По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 5

• 47 302
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Да, може!

# 691
Момичета, не може ли ако сте близки с вашия ЛК, да ви напише 2-5-7-14 дни за ОВИ/неуточнена болничен, а вие да си правите процедури (биопсии, пункции, ЦС, трансфери.... и т.н.), ако имате проблеми в работата? Така никой няма да разбере?

# 692
При личния лекар се ходи след като свърши 30 дневния от клиниката. Всеки минавал по този път си брои дните и откъде. Sunglasses

# 693
Здравейте,пиша по принцип в групата искам бебе,може ли да се запиша и при вас,ние опитваме за бебче ,и за сега безуспешно от близо година.Посещаваме звеното по асистирана репродукция на МБАл Бургас,и подадахме документи за фонда с мъжки фактор,колко време се чака да те одобрят? 
И двамата приемаме добавки,мултивитамини,той пие чай от бабини зъби и таблетки с тестостерон ,не им помня точното име  bouquet Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 694
И аз избягвам да взимам болничен сдиагноза, защото  след като го види шефката ми започва да ми звъни по телефона и да ми казва да се явя на работа иначе ще ме уволни. Laughing
 Ако  предупредя че отивам на преглед, главния счетоводител изпада в истерия и прави интрига, при което шефката ми се обажда и казва, че ако на следващият ден отсъствам ще ме уволни. Laughing
Герда, ти казваш ли изрично, че отиваш на преглед по повод репродуктивни проблеми?
Ако го казваш изрично и си заплашвана с уволнение, това си е чиста дискриминация по полов признак/полова принадлежност - всяка жена има право да има потомство и да роди! Не знам в София или в Лондон работиш (?), но ако си тук, можеш да пуснеш сигнал до КЗД –Комисия за защита от дискриминация). По ЗЗДискр. (Закона за защита от дискриминация). Или поне заплаши шефката ти, че ще възнамеряваш да пратиш сигнал, мисля, че ще е достатъчно Peace

# 695
Да ,изрично съм казвала че отивам на такъв лекар.
Не ми се говори.
Унизително е, но борбата иска жертви.

Последна редакция: вт, 22 мар 2016, 15:05 от Анонимен

# 696
То работодателите изтръпват, че ще липсваме и следващите 2 години... Дай боже да се сбъднат притесненията им Simple Smile

# 697
Ягодка  Hug добре дошла. Таблетките с тестостерон, защо ги пие? Тестостерона му под границата ли е?
Питам защото наш приятел , който е лекар, но не е уролог, казваше постоянно на мъжа ми да вземе тестостерон и мелатонин, нищо че са му в норма хормоналните. А моя не иска. Той и на витамините се пъне  Rolling Eyes

# 698
Ягодка  Hug добре дошла. Таблетките с тестостерон, защо ги пие? Тестостерона му под границата ли е?
Питам защото наш приятел , който е лекар, но не е уролог, казваше постоянно на мъжа ми да вземе тестостерон и мелатонин, нищо че са му в норма хормоналните. А моя не иска. Той и на витамините се пъне  Rolling Eyes
Да,и има лоша спермограма олигозооспермия!  Rolling Eyes

# 699
Здравейте,пиша по принцип в групата искам бебе,може ли да се запиша и при вас,ние опитваме за бебче ,и за сега безуспешно от близо година.Посещаваме звеното по асистирана репродукция на МБАл Бургас,и подадахме документи за фонда с мъжки фактор,колко време се чака да те одобрят?  
И двамата приемаме добавки,мултивитамини,той пие чай от бабини зъби и таблетки с тестостерон ,не им помня точното име  bouquet Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Теди сега тази тема ли искаш да окупираш с лъжите си   Naughty  Понеже в другите ти научиха номерата сега идваш да занимаваш момичетата тук с твоите измислици  Naughty  Как нямаш срам да занимаваш хора с истински проблеми с твоите измислени  ooooh!

Момичета, не и се връзвайте за нищо  Stop  Всеки път си измисля нещо, нова история, забременявания преди О, ЦС и какво ли не  Whistling  Има нужда от психолог на първо време .....

# 700
  • В сърцето на любимия човек
Подкрепям поста на Магнетична - тази потребителка има нужда от психологическа помощ.
То не бяха бременности, и всеки път с момичета, пък после имаше една драма с починала близка, накрая май и обиди се разменяха  ooooh!
Поне от всеки нов профил публикува своя снимка или линк към фейсбука си, та се вижда, че е едно и също момиче.

Ще информирам модератор да провери за мултиакаунтинг.

# 701
Пънче, омръзнало ми е да пиша до модератори за нея. Паразитира къде ли не по форума  Sick

# 702
  • София
Пънче, омръзнало ми е да пиша до модератори за нея. Паразитира къде ли не по форума  Sick

Ако това, което казвате  е така, и което би било много тъжно, мисля че най-добрия вариант е да не се коментират постовете на тази потребителка.

# 703
Къде и гледате фейсбука?

# 704

Ако това, което казвате  е така, и което би било много тъжно, мисля че най-добрия вариант е да не се коментират постовете на тази потребителка.

За съжаление е така  Peace

Общи условия

Активация на акаунт