След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -151

• 23 341
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Гале скарах му се  Mr. Green почна да се показва пак и го разхождат навсякъде  hahaha
Мен поне ме слушат и изпълняват,ама при Абладжим е разхайтена работа  hahaha Аби кат е рекъл - Аз съм главата на семейството и нищо не можеш да ми кажеш  hahaha и така се получава хахах
Айдааа  ooooh! абе не издавай семейни тайни. Едвам го вкарам у пътя и па избега, да го гоня по кръчмите  Mr. Green
Нека знаят,та кат го засекат някъде - не да го потупат по рамото и му кажат здрасти,а да го натирят да си върви  Joy
Пък и аз предпочитам опърничави мъже  hahaha не такива дет вървят подире ти кат палета

# 706

Снимали в някакъв хотел  Tired

Вярно ли, с 39 серия  дъщерите ще правят финал  newsm78

# 707
По-късно ще гласува за актьор и актриса не съм забравила. Peace

# 708
Диде, вярно е. Другата седмица приключват с 39 епизод  Peace
То вече почнаха големи изродщини да дават  ooooh!

Браво на Керем  Party

# 709
Здравейте!

Честит празник !

Тя тая не е актриса  newsm78 Саба Тимер ...журналист ли,водещ ли...не зацепих много  Rolling Eyes
Вероятно гостуването е свързано с мероприятието на  Гало.Може би водеща,но какво прави Нериман  там?

и Баръш

# 710
Нера да не е решила да жени Гало за Йомер.

# 711
Нера да не е решила да жени Гало за Йомер.
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 712
След братята и братовчедите

Скрит текст:

# 713
Диде, вярно е. Другата седмица приключват с 39 епизод  Peace
То вече почнаха големи изродщини да дават  ooooh!

Браво на Керем  Party

От  тюрлю-гювеча, който започнахме през лятото, май само АШК оцелява........засега  Laughing

# 714
# 715
# 716
# 717
# 718

Честит празник на всички вас, които, когато ви чета, ви възприемам като едно голямо виртуално семейство!

Много сте забавни и винаги с голямо удоволствие чета коментариите ви, гледам снимките и клипчетата, а така също и колажите и фотошоповете.
Радвам се, че ви има !

# 719
  • Perla

Скрит текст:
Детали и репортажи вечера вы можете увидеть в субботу 12 марта 2016 г. в 09:45 на канале TV 8 в программе "Magazin 8 Ekstra".

Барыш Ардуч в своем репортаже рассказал о том, что не думает сейчас о женитьбе и будет думать об этом, когда придет время.

Баръш е казал, че сега не мисли за женитба и ще му мисли, когато му дойде времето. Детайли- в събота, в 9:45

Спете спокойно, деца, в събота  Laughing Другото от репортажа може да го пропуснете. Пък и е работен ден.

Обича Баръш/Йомер красивите рижави коси на Елчинка  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт