След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -151

• 23 205
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
Диденце  Hug
Ми то ние не смееме да влеземе с простотията,че покрай дълбокото ще изглеждаме още по простачки  hahaha
И за тва сме се свили в ъгъла и си цоцаме чайче  hahaha

Нищо, таман ще заприличаме на Дафа  Joy  Joy  Joy Давай чая насам  hahaha  hahaha  hahaha

Ди  Hug, тъкмо да се зарадвам на чифтето, викам си, появиха се, значи има още надежда за серийката ни, пък то Кориша, че и сериозен. Сигурно щото шоколада не е за него  Joy  Joy  Joy

# 46
  • Perla

Не ми изглежда изчерпана, ама знам ли  newsm78

# 47
Благодарско за новата тема  bouquet
Мераба от мен  Hug Кво и да прави девера ми, все си ми е на сърце  Mr. Green

# 48
  • в подножието на планината

Не ми изглежда изчерпана, ама знам ли  newsm78
И на мен... ooooh!

Значи не само аз съм усетила, че подготвят Гало за заместничка на Дефне... Rolling Eyes

# 49
Диденце  Hug
Ми то ние не смееме да влеземе с простотията,че покрай дълбокото ще изглеждаме още по простачки  hahaha
Joy е колко да изглеждаме простачки, малко повече от миналият път  Blush
Да живее чая  Naughty

# 50
  • София
Здравейте! Hug Hug Hug

Абсолютно очакван рейтинг, даже е идеален за снощната серия. Peace
Да се ядосва екипът, аз няма защо да се ядосвам, гледам докато ми е интересно. Ето, тази серия няма да я гледам втори път, ще чакам фрагманите. Peace

За съжаление съм зрител с очаквания и не мога да гледам каквото и да е. Blush Надявам се да задържат интереса ми по някакъв начин. Засега гледам заради Баръш и Елка. Peace

Много хубава Елка. Heart Eyes

Хубав слънчев ден е навън! sun

# 51
Диди, Hug Heart Eyes шА си мрънкаме и толкоз... Laughing

Диденце, Hug Heart Eyes

ВярООО, Heart Eyes пия си Аповете редовно, ма... ooooh! не си ли личи?... Mr. Green
Хахах тц  Mr. Green трябва ти ги сменя на лилЯвки  hahaha или синички хаха че сега модерно синьото  hahaha

# 52

Не ми изглежда изчерпана, ама знам ли  newsm78
И на мен... ooooh!

Значи не само аз съм усетила, че подготвят Гало за заместничка на Дефне... Rolling Eyes

Тя направи снощи генерална репетиция, викам да и стига толкова. Че ако трябва да влиза в ролята на главна, не виждам къде ще я играе тази роля. Щото в ЛН няма да е, драгия зрител няма да приеме друга на мястото на Дафа  Crossing Arms

Мише  Hug, и аз не се дразня на рейтинга  Laughing Да му мисли, който ги е надробил  Naughty

# 53
Верко  Hug Heart EyesДиди  Heart Eyes Hug как може да ги объркатес чифтето  Mr. Green
Илденце  Heart Eyes Hug
Не знам ще излезе ли Елка от сериала или не, но е факт че феновете не са доволни от развитието. За мен лично някак си се загуби химията м/у ГГ и естествено да е така като имат малко екранно време заедно(изпълниха се желанията на Кюса  Mr. Green.Не знам но откакто Мюге пое новия проект и Хактан остана да отговаря за този, смяната на режисьора, Ашка се превърна в турлу гювеч -като дефилиращи преминават нови актьори и ги вмъкват в история разбъркват хубаво гювеча и си тръгват. Историята става още по объркана за нас зрителите както и за СЦ.

# 54
Ето изявление от Ортакс Япъм  Laughing

# 55
Диденце  Hug

Нищо, таман ще заприличаме на Дафа  Joy  Joy  Joy Давай чая насам  hahaha  hahaha  hahaha

Ди  Hug, тъкмо да се зарадвам на чифтето, викам си, появиха се, значи има още надежда за серийката ни, пък то Кориша, че и сериозен. Сигурно щото шоколада не е за него  Joy  Joy  Joy
Чай да искаш  Mr. Green виж заговорих за него и абладжим се появи моменталически  hahaha  hahaha
Ем плюят зетя,ем за чай се говори и почна да й мига лампата  hahaha
Ми Диде мислим че е време малко да раздеънкаме чашите,че много траурна обстановка настана  hahaha  кат някакви опечалени сме тука застеняли  hahaha

# 56
 newsm62 newsm62 newsm62

Еще одно замечание в адрес сценария от блога Reyting analizi (анализ рейтингов)

Фико же была очень богатой
Знаменитой маркой
Было неубедительным то, что у нее не хватило денег
Зрители спросят, почему нам ее представили по другому

# 57
новия фраг на Сладко отмъщение с Лейля и Фурки  Laughing

# 58
  • Perla

Тери, благодаря за хубавата новина!  Hug

# 59
  • София
Аааа, какво пише? newsm78