За тези, които четат любовни романи - тема 22

• 102 737
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Ще се жертвам  bishop обаче не мога да я докопам, моля някой да се съгласи да ми я прати в epub, ще дам адрес на лични. Пробвах milenaka , но е непревземаема през ЛС.

# 301
  • София
 Laughing  Готово, отблокирах си съобщенията, твоя съм, превземай ме  Mr. Green

# 302
Обозначих се Simple Smile

# 303
Прочетох на един дъх Барбара Тейлър Брадфорд - Писмо от Истанбул, страшно много ми хареса, невероятна и увлекателна книга.

Скрит текст:
Джъстин занемя. Взираше се в писмото, което току-що прочете, чувствайки сякаш земните пластове се разместват под краката й. Беше потресена. Забеля­за, че ръката й трепери... цялата трепереше като лист. Баба й е още жива! Как е възможно?

Пое дълбоко дъх, остави писмото и се помъчи да подреди мислите си. След няколко ми­нути се успокои, наведе се, за да прочете още веднъж написаното, да погълне думите… те разкриваха нещо тол­кова важно, че беше смаяна.

Баба й беше още жива.

Разтърсваща сага от кралицата на драмата Барбара Брадфор Тейлър. Какво се случва с едно семейство през годините между Втората световна война и 2004? Ню Йорк, Лондон, Истанбул, Берлин… пътят, който героите ще изминат, за да разгадаят една мистерия и да преоткрият себе си…

Целият свят на Джъстин Ноулан – известна кинорежисьорка – се преобръща, след като неволно отваря адресирано до майка й писмо. Писмо, изпратено от Истанбул, което разкрива, че любимата й баба, уж загинала при самолетна катастрофа, е жива! Нима майка й е излъгала и нея, и близнака й Ричард?

Решението е едно – да замине за Истанбул и да разнищи историята. В омайния град на границата между Изтока и Запада се случва нещо неочаквано – Джъстин среща любовта на живота си – загадъчен мъж, който сякаш знае повече, отколкото е склонен да разкрие.

Писмото от Истанбул й помага да открие не само истината за семейството си, но и да излекува раните от минали предателства и да започне нов живот.

И Теса Деър - Сладко поражение. Хареса ми също много.

Скрит текст:
Добре дошли в Спиндъл Коув, любима дестинация за определен тип благородни млади дами – онези, които се бунтуват срещу условностите на своето време и се занимават с дейности като медицина, геология и артилерийска стрелба. Мястото е рай за всички, които го населяват.

Полковник Виктор Брамуел, новият граф Райклиф, знае, че мястото му не е там. Според него в Спиндъл Коув няма нищо друго освен стари моми и… овце. Само че не му остава друг избор, тъй като има заповед да събере запасен отряд в селището. Задачата е проста, но се усложнява от присъствието на смелата и очарователна лейди Сузана Финч, която е решена с цената на всичко да спаси малкото си утопично общество от нахлуването на импровизираната армия на полковник Брамуел.

Полето е готово за епична битка… Но кой може да бъде обявен за победител, ако и двамата имат толкова много за губене?

Всичко, което е преведено от тази преводачка е изпипано до последната запетайка, ужасно много харесвам начина й на превеждане. И съм доволна, че точно тя е превеждала книгата.

Тези двете книги има ли ги в електронен вариант?

# 304
  • в сърцето на един мъж...
Не знам, аз лично на хартия ги четох.

# 305
  • В къщурката на хълма на феите
кво каза, че пиеш Mr. Green Mr. Green Mr. Green

аз от Фчера чета Гордост и Наслаждение - напраО нещо не мога да свържа стила на писане с този на Силвия Дей .. даже ми харесва Mr. Green

# 306
  • Плевен / София

аз от Фчера чета Гордост и Наслаждение - напраО нещо не мога да свържа стила на писане с този на Силвия Дей .. даже ми харесва Mr. Green
книгата е изпратена по предназначение....да готвим бутилките... Joy Joy Joy а мезе ще трябва ли... newsm78

# 307
Като споменахте превод- чета Морето на спокойствието..като за тийн книжле бива, ноо превода е отчайващ  ooooh! Дори и аз, дето нямам претенции, се потрисам  ooooh! Ма ме мързи да я търся и почвам на английски...ще я дочета така...

