По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 5

• 47 302
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Нищо де. Ще се научиш  Naughty И не се потрисай толкова. При теб проблема може да не е съвсем като на другите.

# 721
Ти пък не се ужасявай толкова  Mr. Green
Повечето истории са верни, предполагам (и се надявам, де) тия измислените да са единици.
Относно чакането, хормоните, бактериите и др. - това са част от пътя, по който сме тръгнали, но в никакъв случай не са само проблемите  Peace
В началото ми се е случвало да се притеснявам като чета разни работи, но с времето се научих да събирам важна информация и опит от другите, това е и целта на форума и се чувствам добре, че знам какво се случва, а не съм си заровила главата в пясъка.
А и в клиниката, покрай чакането и опитите, се запознах със страхотни момичета- съфорумки и не само Heart Eyes

# 722
Аз пък без да има връзка, те така ни в клин ни в ръкав ще разнеса махленската клюка  Whistling
В съседен блок голяма почерпка тия дни във фоаето на входа на знайни и не знайни минувачи.
Родило се е бебенце на заможно семейство - да им е живо и здраво! Било 21-вото инвитро на двойката  ooooh! Не ги познавам лично хората, но ако е истина ... браво на борбената физика и психика на мама! таткото се шегувал, че другият път ще са близнаци най-малко.  Laughing

Голяма част от опитите били в малка клиника, където явно са го надушили че е платежоспособен и са го източвали като чешма за пари. Двойката имали съмнения че на трансферите не е имало нищо за трансфериране, не знам на какви основания.
То не знам и в каква степен е истинна история де, но поне на мен ми звучи като драматичен филм, където доброто побеждава злото.
Много съм чувствителна тези дни и само ми се реве. ММ се шегува че съм  десерта "реване"   Crossing Arms

# 723
А бе може ли такива луди да пишат тук?! Чак ума ми не може да ми го смели за какво им е, освен фикс идея за дете..Да чукам на дърво. ooooh!
А тази история за 21-вия път и едва тогава раждане...направо шапка свалям на тази жена с такава стабилна психика. Браво! Да и е живо и здраво бебчето!

# 724
  • В сърцето на любимия човек
Скоро ми попадна историята на известна личност (американец или британец), чиято съпруга ражда първото им дете от 21-ви опит и с последния замразен ембрион тази година им се ражда второ дете. Ама забравих кой беше мъжа  ooooh!
Да е живо и здраво детенцето. Всеки на тяхно място би черпил така.

# 725
Честито, наистина, 21 -и  опит Shocked
Аз в никакъв случай не искам да кажа, че само ужасии съм видяла от форума Stop
Напротив, в друга тема бях споделила, че 15-на години се бях отдала на учене и кариера и си мислех, че с този напредък на медицината, като реш - и хоп!!! - бебе!!!
Да, ама не.
 Всичко, което научих впоследствие за ин витрото, ЗЕТ, ИКСИ, изследванията, хормоните, какво е нужно за фонда, относно докторите, клиниките... всичко, което знам вече, смело мога да кажа, че научих оттук (от няколко теми, но с едни и същи потребителки).
Момичета, вие сте герои!!!! Hug Не си и представям какво ви е минало през главите, за да четете, за да се образовате толкова! Вие сте много по-полезни от един сух учебник по медицина или една написана от недостатъчно добър доктор статия в нета! И вие най-точно олицетворявате смисъла на тези теми - да се образоваме, да се учим една от друга, да си споделяме.
Благодаря, че ви намерих bouquet

# 726
Друго исках да кажа, как е възможно да има хора, които да се хранят с такива истории, разказвани от сърце и душа, да си измислят истории, да ги поддърват с години, да ги разкриват, те пак да се бутат...???? Най малкото откъде време и нерви за такова нещо и после как спят спокойно, въобще спят ли такива ненормалници?

# 727
Това е някаква параноя на хора с психични отклонения, най-вероятно самотници или особняци, неразбрани от обществото. Поне за мен това е психопрофила им. Нали има и такива, които са с мнима бременност, що да няма и фантазьори на тема "имам бебе", ама то умря. Болни мозъци. Жалко за тях, че никой, поне в БГ не може да им помогне. Ако е в друга държава и има оплакване, досега да са блокирали профила им.

# 728
  • София
Скоро ми попадна историята на известна личност (американец или британец), чиято съпруга ражда първото им дете от 21-ви опит и с последния замразен ембрион тази година им се ражда второ дете. Ама забравих кой беше мъжа  ooooh!
Да е живо и здраво детенцето. Всеки на тяхно място би черпил така.
http://news.dir.bg/news.php?id=21792713

# 729
А, точно този  Peace
Мерси, Бамба  Hug

Я да ви питам, вие кое броите за "опит", пункциите или трансферите? Според мен е редно да се броят трансферите, ама това си е мое мнение  Rolling Eyes

# 730
  • София
редно, ама ако откараш някоя силна стимулация без трансфер пак си е гадно.
или 7-8 пункции на ец за един трансфер  Crazy

фонда за опит брои трансферите.
аз моите опити също ги броя така.
не че има голяма полза да ги преброи човек  Rolling Eyes

# 731
Е, гадно си е, съгласна съм.
Просто се зачудих кой какво счита за опит.

# 732
A фонда като брои за опит трансферите, ако не стигнеш до там, стимулацията ти ли си я плащаш?

# 733
  • София
не, имах предвид ако се кандидатства с неясен фактор.
искат 4 процедури, ако някоя е инвитро трябва да е с трансфер, иначе не я броят.

# 734
аз лично за себе си броя всички стимулации и пункции преди трансфер, заедно с трансфера за един опит като цяло. И двата ми опита са с по две стимулации и пункции преди трансфер. демек два опита.

Общи условия

Активация на акаунт