По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 5

• 47 303
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Сигма, тя си го раздаваше преди време. Включително и ЕГНто си даваше тук и в Зачатие  ooooh!

# 706
  • София
Е, добре де, но защо го прави? Не виждам никаква полза, освен ако няма много време за губене.

# 707
  • София
из форума всякакви бродят.
преди време една пишеше с години и накрая близнаците и загинаха с леля си в катастрофа.
оказа се че всичко си е измислила.
има родени по 3кила близнаци и четиризнаци.
как изобщо ги измислят , че и поддържат версии с месеци не знам  ooooh!

# 708
из форума всякакви бродят.
преди време една пишеше с години и накрая близнаците и загинаха с леля си в катастрофа.
оказа се че всичко си е измислила.
има родени по 3кила близнаци и четиризнаци.
как изобщо ги измислят , че и поддържат версии с месеци не знам  ooooh!
Joy всеки луд с номера си  hahaha

# 709
  • София
бамбарадамбара Това е явно някакъв психичен проблем. Не мога на си го обясня иначе.
Друга възможност е някакво изследване за реакция на хората при определени обстоятелства да се прави, ама това е почти невероятно.
Най-добрия начин (за мен) е постове на такива хора да се подминават все едно нищо не са писали. Мисля, че те просто търсят изява и внимание. Но пък да го търсиш във форум за хора с репродуктивни проблеми, при условие че нямаш такива е грозно и звучи подигравателно.

# 710
  • В сърцето на любимия човек
Имаше и една, която уж пишеше от чужбина. Мъжът и беше войник в Афганистан, а тя уж първо беше с близнаци, после станаха 3, накрая 4 бебета и ги роди на термин по 3 кила  ooooh!
Сигурно нея има предвид Бамба.

Аз се запознах лично с братовчедка на кумата ми, която има тризнаци (2 еднояйчни момичета и 1момче), заченати нормално. В малкия град са видели само 2 бебета, 3-тото бебе чак на 2-ра ФМ (на първата не е ходила). Жената ги е родила в 36-та седмица по 2 кила, ама 3 месеца е лежала в МД в София, за да ги "очува".

# 711
Тотално полудяха хората......
Аз почти не чета и не пиша в другите подфоруми и въобще няма да хвана ако някой си измисля или нарочно провокира  Rolling Eyes

# 712
Тая и аз я знам. 4 момчета по  3 кила и половина. Как не се самоубих от завист тогава не знам  Crossing Arms

# 713
  • София
чак подробности не помня  Crazy
из отчетните сноват основно.
бременеят с всички и накрая трагично загубват бебето.
лошото е че на другите в отчетните хич не им се отразяват добре тия забавления.

# 714
  • В сърцето на любимия човек
Момичета - излязъл е списъкът със спечелилите финансиране от кампанията "За да те има":
Скрит текст:
Приятели, в петък на 18 март в предаването "На кафе" бяха изтеглени 10-те двойки, които ще имат шанса да се възползват от средствата, събрани чрез кампанията "За да те има". Ето кои са те:

1. Милена Георгиева Димитрова
Йоанес Теодорев Калфакакис
2. Красимира Любенова Терзиева Даскалова
Васил Борисов Даскалов
3. Вяра Петрова Монева
Тони Монев
4.Елена Георгиева Фотева
Дончо Петров Василев
5. Велиана Христова Караиванова
Пламен Василев Караиванов
6. Зонка Димитрова Бидон
Борис Тодоров Янков
7. Светлана Иванова Влахова
Пламен Маринов Маринов
8. Детелина Цветкова Петрова
Николай Иванов Карабуров
9. Татяна Иванова Карева
10. Росица Йорданова Николова
Никола Георгиев Николов
Дано кампанията донесе здрави и доносени дечица на всички спечелили!

# 715
Дано кампанията донесе много бебета за България.
Приятелките ми от сборна и отчетна ми разказваха разни  истории, за които пишете, някои от тях бременни и доста се бяха притеснили. Shocked
Добре, че има по-будни потребителки и по-опитни. bouquet

# 716
Как я хванахте само  ooooh! Аз изобщо не подозирах, че има такова нещо. А представяте ли си че може и да е някой мъж, на който му се иска да е жена и бременна.

# 717
Тази с Афганистан и аз я помня.

# 718
Честито на спечелилите и много късмет пожелавам, а накрая най-малко по едно бебче bouquet

# 719
Момичета, аз съм в пълен шок вече  #Crazy #Crazy
Като влязох за пръв път да ви чета форума се ужасих от това, че се чака толкова за час, коментар, за заповед от фонда, въобще, че за всичо се чака с месеци и години. Това на първо четене.
После почна да ми прави впечатление, че има жени, опитвали много години, по различни клиники, без успех, много биохимични бременности, спиране развитието на ембрионите, миседи... Това на второ.
Почнах сериозно да се отчайвам!
После видях най-различни проблеми с гадните хормони - единия е висок, а трябва да е нисък, другия е нисък, а трябва да е висок....ужас!
После разни хламидии, коки и още бактерии, после пък разбрах (не го знаех), че токсоплазмоза и листериоза може да се хванат от недобре измити зеленчуци....
Милиони проблеми, от които един да имаш и е сериозен проблем!
Днес влизам и - voila  Shocked ново двайсет: оказва се, не всичко, което се поства било истина!!!!
Из форума бродят разни луди, злобни, дребни душици и спамят пространството с лъжи, че чак  години развивали истории. Е-е, не! Това вече ми идва в повече!!!  Знам, че в другите сайтове има тролове, но те са си платени и са съвсем друго нещо..... Но във форум за проблемно забременяване да си измисляш истории, когато всички жени там са с проблем, ми се вижда гротескно. Особено това, което споделихте по-горе, че уж бременнели с другите и после изведнъж ,,загубвали '' бебето. Потресаващо!!!!
Добре, че сте стари кучета и ги хващате такива, аз си вярвам на всичко, което чета newsm78

Общи условия

Активация на акаунт