# 308
  • София
Аз засега се отказах от Треска 8 и започнах това – https://www.goodreads.com/book/show/27263454-sparrow  Обаче още съм раздвоена дали ми се чете или не. В началото съм, ще видя дали ще я прочета или пак ще се лутам в търсене на книга.

♥ HAPPY ♥,  почти съм вдигнала ръце от преводите на български. Последният ми опит беше с Треска и там книгата спасяваше превода, но...

# 309

книгата е изпратена по предназначение....да готвим бутилките... Joy Joy Joy а мезе ще трябва ли... newsm78

Аз като свърша работата  smile3529 - тогава ще се черпя Wine Glassл Вие си пийнете, хапнете...

# 310
Аз засега се отказах от Треска 8 и започнах това – https://www.goodreads.com/book/show/27263454-sparrow  Обаче още съм раздвоена дали ми се чете или не. В началото съм, ще видя дали ще я прочета или пак ще се лутам в търсене на книга.

Не е лошо книжлето. Аз смятах да я превеждам, но я оставих на друг преводач.  Peace
И аз съм в същата дилема сега, но с Bang на EK Blair. Хвърлих се в дълбокото и сега си търся нещо романтично, за да си върна вярата в доброто  Joy

# 311
  • София

Не е лошо книжлето. Аз смятах да я превеждам, но я оставих на друг преводач.  Peace
Скрит текст:
И аз съм в същата дилема сега, но с Bang на EK Blair. Хвърлих се в дълбокото и сега си търся нещо романтично, за да си върна вярата в доброто  Joy

yes  Наистина се оказа симпатично. Както се чудех дали да го чета, сега погледнах, че съм сигнала почти 40% – бързо върви. Значи ще го превеждат, така ли?
Bang така и не я започнах, а ѝ се чудех. Другата поредициа гледам, че съм прочела първата, но нещо не съм останала във възторг.

# 312
Така ми казаха, но не се очаква скоро превод.
Ако можеш да преглътнеш сцени
Скрит текст:
на насилие
такива в които приемният баща кара децата да правят секс пред него  Shocked #2gunfire
и още доста такива
прочети я. Аз прескочих тези глави, прочетох една в настоящето и от тогава не съм чела. Събирам сили явно  Mr. Green

# 313
Аз така яко задълбах в шотландците на Монинг.. аххх, тези шотландци!  Heart Eyes Сега съм на Дагеус, кажете ми, че има хепи енд! Има нали? Simple Smile  С този "звяр" отвътре, така да ми напомня на Баронс, ехх ..

# 314
  • Варна
Съвсем новичка и прясна съм във сайта и обожавам книгите. Четох назад в темите и си свалих някои книги, които препоръчвате. Искам да попитам някой чел ли е поредицата "Colorado Mountain" на Kristen Ashley? Все не мога да се реша да я започна, защото "Завещанието" от същата авторка не ми допадна много. Като цяло историята ми хареса, но към края вече книгата стана като "точена баница" и едва я дочетох.
Аз съм ги чела първите 3-4. На мен ми харесват. Героите гонят 40 те, уравновесени. Първата беше забавна доста. В другите имаше крими елемент. Главен недостатък, обема. Много страници за любовен роман, но пък нейните всичките са така. Лично аз май не съм била разочарована от КА, изчела съм над 10-12, но пък това Завещание не съм.
Сега приключвам 7ма на Булките. 4та му е любима, сегашната също е много добра, достоен финал.

Общи условия

Активация на акаунт