След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -151

• 23 209
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
новия фраг на Сладко отмъщение с Лейля и Фурки  Laughing

Фуки бе hahaha
Новото му заглавие ще е Фукси  hahaha
Бе Лейлош ми е леко не тамам ама ще я прежаля  hahaha дано си паснат  hahaha че жалко за сладкиша

# 61

А какво пише  newsm78

Упс, тя Мишето вече е попитала  Laughing

# 62
  • Perla

А какво пише  newsm78
[/quote]

Диде, превод от руски. Продължават да снимат в пълен състав до края на сезона. Молят настойчиво зрителите да не вярват на подобни новости, които искат да са новини на деня.

ПРО ЛЮБОВЬ НАПРОКАТ

Скрит текст:
Как Ortaks Yapim и Star tv мы продолжаем съемки "Любви напрокат" до конца сезона полной командой. Опубликованные в различных источниках новости, связанные с этой темой, не имеют оснований.
Вся команда продолжает съемки в полной гармонии и с удовольствием.
Настойчиво просим наших зрителей, не обращать внимание на новости такого рода, которые только и хотят быть этим на повестке дня.
Как всегда мы с вами в пятницу вечером в 20:00 на Star tv.
С уважением
Ortaks Yapim

# 63
Диди,

От продюссерской компании Ortaks Yapim

ПРО ЛЮБОВЬ НАПРОКАТ

Как Ortaks Yapim и Star tv мы продолжаем съемки "Любви напрокат" до конца сезона полной командой. Опубликованные в различных источниках новости, связанные с этой темой, не имеют оснований.
Вся команда продолжает съемки в полной гармонии и с удовольствием.
Настойчиво просим наших зрителей, не обращать внимание на новости такого рода, которые только и хотят быть этим на повестке дня.
Как всегда мы с вами в пятницу вечером в 20:00 на Star tv.
С уважением
Ortaks Yapim

# 64
# 65
Ди  Hug, Доре  Hug, благодаря  Laughing
Хм, продължават да казват края на сезона  newsm78 Ама и аз, като Ирка, докато не видя да започне втория сезон, не вярвам  ooooh!

# 66
Ама какъв втори сезон ги гони тия изобщо? Те до юни не знаят какво да правят и с колко пълнеж да са сериите, та втори сезон?

# 67

Аз си денсим и ми е бана не за втори сезон и рейтинга  newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68

# 68
Ама какъв втори сезон ги гони тия изобщо? Те до юни не знаят какво да правят и с колко пълнеж да са сериите, та втори сезон?

Е, никой не е обявил, че ще има втори сезон, но самия факт, че говорят, че юни ще е края на сезона, а не на сериала, означава, че може би имат такива намерения  Wink

# 69
Трябва да паднем под 5 за да няма втори сезон  Laughing

# 70

Аз си денсим и ми е бана не за втори сезон и рейтинга  newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68
А да поденсим и аз  newsm44 newsm68 newsm44, че и мен ми е бана не  #Silly

# 71
ми натам са тръгнали  Mr. Green остават още някакви 13 еп.които са достатъчни даже и да стигнем 4 Mr. Green

# 72
ми натам са тръгнали  Mr. Green остават още някакви 13 еп.които са достатъчни даже и да стигнем 4 Mr. Green
Пу пу пепел ти на тъчскрийна  hahaha

Ай ай колко сериали се влачат с нисък рейтинг пък още ги дават  hahaha
Чак до под 5 да се надяваме да не стигаме скоро  Peace

# 73
Ако Мерич пеодължава да навира Гало в очите на драгият зрител може и до 3 да стигнем.
Явно Мерич се е изчерпила откъм сценарии и идеи в него.
Не ми се ядосвайте ама на мен това ми мирише и ако е така то тогава по-добре да завършат сезона и да го финализират.

# 74
Пу пу пепел ти на тъчскрийна  hahaha

Ай ай колко сериали се влачат с нисък рейтинг пък още ги дават  hahaha
Чак до под 5 да се надяваме да не стигаме скоро  Peace

Mr. Green Joy Joy Joyаха, надявай се  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт