След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -151

• 23 208
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
Дори, нощес останах с такова впечатление от рускините, днес още не съм ги чела. Даже се изненадах снощи, обикновено са много проницателни и прозорливи.

Терка, аз мисля, че бойкотът е възможен, дори и да не се отчете спад в рейтинга, ако не са от там нужната извадка тези зрители. Но в събота техните туити ще бъдат отново на предни линии и екипът ще види, че най-верните, луди фенове са останали недоволни. Въпреки че има гласове, които казват, че каквото и да става, те не могат да не окажат подкрепа на екипа. Боня дори казва, че сериалът дава хляб на много хора и мисли за тях.

Аз имам още малко останала надежда, да видим. Може би Мерич иска да ни хвърли в най-тъмното и дълбокото, че да ни извади оттам на най-светлото и високото! Grinning

# 16
За новата тема  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Здравейте момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Няма какво да коментирам за рейтинга цифрите сами говорят.

# 17
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ами щом ръкопляскат,  че рейтинга е още по-надолу,  рускините едва ли са доволни като повечето от нас.
Ама както и да е, аз предпочитам да го приключват вече, вместо да падаме още и да се излага продукцията, защото беше доста успешен проект и ще е жалко за самите актьори просто .

# 18
  • в подножието на планината

Ще завършат първи сезон, а пък мечтите ни за втори отлетяха... ooooh!

# 19
# 20
Гледам отделни моменти от серията отново. Кажете ми защо този Йомер излетя към Фикрет, защо? Че чак въздух не може да си поеме. Случват се такива неща в бизнеса и той преди ги приемаше по друг начин - тичаше вкъщи. Защо сега се запъти да й търси сметка, сякаш е наранен лично, а не професионално! Ах, Йомер, ах! Не те харесвам такъв и това е!

# 21
Да си пренеса поста от старата тема, че си вися оттатък самичка  Laughing

Илде   Hug, още ли те вълнува рейтинга   Joy  Joy  Joy Мерич и Йош дадоха всичко от себе си, за да поемем към дъното, та чак не бързам да го видя документирано   Mr. Green
Доскоро феновете се бунтуваха, мърмореха, заплашваха и пак беше по-добре от тишината сега. Сигурен признак, че са уморени от бозата, с която ни черпят и им става вече безразлично какво гледат и дали го гледат.

Дани   Hug, Доре   Hug, Петя   Hug, Тери  : Hug:

Ние играем това , което ни дадат. Аз не съм нито в главната, нито второстепенна роля. Когато критикувате, моля правете го внимателно. Благодаря...

Ами какво да кажа, то и на тях явно им е дошло до гуша  ooooh! Дори и Баръш и Елчин, колкото и да се стараят,  не могат да спасят сериала, щом Мерич и компания са решили да го закопаят  Mr. Green

# 22
  • Perla
Скрит текст:
Дори, нощес останах с такова впечатление от рускините, днес още не съм ги чела. Даже се изненадах снощи, обикновено са много проницателни и прозорливи.

Терка, аз мисля, че бойкотът е възможен, дори и да не се отчете спад в рейтинга, ако не са от там нужната извадка тези зрители. Но в събота техните туити ще бъдат отново на предни линии и екипът ще види, че най-верните, луди фенове са останали недоволни. Въпреки че има гласове, които казват, че каквото и да става, те не могат да не окажат подкрепа на екипа. Боня дори казва, че сериалът дава хляб на много хора и мисли за тях.
Аз имам още малко останала надежда, да видим. Може би Мерич иска да ни хвърли в най-тъмното и дълбокото, че да ни извади оттам на най-светлото и високото! Grinning

Ддани, докато Мерич ни извади на най- светлото и най- високото, с нейните темпове на вадене от сериала няма да е останала и следа. Да не говорим пък, че ако реши да се забърза с ваденето, в такива логически лабиринти ще ни тласне, че съвсем ще се почувствам глупава.  Mr. Green
За мене обаче написаното от Онур- ако е негов акаунтът, е сериозна подсказка за онова, което се случва. Всички там са професионалисти и едва ли не си дават сметка за това, което следва, когато рейтингът започне да пада с такава скорост. И критиките и на актьорския състав явно вече са насочени към онези, които казват на актьорите какво да играят- аз така разбирам думите му.

# 23
Ами какво да кажа, то и на тях явно им е дошло до гуша  ooooh! Дори и Баръш и Елчин, колкото и да се стараят,  не могат да спасят сериала, щом Мерич и компания са решили да го закопаят  Mr. Green
А че Баръш и Елчин се стараят, две мнения по въпроса няма! Ами и снощи много хубаво си изиграха моментите. Така хубаво се ядоса Йомер на Гало, Дефненцето така хубаво го прегърна накрая с очакване, че няма вече препятствия! Като гледах за каква сценаристка глупост се хаби таланта им в снощната серия, направо ми дожаля за тях!

Ддани,
Скрит текст:
докато Мерич ни извади на най- светлото и най- високото, с нейните темпове на вадене от сериала няма да е останала и следа. Да не говорим пък, че ако реши да се забърза с ваденето, в такива логически лабиринти ще ни тласне, че съвсем ще се почувствам глупава.  Mr. Green
За мене обаче написаното от Онур- ако е негов акаунтът, е сериозна подсказка за онова, което се случва. Всички там са професионалисти и едва ли не си дават сметка за това, което следва, когато рейтингът започне да пада с такава скорост.
И критиките и на актьорския състав явно вече са насочени към онези, които казват на актьорите какво да играят- аз така разбирам думите му.
И аз усещам лек упрек в думите му към решенията на сценарист и режисьор!

# 24
Направо се радвам, че познавам толкова хора, които толкова нямат проблеми в ежедневието си, че се ядосват за някакъв сериал  Laughing Аз докато нямах и аз се ядосвах. Но като ме връхлетяха някои проблеми взех, че спрях да му отдавам такова значение, защото ролята му в живота ми би трябвало да е нещо, което ме развеселява и откъсва от ежедневието.  Tired
Яд ме е за фрагманите само  Laughing
На мен ми хареса посоката, по която тръгнаха. Имахме нужда вече от нова интрига.  Peace
Не приемайте толкова емоционално нещата. Навън има други неща, които са по-важни. Например проблемите в държавата  Peace
И да мрънкаме по цял ден нито Мерич ще си вземе забележка, нито ще променим нещо  Peace
А пък на който му се е превърнало в мъка гледането на сериала, може винаги да се откаже и да го догледа, когато свърши  Peace Аз така си решавам проблемите със сериалите   Peace
Вече мога да кажа, че зарязах към 4-5  Peace

# 25
  • Perla
Да си пренеса поста от старата тема, че си вися оттатък самичка  Laughing

Илде   Hug, още ли те вълнува рейтинга   Joy  Joy  Joy Мерич и Йош дадоха всичко от себе си, за да поемем към дъното, та чак не бързам да го видя документирано   Mr. Green
Доскоро феновете се бунтуваха, мърмореха, заплашваха и пак беше по-добре от тишината сега. Сигурен признак, че са уморени от бозата, с която ни черпят и им става вече безразлично какво гледат и дали го гледат.

Дани   Hug, Доре   Hug, Петя   Hug, Тери  : Hug:

Ние играем това , което ни дадат. Аз не съм нито в главната, нито второстепенна роля. Когато критикувате, моля правете го внимателно. Благодаря...

"Сигурен признак, че са уморени от бозата, с която ни черпят и им става вече безразлично какво гледат и дали го гледат"- Диде, това е и моето настроение- сериалът няма вече чар, защото убиха красотата и силата на любовта. Повтарям си онези серии, когато Дефне избяга от вилата. Тъжни, тежки серии, но усещаш във всеки поглед, във всеки жест любовта им и знаеш, че тя не е приключила, че въпреки всичко пак ще я има. И страдаш заедно с тях. Сега, в тази и предишната серия не почувствах нищо такова, въпреки красивото излияние на Йомер от предишния финал. А за снощи пък- направо все едно на състезание за бърза вечеря беше с Дефне и после- на бегом да работи с Гало. Когато разбра за Дениз, не потърси, не поговори с Дефне- пак се затвори у тях си и после пак резервиран и студен. Разбира се, в случая съм на негова страна и не виждам как и защо би ѝ простил, когато разбере истината. А вече съм уверена, че няма да я научи от нея. Нищо чудно пак от Гало да я научи- я случайно, я неслучайно, ако  узнае, че той е мъжът, пък тя го поиска за себе си- какъв по- добър начин да му разкаже за случилото се с Дефне ?

# 26
Направо се радвам, че познавам толкова хора, които толкова нямат проблеми в ежедневието си, че се ядосват за някакъв сериал  Laughing Аз докато нямах и аз се ядосвах. Но като ме връхлетяха някои проблеми взех, че спрях да му отдавам такова значение, защото ролята му в живота ми би трябвало да е нещо, което ме развеселява и откъсва от ежедневието.  Tired
Яд ме е за фрагманите само  Laughing
На мен ми хареса посоката, по която тръгнаха. Имахме нужда вече от нова интрига.  Peace
Не приемайте толкова емоционално нещата. Навън има други неща, които са по-важни. Например проблемите в държавата  Peace
И да мрънкаме по цял ден нито Мерич ще си вземе забележка, нито ще променим нещо  Peace
А пък на който му се е превърнало в мъка гледането на сериала, може винаги да се откаже и да го догледа, когато свърши  Peace Аз така си решавам проблемите със сериалите   Peace
Вече мога да кажа, че зарязах към 4-5  Peace
Цитат
На обсолятно същото мнение съм Тери  Peace Hug

Ирка ,благодаря за темата  bouquet bouquet bouquet bouquet

Последна редакция: сб, 05 мар 2016, 12:40 от Илина-Зайчето

# 27
Аз също се радвам, че нямам други проблеми, защото тогава няма да ми е до сериали, нито до този, нито до някой друг. На всекиго пожелавам нашите проблеми, а именно Мерич, Дефне, Йомер!  Wink Mr. Green

# 28
# 29
  • в подножието на планината
Оха... Crazy Красота... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт