За тези, които четат любовни романи - тема 22

• 102 655
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Скрит текст:
И аз започнах https://www.goodreads.com/book/show/28477789-stuck-up-suit и ми допада доста. Виждам , че Cocky Bastard  е на същите автори. Някоя друга тяхна да сте чели? Отзиви?

Не съм, но ако някой е чел Roomhate на Пенелъпи ще съм доволна да даде отзиви. Изглежда забавна и тя.
Скрит текст:
Костюмара ще го превеждам, но да видим кога. Засега само се смея с Морган Орган  Joy

Започнах я, но не я довърших. Доколкото помня беше две части.
Голям спойлер:
Скрит текст:
Става въпрос за двама приятели от детинство – Джъстин и Амелия. Бабата на Амелия е съседка на родителите на Джъстин и така се запознават и сближават двамата. Години по-късно двамата са престанали да поддържат отношения; той е станал известна рок-звезда, при нея не помня какво беше; бабата умира и ги оставя и двамата наследници на къщата; те се засякоха там, но той имаше гадже; живяха известно време тримата заедно в къщата, но после всеки си замина; тя се запозна с друг и роди от него, върна се в къщата, защото остана без друго жилище; Джъстин и той се появи там, сам, а нея пък я сваляше някакъв съсед и май четох дотук. Книгата в никакъв случай не е лоша, но просто не е мой тип история и затова я спрях. Никъде не се споменаваше, че има бебе, самотна майка и от сорта. Това ме подразни.

# 421
milenaka, направо ме застреля. Очаквах нещо леко и забавно, а ми звучи като драма.  Joy
ShySun, това е само прякор. Нииищо не съм издала, повярвай ми  Joy

# 422
  • София
 Grinning  Това е положението. Ако харесваш такова развитие, книгата е хубава. Аз въобще не обичам такъв тип истории и се подразних много, защото нищо в резюмето не намекваше за това. После видях, че в коментарите предупреждават, ама... после.

# 423
Ellah кажи само
Скрит текст:
дъщерята негово дете ли е?

# 424
  • Разпиляна във въображението
milenaka, това, което си написала в спойлер, прилича на една от филмираните лигави книги на Спаркс. Наскоро го даваха по телевизията.

# 425
Ellah кажи само
Скрит текст:
дъщерята негово дете ли е?

Аааааа аз не съм стигнала до там.  Mr. Green
Скрит текст:
Но определено събуди любопитството ми и погледнах. Да, Морган Орган е баща.  newsm78

# 426
Аааа, много ми хареса как завърши първата книга от Изневяра! Peace Не очаквах такова развитие на нещата и въобще да съществува такава фирма... Прочетох даже и 11-те глави от втората книга... Party За пръв път чета по този начин книга, тоест глава по глава...но определено доста се заплитат нещата! Joy Засега Нокс не ме дразни и не го определям като доминант! Налага се, защото реално той наистина купи Чарли....а тя не ми допада като характер! Ако искаше толкова да се махне от влиянието на фамилията си нямаше да е зависима от техните пари! Thinking Надявам се скоро да преведът следващата глава....
Чудя се да започна ли ''Герой'' на Саманта Йънг- пак не е преведена цялата книга, но съм голям фен на Дъблин Стрийт? Хубава ли е историята...

# 427
  • София
"Герой" е много хубава  yes

Засега и аз съм фен на Нокс, но са излезли едва две книги. Ще видим след това.

# 428
  • Разпиляна във въображението
Чета тази. За първи път се сблъсквам челно с тази тематика. Интересна ми е. https://www.goodreads.com/book/show/10970532-the-siren

# 429
"Герой" е много хубава  yes

И на мен ми хареса!

# 430
  • Варна
И на мен ми хареса много Герой

# 431
Убедихте ме бързо  Mr. Green Утре започвам "Герой"- там как стоят нещата, ще се изненадам ако не е поредица? Но колко книги са, всяка за различна двойка ли е?  Heart Eyes

# 432
Убедихте ме бързо  Mr. Green Утре започвам "Герой"- там как стоят нещата, ще се изненадам ако не е поредица? Но колко книги са, всяка за различна двойка ли е?  Heart Eyes

Не е поредица. Общо 33 глави, преведени са до 21. Надявам се другата седмица да я свърша.

# 433
Кросфайър 5
Скрит текст:
Моника е застреляна от фотограф, който ходи на терапия при Ан Лукас. Неговата версия е че с Гидиън са космически свързани, той е обсебен от Г и още преди Г да срещне Ева, фотографът  снимал Г навсякъде и при всяка възможност, вкл. и онази снимка, която за малко да съсипе партито в Рио. Бащата на Г е забогатял навремето с т.нар. Понси схема/ това е аналог на пирамидите през 90-те години/ семейството на фотографа е загубило всичко и той сега преследва Г. Когато Ева се появява фотографът става ревнив. Хванат е от полицията и всичко си казва. Оказва се, че братът на Г Кристофър също е ходил на терапия при Хю, който  е изнасилвал Г в детството. Хю е успял да внуши на Кристофър, че Г иска да убие майка си и втория си баща. Затова Кристофър мрази брат си, но след като разбира истината, започва да прави стъпки към помиряване. Идва бащата на Ева,  който казва, че иска да се премести да живее в Ню Йорк, защото само Е му е останала. Г му предлага работа като охрана на Ева, баща й приема. Никъде не се описва кога точно погребват Моника, Е в началото дори не може да се разплаче, прави секс с Г на втория ден, малко шашаво ми се видя. Тъй като сватбата очевидно няма да се състои, канят родата на бащата на Ева в къщата край океана, където планираха да направят сватбата. Нейното семейство се събира- братовчеди, баби, чичовци, идват брата, страта и втория баща на Г, Г и Е си разменят подаръци, които всеки е взел за сватбата. Отиват на служба в памет на Моника и Бенджамин Кланси иска да говори с Г. Тук правя уточнение, че кучето -пазач на вт. баща на Ева е Кланси, той покри Г, когато Г уби изнасилвача на Е. Ангъс е охрана на Г, но Кланси покри Г. Та... Кланси се оказва, че е бил много близък с Моника, знае, че Г е достигнал до тайните на М, т.е. че тя всъщност е Лорън, снаха на Трамел, а не тяхна дъщеря. Предава на Г дневниците на Моника и Г трябва да реши как да постъпи. Моника е разказала всичко на Кланси, но той не го е споделил с втория баща на Е Стантън, защото Стантън е бил много влюбен в нея. Моника/Лорън е израсла в бедно семейство и е имала сестра- близначка. Двете са били големи красавици и естествено са привлекли вниманието на видните ергени. Катрин/близначката/ излиза една вечер със сина на Трамел. Не се връща, след ден я нимарат в някаква нива тежко интоксикирана, пребита и изнасилена. Катрин оживява, но има тежки мозъчни поражения и се нуждае от лечение цял живот, което е много скъпо. Лорън отива при Трамел и ги изнудва, в крайна сметка тя се жени за гадния син, не повдига обвинения, те плащат за сестра й. Тогава обаче дя среща бащата на Ева и забременява, гадният син я пребива и тя го застрелва. Тъй като е водила дневници и има компромати, Трамел не я обвиняват в убийството, но тя напуска и пак е в изходна точка- няма пари за сестра си. Това е причината тя да търси все богати мъже и да зареже бащата на Е , той е нейната голяма любов, но е беден. Сега Г трябва да поеме грижата за болната сестра и да реши дали да каже на Е. Книгата свършва, като Е говори в съня си с майка си и става ясно, че Г вече всичко й е казал и тя обещава на Моника да се грижи за леля си. Това, което не става ясно е какво се случва с Корин и с Лукас, Кари не е ясно ще се събере ли с Тери. Следват няколоко страници от новата книга на Силвия Дей - Blacklist. Кейн и Лили са новите герои, защото според Дей Г и Е нямали повече нужда от нея, и аз от тях, бих казала.

Последна редакция: сб, 16 апр 2016, 08:37 от unterdenlinden

# 434
  • I Love You 3000
Кросфайър 5
Скрит текст:
Моника е застреляна от фотограф, който ходи на терапия при Ан Лукас. Неговата версия е че с Гидиън са космически свързани, той е обсебен от Г и още преди Г да срещне Ева, фотографът  снимал Г навсякъде и при всяка възможност, вкл. и онази снимка, която за малко да съсипе партито в Рио. Бащата на Г е забогатял навремето с т.нар. Понси схема/ това е аналог на пирамидите през 90-те години/ семейството на фотографа е загубило всичко и той сега преследва Г. Когато Ева се появява фотографът става ревнив. Хванат е от полицията и всичко си казва. Оказва се, че братът на Г Кристофър също е ходил на терапия при Хю, който  е изнасилвал Г в детството. Хю е успял да внуши на Кристофър, че Г иска да убие майка си и втория си баща. Затова Кристофър мрази брат си, но след като разбира истината, започва да прави стъпки към помиряване. Идва бащата на Ева,  който казва, че иска да се премести да живее в Ню Йорк, защото само Е му е останала. Г му предлага работа като охрана на Ева, баща й приема. Никъде не се описва кога точно погребват Моника, Е в началото дори не може да се разплаче, прави секс с Г на втория ден, малко шашаво ми се видя. Тъй като сватбата очевидно няма да се състои, канят родата на бащата на Ева в къщата край океана, където планираха да направят сватбата. Нейното семейство се събира- братовчеди, баби, чичовци, идват брата, страта и втория баща на Г, Г и Е си разменят подаръци, които всеки е взел за сватбата. Отиват на служба в памет на Моника и Бенджамин Кланси иска да говори с Г. Тук правя уточнение, че кучето -пазач на вт. баща на Ева е Кланси, той покри Г, когато Г уби изнасилвача на Е. Ангъс е охрана на Г, но Кланси покри Г. Та... Кланси се оказва, че е бил много близък с Моника, знае, че Г е достигнал до тайните на М, т.е. че тя всъщност е Лорън, снаха на Трамел, а не тяхна дъщеря. Предава на Г дневниците на Моника и Г трябва да реши как да постъпи. Моника е разказала всичко на Кланси, но той не го е споделил с втория баща на Е Стантън, защото Стантън е бил много влюбен в нея. Моника/Лорън е израсла в бедно семейство и е имала сестра- близначка. Двете са били големи красавици и естествено са привлекли вниманието на видните ергени. Катрин/близначката/ излиза една вечер със сина на Трамел. Не се връща, след ден я нимарат в някаква нива тежко интоксикирана, пребита и изнасилена. Катрин оживява, но има тежки мозъчни поражения и се нуждае от лечение цял живот, което е много скъпо. Лорън отива при Трамел и ги изнудва, в крайна сметка тя се жени за гадния син, не повдига обвинения, те плащат за сестра й. Тогава обаче дя среща бащата на Ева и забременява, гадният син я пребива и тя го застрелва. Тъй като е водила дневници и има компромати, Трамел не я обвиняват в убийството, но тя напуска и пак е в изходна точка- няма пари за сестра си. Това е причината тя да търси все богати мъже и да зареже бащата на Е , той е нейната голяма любов, но е беден. Сега Г трябва да поеме грижата за болната сестра и да реши дали да каже на Е. Книгата свършва, като Е говори в съня си с майка си и става ясно, че Г вече всичко й е казал и тя обещава на Моника да се грижи за леля си. Това, което не става ясно е какво се случва с Корин и с Лукас, Кари не е ясно ще се събере ли с Тери. Следват няколоко страници от новата книга на Силвия Дей - Blacklist. Кейн и Лили са новите герои, защото според Дей Г и Е нямали повече нужда от нея, и аз от тях, бих казала.

Ама това ли е цялата книга? Така ли свършва.  ooooh! То си е било голямо изтезание.
Скрит текст:
Ами те какво излезна - всичките убийци? И щом и космоса намесиха  ooooh!

Направо като ти прочетох спойлерите и ме хвана яд , че съм си ги купувала на хартия и четирите. Ако знаех как ще завърши изобщо нямаше да ги почвам. Сега ще ги продавам по базар-а. Ако някой иска 4-те книги да ми пише на лични.

Общи условия

Активация на акаунт