След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -151

• 23 375
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Какво им се чудите на неглижето  Joy Joy Joy те в унитата винаги така ходят  Laughing  
На уроци, нали? Mr. Green Точно на прескочил до университетската кафетерия прилича Баръшито! Grinning

# 631
  • near Sofia, Bulgaria
Привет  Hug

Бъдете винаги усмихнати, лъчезарни, обичани и даряващи любов!  Heart Eyes

# 632
Какво им се чудите на неглижето  Joy Joy Joy те в унитата винаги така ходят  Laughing  
На уроци, нали? Mr. Green Точно на прескочил до университетската кафетерия прилича Баръшито! Grinning
Joy Joy Joy Joy не на уроци,за награди...актьорите все така се тъкмят за там...няма официален дрес код  Laughing

# 633
Скрит текст:
Joy Joy Joy Joy не на уроци,за награди...актьорите все така се тъкмят за там...няма официален дрес код  Laughing
Аз не съм против неофициалния дрес код, а против безвкусния неофициален дрес код!  Grinning На Берк неофициалния дрес код ми хареса! А пък на Айдилгето още повече! Mr. Green (Ох, майтап за нея! Миличката и тя не е преценила, че не отива в нощно заведение да пее!)

Хайде, аз се скривам и до петък няма да се появявам в пишеща форма, само в четяща, защото съм още в хапещо настроение и ако съм тук, не мога да си мълча. Все да си кажа какво мисля!

Hug Hug Hug

# 634
Добър ден  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

Честит празник, мили дами  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мен па си ми харесва Борето  Laughing

Систър, той нарочно е сложил сакото, да не се виждат петната  Joy Joy Joy Joy Joy
Мърляча му с мърляч  hahaha

Ааа, Керем като ходеше по дънки и тениска по такива събития, нищо не казвахте  Tired Mr. Green

# 635
  • near Sofia, Bulgaria

Наблягам на heyecan ve aşk  Naughty

# 636
  • По света и в нас.
Привет момичета! Wink
Честит празник!
Сега ако кажете како пише и в озета. Mr. Green

# 637
  • near Sofia, Bulgaria

– Она сердечко делает со спины?
– Мне делает?
– Не снимай, не снимай.
– Меня Эльчин потом убьет.
😂😂😂

# 638
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бе да си ходи така, ама мен тениската не ми харесва, не че нещо.
Можеше с едно скромно анораче да отиде  Mr. Green
Ауууу Дафина, много зле беше у фрага.  Една вързана на кукуригу,  а грима отврат. За сефте не ми харесва, като чалга певица в началото на кариарата си през 94 ooooh!

# 639
  • По света и в нас.

– Она сердечко делает со спины?
– Мне делает?
– Не снимай, не снимай.
– Меня Эльчин потом убьет.
😂😂😂
По скоро Гюпсето ще му тегли боя. Joy Joy

# 640
  • near Sofia, Bulgaria
И какво се оказа, всички прекрасни тоалети напоследък, вече сме ги гледали!  Wink

Sunglasses

# 641
Вождът на феновете в Туитър, Боня, днес има рожден ден! Всички я поздравяват, страхотни арт колажи са й сътворили!

# 642
Честит Празник  bouquet прекрасни и щури девойки  Hug

# 643
Честит празник сладуранчета

еее какво ви има на тениската значи  hahaha hahaha човека може да си я носи против уроки  hahaha Назар,назар  hahaha я каква черна мацурана има на нея  hahaha hahaha hahaha

# 644
И аз съм за уволнение на новият стилист  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт