Бигла 3 - доволни ли сте?

• 6 456
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте! Simple Smile

Близо месец с моя приятел гледаме апартаменти с цел покупка.  Wink Ориентирали сме се към новото строителство и по-специално апартамент в стоеж от строителна фирма Бигла 3 в квартал Дианабад.

Дали има някой с вече закупен от тази фирма апартамент? Видях, че имат построени вече сгради. Доволни ли сте? Бихте ли препоръчали да се закупи жилище от тях?

# 1
  • София
Предполагам питаш за Дианабад Резиденс-  двете нови сгради. Ние имаме в току що построените (даже нашата още не е готова) и като качество на строителството определено съм доволна. Наблюдавахме строежите от първите копки. Сериозни са и апартаментите се продадоха много бързо още преди да се вдигнат блоковете ( в тези сгради за свободни само 2 с големи тераси). Това, което не ми харесва обаче е голямото презастрояване в това каре. Определено със съседите от съседнатс кооперация ще сме си прекалено близки. Mr. Green Т.е. бих препоръчала заради качественото строителство, но и с един не малък минус  - липсата на достатъчно простор. Може би по- висок етаж, сграда А, с гледка към училището.
Успех!

Последна редакция: сб, 05 мар 2016, 00:50 от мама МОНИ

# 2
мама Мони, много благодаря за отговора. Ние гледаме точно в сграда А. Интересуваше ме точно мнение за качеството на строителство. Района много ми харесва. Само се надявам да оправят улицата след като свършат строежите. Ще пиша ако ще ставаме съседки! Simple Smile

# 3
  • София
Успех каквото и да решите Hug Аз съм живяла там и районът е супер - и като комуникации, и за деца, и всичко. За строителството не се притеснявай качествено е - баща ми разбира от тези неща и както казах наблюдавахме ги.  Пиши ако ще ставаме съседки - аз съм в сивия (недовършен блок) и много ме е яд, че нямам простор, но това е. Иначе улицата ще я оправят,  а по проект покрай "вашия" мисля, че беше ще минава едно малка уличка (затапена) покрай реката, за да се влиза в нашите подземни гаражи. Ще оправят и реката отзад.

Последна редакция: нд, 06 мар 2016, 19:16 от мама МОНИ

Общи условия

Активация на акаунт