс  Joy

Не, не давам!  tooth

# 258

И аз не си давам.  Blush Heart Eyes
Чета и неговата гледна точка и ме умилява, но авторката винаги пробужда в мен сууууупер различни емоции  hahaha
Тони го отнесе по-сериозно, но Нокс има още време да събуди лошотията  Joy

# 259

Много благодаря за превода книжката е супер !

# 260
Еееее значи нищо няма да кажете пфффф  ooooh!  Joy

# 261
Прочетох "Още те обичам" на Филипа Ашли, но нищо запомнящо се! Не бих я препоръчала, поне беше кратка и бързо я завърших!

Не ми стана ясно за какво иде реч в "Кажи го на пехотинеца" на Хедър Лонг? Разказ ли чета, глава от книга ли, защото беше 40 страници и буквално в една нощ главните се взеха... Mr. Green

Ще изтегля "Измяна" но хич не ми се започва поредица, на която тепърва ще излизат следващите части! newsm78 Сега съм се настроила да прочета втората книга от Хард Инк, но изобщо нямам спомен за какво беше първата част... Joy

# 262

Чета и неговата гледна точка и ме умилява, но авторката винаги пробужда в мен сууууупер различни емоции  hahaha

Ау,колко сте гадни !!!! #2gunfire #Cussing out
Барем малко подскажете. Едно време цяла книга в 2 части ни разказа,сега-хич.Искаш да си умрем от притеснение,да си изгризем ноктите и да получим сърцебиене. Но ,да знаеш,че ако някоя от нас се поболее или гътне,ти си виновна hahaha

# 263
Ех,много ми се чете "Само тази нощ", дано си заслужава, засега чета само положителни отзиви! Peace Ето и малко инфо за героите, ще има няколко сюжетни линии и това за мен е голям +

Дейвид Хамър- 34 годишен изпълнителен директор, известен като лошото момче на шведския финансов елит и любимец на медиите. Постигнал е успеха си сам и може да има всичко, което пожелае.

Наталия де ла Грип- 28 годишна, известна като една от най-талантливите бизнес дами. Дъщеря е на Густав де ла Грип, собственик на най-влиятелната компания в страната. Иска да спечели доверието на баща си и един ден да стане наследница на империята "Инвестум"

Майкъл- Най-добрия приятел на Дейвид и негов съдружник. Обича да играе футбол и помага на Дейвид в тренирането на отбор деца от по-бедните квартали. Изглежда суров- с бръсната глава,лъскави костюми и масивни златни пръстени. Но зад всичко това се крие нежно сърце, отдадено на Аса Белке

Аса Белке
- Въпреки зашеметяващата си външност и стабилна работа като адвокат за бащата на Наталия, Аса не е щастлива.бяга от реалността чрез шопинг и незначителни свалки за една нощ.Губи семейството си като малка и оттогава живее като доведена дъщеря в семейство де ла Грип.Има недовършени сметки с Майкъл- единственият мъж, който й е отказал.

Ще има и втора книга, която ще е за един от братята на Наталия... Wink

# 264
  • Euskal Herria

Ееех, поне мъничко подсказване... Не че няма да чета после, ама поне спокойно да чакам новите глави  Wink.

# 265
  • София
Аз наистина съм я позабравила доста и даже бях решила преди да излезе третата, да си припомня втората отново.

# 266
Здравейте,
прочетох "Слепият херцог" на Теса Деър - много ми хареса книжката! На един дъх я изчетох. Страхотен хумор - смях се в автобуса, докато я четох Mr. Green Crazy.
 "Сладко поражение" пак на Теса Деър. Не беше зле,  но "Слепият херцог" определено ми хареса много повече!! Mr. Green
"7 години копнеж"- и тя ми хареса! Хареса ми и стила на писане на Силвия Дей. Затова реших да започна поредицата Кросфайър.. от много време се каня, ама все излиза нещо, което ме грабва повече. По мое мнение книжките (поне първата, до 50 страница Stop) са по-добри от 50 нюанса сиво и от "Този мъж"- която не можах дори да прочета. newsm78

Между другото препоръчвам ви поредичката за братята Дьо Грас. На Щефани Рос. Книжките се издават от Егмонт, за сега има 2 излязли. Страхотни са!! bouquet

# 267
Попаднах в Читанката на поредица ФБР-Трилър на Катрин Каултър. Обаче има само 2-ра, 4-та и 6-та книга. Някой знае ли дали са преведени и други и кои са те? Мразя когато порвдицата не е пълна.

# 268
  • София
Треска 7 – Първа част
Скрит текст:
Началото започва с нощта, в която Баронс отиде в хотела на Мак, за да я накара да се махне. Оказва се, че тогава са спали заедно, но е изтрил спомена ѝ за това. На края на предишната книга Дани и Мак се засякоха. Сега Дани избяга през Сребрата, но Баронс също се оказа, че е там и не даде на Мак да я последва. Мак открива, че ѝ се губят моменти, в които избива разни същества и хора. Постепенно започва да си спомня за нощта в хотела. Междувременно Мак, Баронс, Риодан, двама принцове от Тъмните + един от Светлите и Кат се срещат в книжарницата, за да установят някакъв ред в Дъблин. Някъде по това време в клуба се появи някакъв Тъмна принцеса и се опитда да превърне Лор (един от хората на Баронс) в При-я; Мак го спаси, а той я помоли да излъже, че е пристигнала прекалено късно, не е могла да го спаси и съответно той е При-я, за да можел безнаказано да се урежда с надарени блондинки. Мак се съгласи. Даже си спомням сцената, доста се смях: Мак излиза от стаята със сълзи в очите, вайка се пред Риодан и Баронс как била закъсняла. Риодан се върза, Баронс - не. Междувременно се разбира, че из целия град, даже и в подземията на клуба, се появяват нещо като черни дупки, които се разширяват и заплашват града и света на хората. Оказа се, че са следствие от действията на краля от предишната книга, но още не са разбрали как да ги унищожат. Кат, Баронс, Риодан, друидите и още един от мъжете на Баронс тръгнаха към манастира, за да го освобождават, защото се оказа, че в града е пристигнала някаква много силна Зряща и го е превзела. Като пристигнаха там се разбра, че това е Дани, която сега се нарича Джада и май е въпросната Тъмна принцеса, която се опита да превърне Лор в При-я.
Това е първата част, което е някъде около средата на книгата. Сега продължавам с втора част. Дотук ми харесва много повече от предишната.  Simple Smile

Книгата до края:
Скрит текст:
Действието се развива в манастира. Въпросната Джада/Дани иска Шинсар Дъб и мисли, че книгата е в Макс, но не разбира, че е част от Макс. Баронс и Риодан се опитаха да спрат Джада, но не успяха и тя постави четирите камъка, с които да хване книгата. През цялото време Макс се опитва да попречи на книгата да ѝ влияе и да ѝ помогне да избяга, но накрая, в момента, в който Джада постави камъните, ѝ позволи. Всъщност, благодарение на книгата, стана невидима и успя да избяга. Забравих да кажа, че още там, в манастира, си спомни всичко от нощта в хотела, двамата се изпокараха пред всички.
Отн. Джада/Дани. Оказва се, че Дани е имала раздвоение на личността, и когато е избягала през Сребрата, другата личност – Джада излиза на преден план. Когато Джада се връща в Дъблин, за нея са минали 5 години, а в Дъблин – няколко седмици. Джада е много по-студена и хладнокръвна от Дани.
В края на предишната книга, Кристиан се беше жертвал и позволи на едно същество да го отвлече и да го измъчва, за да спаси Дани. Сега Джада, Риодан, Баронс, Мак и двама от друидите– Дръстан и Dageus (това как би трябвало да се чете  Thinking ), разбират, че Кристиан е прикован за някаква скала в Австрия и тръгват да го спасяват. Мак продължава да е невидима, а книгата мълчи. Успяха да го спасят, но докато го правеха, Баронс беше убит, а Dageus падна от скалата и всички решиха, че той също е мъртъв. Прибраха се в Дъблин, а се промъкна в клуба, за да ги шпионира. Влезе в кабинета на Риодан, започна да гледа в камерите и разбра, че Баронс е там и не ѝ е казал и че Dageus не е мъртъв, а май е превърнат в нещо. Така свърши книгата.
Имаше няколко глави, които се разказваха от името на Кралят на Тъмните; в тях той обещаваше на Кралицата на Светлите да спаси света на хората от черните дупки, ако тя остане с него. После се разбра, че дори и той не може да го спаси, без Песента на Сътворението (така ли се казваше?).
Това е май. На мен ми хареса книгата. Не колкото първите 5, но все пак ми беше интересна. Ставам все по-голям фен на Риодан, а и на останалите от тяхната група, а в тази книга образът на Баронс беше слаб. Започвам следващата и май трябва да си водя записки, че като чета няколко книги от една поредица, една след друга, започвам да бъркам събитията  Grinning

ПП Някой чел ли е другата поредица на авторката – https://www.goodreads.com/series/65562  Да не би да е за друидите от тази?

Последна редакция: чт, 31 мар 2016, 17:31 от milenaka

# 269
  • Варна
Треска 7 – Първа част
Скрит текст:
Началото започва с нощта, в която Баронс отиде в хотела на Мак, за да я накара да се махне. Оказва се, че тогава са спали заедно, но е изтрил спомена ѝ за това. На края на предишната книга Дани и Мак се засякоха. Сега Дани избяга през Сребрата, но Баронс също се оказа, че е там и не даде на Мак да я последва. Мак открива, че ѝ се губят моменти, в които избива разни същества и хора. Постепенно започва да си спомня за нощта в хотела. Междувременно Мак, Баронс, Риодан, двама принцове от Тъмните + един от Светлите и Кат се срещат в книжарницата, за да установят някакъв ред в Дъблин. Някъде по това време в клуба се появи някакъв Тъмна принцеса и се опитда да превърне Лор (един от хората на Баронс) в При-я; Мак го спаси, а той я помоли да излъже, че е пристигнала прекалено късно, не е могла да го спаси и съответно той е При-я, за да можел безнаказано да се урежда с надарени блондинки. Мак се съгласи. Даже си спомням сцената, доста се смях: Мак излиза от стаята със сълзи в очите, вайка се пред Риодан и Баронс как била закъсняла. Риодан се върза, Баронс - не. Междувременно се разбира, че из целия град, даже и в подземията на клуба, се появяват нещо като черни дупки, които се разширяват и заплашват града и света на хората. Оказа се, че са следствие от действията на краля от предишната книга, но още не са разбрали как да ги унищожат. Кат, Баронс, Риодан, друидите и още един от мъжете на Баронс тръгнаха към манастира, за да го освобождават, защото се оказа, че в града е пристигнала някаква много силна Зряща и го е превзела. Като пристигнаха там се разбра, че това е Дани, която сега се нарича Джада и май е въпросната Тъмна принцеса, която се опита да превърне Лор в При-я.
Това е първата част, което е някъде около средата на книгата. Сега продължавам с втора част. Дотук ми харесва много повече от предишната.  Simple Smile

Книгата до края:
Скрит текст:
Действието се развива в манастира. Въпросната Джада/Дани иска Шинсар Дъб и мисли, че книгата е в Макс, но не разбира, че е част от Макс. Баронс и Риодан се опитаха да спрат Джада, но не успяха и тя постави четирите камъка, с които да хване книгата. През цялото време Макс се опитва да попречи на книгата да ѝ влияе и да ѝ помогне да избяга, но накрая, в момента, в който Джада постави камъните, ѝ позволи. Всъщност, благодарение на книгата, стана невидима и успя да избяга. Забравих да кажа, че още там, в манастира, си спомни всичко от нощта в хотела, двамата се изпокараха пред всички.
Отн. Джада/Дани. Оказва се, че Дани е имала раздвоение на личността, и когато е избягала през Сребрата, другата личност – Джада излиза на преден план. Когато Джада се връща в Дъблин, за нея са минали 5 години, а в Дъблин – няколко седмици. Джада е много по-студена и хладнокръвна от Дани.
В края на предишната книга, Кристиан се беше жертвал и позволи на едно същество да го отвлече и да го измъчва, за да спаси Дани. Сега Джада, Риодан, Баронс, Мак и двама от друидите– Дръстан и Dageus (това как би трябвало да се чете  Thinking ), разбират, че Кристиан е прикован за някаква скала в Австрия и тръгват да го спасяват. Мак продължава да е невидима, а книгата мълчи. Успяха да го спасят, но докато го правеха, Баронс беше убит, а Dageus падна от скалата и всички решиха, че той също е мъртъв. Прибраха се в Дъблин, а се промъкна в клуба, за да ги шпионира. Влезе в кабинета на Риодан, започна да гледа в камерите и разбра, че Баронс е там и не ѝ е казал и че Dageus не е мъртъв, а май е превърнат в нещо. Така свърши книгата.
Имаше няколко глави, които се разказваха от името на Кралят на Тъмните; в тях той обещаваше на Кралицата на Светлите да спаси света на хората от черните дупки, ако тя остане с него. После се разбра, че дори и той не може да го спаси, без Песента на Сътворението (така ли се казваше?).
Това е май. На мен ми хареса книгата. Не колкото първите 5, но все пак ми беше интересна. Ставам все по-голям фен на Риодан, а и на останалите от тяхната група, а в тази книга образът на Баронс беше слаб. Започвам следващата и май трябва да си водя записки, че като чета няколко книги от една поредица, една след друга, започвам да бъркам събитията  Grinning

ПП Някой чел ли е другата поредица на авторката – https://www.goodreads.com/series/65562  Да не би да е за друидите от тази?
Да, след третата книга. Първите нямат връзка. Има книги за 3 друида и Адам Блак, който е фей. Той обаче се появява в 1 книга. На мен ми бяха много интересни Келтър книгите. Има пътуване във времето.

Общи условия

Активация на акаунт