За тези, които четат любовни романи - тема 22

• 102 613
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Наистина не трябваше да чета "Manwhore" както ме посъветвахте,но пусто любопитство... Joy Добре, че беше кратко това недоразумение...Героинята откровено беше за психиатър и изобщо не видях смисъл в сюжета... newsm78
Изтеглих си "Публични тайни" на Нора, която похвалихте и се надявам да ми хареса! Flutter
А има ли някой прочел вече "Само една нощ" на Симона Армщед, новата книга от Егмонт? Излезе преди 2 дни, но много ми се иска някой да напише мнение, защото обмислям да си я купя?  Peace

# 541
Наистина не трябваше да чета "Manwhore" както ме посъветвахте,но пусто любопитство... Joy Добре, че беше кратко това недоразумение...Героинята откровено беше за психиатър и изобщо не видях смисъл в сюжета... newsm78

Друг път ме слушай  Joy
Аз започнах Грозна любов на Колийн Хувър. Още съм в самото начало и нямам мнение особено.

# 542

Друг път ме слушай  Joy
Аз започнах Грозна любов на Колийн Хувър. Още съм в самото начало и нямам мнение особено.

Направила си си труда да го преведеш, така че най-малкото трябваше да го прочета!  Peace Много странно, че дори финала не разбрах...кой е убиеца, има ли присъда ooooh!

# 543
Убиеца май беше убит вече. Онзи го освободиха. Пълна простотия. Първата част започна много добре с това с процеса, викам айде ще има интрига. То такава боза, ама такава боза, че не знам как тази го е написала изобщо.
Просто късите истории не ги чета преди превода и така се получава понякога.

# 544
Благодаря момичета. Точно тези не съм ги чела. Изглеждат интересни  Simple Smile

# 545
  • Варна
Свалих си Manwhore 4, за Тахо. Качиха я днес веднага. Дано ми остане време.

# 546
  • София
Добре че подсети, свалям я и аз  Simple Smile 

# 547
.........
На мен ми хареса - за пилоти и мед сестри, стандартната драма при Колийн, по-добре от Hopeless и Slammed. След нея прочетох и Maybe Someday, тя е колежанска. И тя ми хареса, като изключим, че героите на Колийн са все толкова млади, но толкова опитни и напред с материала и тоолкова умни хах Синът ми е на 24, представям си го все едно сега да е пилот и нещо не ми се връзва  Laughing 6 години без секс..... о, да.... Добре поне че я нямаше темата с девствеността от първите й две поредици, че съвсем щеше да е патетично...

# 548
Зарибих се и аз с "Публични тайни" на Нора! Joy Легнала съм си в 4 сутринта и пак стигнах само до половината!  Peace Добре че времето е лошо и няма да излизам с бебчо, тъкмо да си я довърша! Party Книгата влиза в моя топ 5 на Нора Робъртс, надявам се до края да ми е все така интересно! Heart Eyes

# 549
  • Варна
Много ми харесва Тахо: )) иде ми да ги ошамаря и двамата. На 26% съм

# 550
И аз съм в отбора с Тайните" много ми е интересна и само гледам да открадна минута две да почета малко  Joy  , ама още съм в началото, но моя бебко хич не ме оставя да чета  #Crazy

Зарибих се и аз с "Публични тайни" на Нора! Joy Легнала съм си в 4 сутринта и пак стигнах само до половината!  Peace Добре че времето е лошо и няма да излизам с бебчо, тъкмо да си я довърша! Party Книгата влиза в моя топ 5 на Нора Робъртс, надявам се до края да ми е все така интересно! Heart Eyes

# 551
Прочетох книгите на Лоръл Макий и много ми харесаха. Някой знае ли дали има книга за Елизабет и Брендън,  или за Изабел?

# 552
  • София
Имаш ли вече впечатления коя е по-добра от двете – първата или тази?

# 553
  • Варна
Имаш ли вече впечатления коя е по-добра от двете – първата или тази?
На мен ми харесва колкото първата. Голямо дърпане пада, не е като да се нападнат на втора страница. То даже още не са, а съм към 60% май

# 554
Трябва ми помощ от англочетящите паранормални романи. Опитвамс е да се сетя за името и автора на поредица. Преди известно време ( година може би) прочетох първа книга , втора все още не беше издадена, може би вече е. За магьосници ставаше дума, главния владееше огъня, много силен и опасен. Да ви кажа нищо повече не помня, освен, че мнооооооого ми хареса първа книга и исках веднага на момента да прочета втора. Нещо да ви говори?

Общи условия

Активация на акаунт