След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -151

• 23 364
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • near Sofia, Bulgaria
Честит празник и от аби!  Flutter

А това го коментирайте вие...  Whistling
https://www.instagram.com/p/BCq7WA6CYiS/

# 646
# 647
  • near Sofia, Bulgaria

Айде и Мертчо, да няма сърдити!  Party

# 648
Честит празник и от аби!  Flutter

А това го коментирайте вие...  Whistling
https://www.instagram.com/p/BCq7WA6CYiS/
Добре че, днес е празник, иначе иич не му давам да се вее по форумите  Mr. Green ше ми го урочаса некой  #Cussing out
Днес може  Hug да ви честити и ще го скрия пак  Stop

# 649
Галето как ги е подпукала зетьовете по домова книга  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 650
Гале, пропусна го моя  Mr. Green

# 651
Озета на руски:
Дефне и Омер теперь близки к своей мечте!

Омер и Дефне теперь очень близко к своей мечте!

Наконец-то игра окончена! Дефне, которая отдала деньги, теперь там, где и хотела быть. Омер и Дефне как никогда близко друг к другу!

В доме Дефне радость. Дефне сообщает такую новость бабушке Тюркан! Все в шоке.

Омер и Синан стали врагами Галло. Омер, узнавший, что Дефне работает на Транбу, начал войну. Дефне переходит в Пассионис? Хорошо, а что происходит в Шерри, которая поймала шанс устроить показ вместе с Фикрет Галло? Каким будет предложение Ясемин Кораю, без которого не обходятся показы? Корай примет предложение? Как закончится показ ?

# 652
Озетчето на руски и на български:
Скрит текст:
Дефне и Омер теперь близки к своей мечте!

Омер и Дефне теперь очень близко к своей мечте!

Наконец-то игра окончена! Дефне, которая отдала деньги, теперь там, где и хотела быть. Омер и Дефне как никогда близко друг к другу!

В доме Дефне радость. Дефне сообщает такую новость бабушке Тюркан! Все в шоке.

Омер и Синан стали врагами Галло. Омер, узнавший, что Дефне работает на Транбу, начал войну. Дефне переходит в Пассионис? Хорошо, а что происходит в Шерри, которая поймала шанс устроить показ вместе с Фикрет Галло? Каким будет предложение Ясемин Кораю, без которого не обходятся показы? Корай примет предложение? Как закончится показ ?

Любовь на прокат с вами полная любви и волнения в пятницу вечером в 20.00 на Стар Тв

Перевод: Умида
Дефне и Йомер много близко до своята мечта!

Играта свърши накрая! След като е върнала парите, Дефне е на мястото, на което винаги е искала да бъде. Йомер и Дефне са близко един до друг както никога досега!

В дома на Дефне има радост. Дефне съобщава такава новина на баба Тюркян! Всички са учудени/в шок!

Йомер и Синан стават врагове на Гало. Като разбира, че Дефне работи за Транба, Йомер започва война! Дефне в Пасионис ли се прехвърля? Добре, а какво става с Шери, на които им се отдаде шанс да са появят на дефилето с Фикрет Гало. Какво ще бъде предложението на Ясемин към Корай, без когото няма да се получи дефилето? Ще приеме ли Корай предложението? Как ще завърши дефилето?

Любов под наем с вас, пълна с любов и вълнение, в петък....

Последна редакция: вт, 08 мар 2016, 11:57 от Дданни

# 653
  • У Диспансера ...♥♥♥
Въпросителна до въпросителна у тоя Озет  hahaha hahaha hahaha
Плюхме го как я гледал Гало, ей го сега, човека да ни угоди чак война почна с нея  Mr. Green

# 654
Плюхме го как я гледал Гало, ей го сега, човека да ни угоди чак война почна с нея  Mr. Green
Joy Сега ще искаме да не води война с нея  hahaha и на нас не може да ни се угоди...женска ни работа  Mr. Green

# 655
ама друго щеше да си е ако има и ?!  hahaha hahaha hahaha ама и на въпросителна само сме доволни  hahaha

тя горката очакваше да работи с него,той война обяви  hahaha hahaha
ше й мине харесването май бързо бързо

# 656
  • Perla

Честит празник, мили момичета!

Стилиста- долу!  Peace Никога не съм виждала Елчин в такъв Отвратен вид! подозирам заговор с Юсо- кепазят я, за да не заглеждат други мъже, особено партньори,  ида си остане само за него. /временно, до края на сериала  Wink/
По абито на Дефне и всички останали шушумиги и злобари- огън  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

За Шока в събота- никакъв такъв шок няма да има! Мислите ли, че Баръш ще отиде специално в тв да обяви, че се жени? Нали помните как се изсмя на този въпрос преди, пък и трябва кукувица да му е изпила акъла да тръгне да жени в тоя момент.Въдица да им гледат телевизията.

И накрая нещо, което снощи Биби питаше- какво им става на тия нашите-не ходят заедно по награждавания, снимки от сета и т.н. Не знам за какво на сета говори, но това, което виждам, е, че Кюса и Юсо по всякакъв начин гледат да покажат собственическите си чувства. Това мене ме кара да мисля за други работи, които се случват на сета и които притесняват севгилитата.

# 657
  • Perla

И един красив поздрав, че скоро не се знае кога ще видим пак нещо такова.

Благодаря за озета и превода!

# 658
Привет сладурчета  Hug Hug Hug и още един път Честит празник на всички!

ИРКО, ДИДИ,ДОРЕ, ДАНИ, МАРИЙКА, ГАЛЕ, ТЕРКО, ВЕРКО  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug
 newsm78 със сигурност съм пропуснала някой  Rolling Eyes

АНИ,ЕЛИ, БИБИ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 659

С тия въпросителни май искат ние да им напишем сценария  newsm78 Ми да питат де, нашите етървички са готови - и със сценарий, и с халва  Joy  Joy  Joy

Вярно, че стилиста им е за трепане, ще си го включа и него в списъка  Mr. Green

Доре  Hug, ЕлБар не ходят заедно на награждаването, щото това бяха различни награди  Laughing, няма как да са заедно.

Ди  Hug

И за всички, които не съм поздравила днес  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт