За тези, които четат любовни романи - тема 22

• 102 599
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
     Доколкото разбрах връзката им е била тайна ,а и Ти Джей братята  го наричат Томас както и се казва  и не се връзва с името Ти Джей поне това разбрах докато я четях.

# 586
Приключих с Арогантния костюмар. Не е лоша, накрая започнах да си мисля за Софи Маринова.

# 587
Почнах "Херцогинята куртизанка", която Егмонт пуснаха. Засега - началото ми напомня на "Вкусът на греха" - Кони Мейсън. Като я свърша, ще пиша. А след нея - "Само една нощ". Ако междувременно някой я прочете, ще се радвам да прочета впечатленията му.

Имах планове за днес, да боядисам няколко яйца, да направя козунак, да ... Както гласи една стара история: Кажи си плановете на Бога, за да има на какво да се смеят небесата! Laughing
Е,  smile3529
Симон Арнщед " Само една нощ". Удоволствието от добре написана история е мехлем за сетивата.
Чудесен великденски подарък!

# 588
Приключих с Арогантния костюмар. Не е лоша, накрая започнах да си мисля за Софи Маринова.

Костюмара прилича ли на последното и гадже???

# 589
Почнах "Херцогинята куртизанка", която Егмонт пуснаха. Засега - началото ми напомня на "Вкусът на греха" - Кони Мейсън. Като я свърша, ще пиша. А след нея - "Само една нощ". Ако междувременно някой я прочете, ще се радвам да прочета впечатленията му.

Имах планове за днес, да боядисам няколко яйца, да направя козунак, да ... Както гласи една стара история: Кажи си плановете на Бога, за да има на какво да се смеят небесата! Laughing
Е,  smile3529
Симон Арнщед " Само една нощ". Удоволствието от добре написана история е мехлем за сетивата.
Чудесен великденски подарък!

И аз й се радвам на книжката вече трети ден! Peace Много ми харесва как е написана, да не повярва човек как ми е интересно да чета за присвояване на компании освен романтичната история...Книгата не е малка, около 600 страници и за пръв път съм решила да й се наслаждавам по-около 50-100 стр на ден хаха! Heart Eyes Допада ми,че можеш да разбереш какво си мисли тя, той че даже най-добрите им приятели! А не се разказва само от името на главната! Дано продължи да ми е все така интересно  Party
 Весели празници  bouquet

# 590
  • Euskal Herria
Много ми се иска да знам как се развива сюжета и как завършва книгата. Бих се радвала на кратко резюме, може и на ЛС.
Признавам си - колкото по-подробно знам съдържанието на книга/филм, толкова ми е по-интересно да чета/гледам.  Embarassed

# 591

Костюмара прилича ли на последното и гадже???

Не, заради разни имена ме налегнаха асоциации. Книгата е интересна.

# 592
Много ми се иска да знам как се развива сюжета и как завършва книгата. Бих се радвала на кратко резюме, може и на ЛС.
Признавам си - колкото по-подробно знам съдържанието на книга/филм, толкова ми е по-интересно да чета/гледам.  Embarassed
Ще изпратя на лични, защото Ела я превежда в блога и не искам да преча.

# 593
Започнах аз снощи едно книжле https://www.goodreads.com/book/show/18071296-willing-captive?fro … h_version=service и сега се чудя как хем да си я дочета, хем на маса с роднини да седна, хем за децата да се грижа... Лоша работа е така като стане. Simple Smile Весела е книжката, НЕ Е ДАРК !

# 594
Аз завърших https://www.goodreads.com/book/show/24806344-revved и съм повече от доволна. Нямаше милиардери доминанти, героинята имаше истински, нормални страхове, младежът забавен и симпатичен. Почти всяка глава започваше на различна писта. Много ми хареса. Слушах я аудио и ирландският акцент на мъжкият герой беше приятен за ухото
От много време се каня да започна Driven, все не се получаваше, и може би сега ще е момента, докато все още ми е прясно това с колите.

# 595
Ще изпратя на лични, защото Ела я превежда в блога и не искам да преча.

Може ли и на мен ?Мерси😊

# 596
  • София
Аз завърших https://www.goodreads.com/book/show/24806344-revved и съм повече от доволна. Нямаше милиардери доминанти, героинята имаше истински, нормални страхове, младежът забавен и симпатичен. Почти всяка глава започваше на различна писта. Много ми хареса. Слушах я аудио и ирландският акцент на мъжкият герой беше приятен за ухото
От много време се каня да започна Driven, все не се получаваше, и може би сега ще е момента, докато все още ми е прясно това с колите.

Ellah, откъде сваляш аудиото? В Амазон го има за 3.49 лири, отделно от цената на книгата, което ми идва скъпичко. Нямам, а и не искам абонамент за Киндъл Ънлимитед, че да ми е безплатно.

Христос Возкресе! Честит светъл празник на всички! Бъдете живи и здрави!

Последна редакция: нд, 01 май 2016, 10:41 от Medy

# 597
  • Варна
Да попитам за Само една нощ, има ли я на английски някъде?  Аз не успях да я изровя. Чак се замислям дали да не я купя. А за Арогантен костюмар, оригиналното заглавие как е?

# 598
  • В къщурката на хълма на феите
     Доколкото разбрах връзката им е била тайна ,а и Ти Джей братята  го наричат Томас както и се казва  и не се връзва с името Ти Джей поне това разбрах докато я четях.
ма боооооооооожееееееее .. Жива да не бях!!! Мерси, сега навързах нещата .. Баси, то направо трябва user's guide за тая книга ..

Снощи след около половин година отлагане прочетох Бляскаво момиче .. нИ моА просто! Изобщо не ми е ясно авторката как е успяла да сътвори такъв образ като Белинда и изобщо сюжета ме държа в ступор известно време .. Няма такава боза! Добре, че тази не е първата книга от СЕФ, която чета, че иначе генерално щях да се откажа от нея ..

# 599
Ellah, откъде сваляш аудиото? В Амазон го има за 3.49 лири, отделно от цената на книгата, което ми идва скъпичко. Нямам, а и не искам абонамент за Киндъл Ънлимитед, че да ми е безплатно.

От VK или http://audiobookbay.me/
Само една нощ не я видях на английски, само на шведски по торентите.
Оригиналното заглавие на "Арогантен костюмар" е Stuck-up suit.

Общи условия

Активация на акаунт