След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -151

• 23 333
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
На Симките Елчин ми изглежда някак изморена...да не казвам състарена  Sick ама направо това си помислих  Stop не знам дали е от грима или прическата,ама не ми харесва ич  Rolling Eyes

И да имат сериозни намерения Боре и Кюса,няма да тръгнат да се женят сега...според мен  Peace точно,защото ще се приеме по начина,по който всички си мислят...да не го отърве  Laughing.

Бабата да не се е изпуснала, че са се виждали с Нера  Thinking И заради това Дефо да кашля  newsm78
и аз нещо такова си мислях...или Нихан е изпляскала някаква глупост,като гледам каква физиономия има-пак я хапе щуреца  ooooh! ooooh!

# 691
Тя тая не е актриса  newsm78 Саба Тимер ...журналист ли,водещ ли...не зацепих много  Rolling Eyes

# 692
Тя тая не е актриса  newsm78 Саба Тимер ...журналист ли,водещ ли...не зацепих много  Rolling Eyes
Ани  Hug

Мисля,че е водеща

# 693
Няма проблем, ще приемем всички актриси, водещи, певици и т.н  да се разходят малко из сериала  Joy Joy Joy Joy Joy Ма защо все от женски пол, да му се не види  Joy Joy Joy

Снимките на Йо отзад  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: вт, 08 мар 2016, 16:22 от Hurricane~ Нарцис Джуниър~Средната Етърва Б.А ~

# 694
Оставете ги тия дрехи ... с какво я облекли и как я нагиздили. Той Йомко хич не се интересува от дрехите. Човекът сам си го каза - чака деня, в който ще му стане жена. С една дума ... с каквото и да те облекат, важното е да го съблека  Joy Joy Joy

# 695
Да беше изчикал още малко пред банята и сега нямаше да чака Дефне да му става жена. Mr. Green

# 696
Да беше изчикал още малко пред банята и сега нямаше да чака Дефне да му става жена. Mr. Green
Гале, ходи гласувай за актьор бе  Laughing

# 697
  • Perla
Скрит текст:

За Шока в събота- никакъв такъв шок няма да има! Мислите ли, че Баръш ще отиде специално в тв да обяви, че се жени? Нали помните как се изсмя на този въпрос преди, пък и трябва кукувица да му е изпила акъла да тръгне да жени в тоя момент.Въдица да им гледат телевизията.

И накрая нещо, което снощи Биби питаше- какво им става на тия нашите-не ходят заедно по награждавания, снимки от сета и т.н. Не знам за какво на сета говори, но това, което виждам, е, че Кюса и Юсо по всякакъв начин гледат да покажат собственическите си чувства. Това мене ме кара да мисля за други работи, които се случват на сета и които притесняват севгилитата.

Така сега да се уточня по въпроса.  Wink
Първо да кажа ,че не съм се вкарала в никакъв филм и ми е бана не за половинките на ГГ,просто констатирам факти. Thinking
Скрит текст:
Имаше снимки пуснати в темата -Елчин и Баръш на масата в ресторанта на които изглеждаха като отровени.Друг път весели,засмяни,а сега като мушмола. LaughingЗа снощи аз разбрах,че и Елка взима награда ,но ще и я дадат лично,защо? Grinning За събота ми се смеете,но аз не съм сигурна дали няма да има шок. Thinking Едно време Бурчин като усети ,че на сета има прехвърчания между Туба и Мурат(който е следил Гордата Аси нека си припомни) ,бързо му спретна една сватба и  сумати време повтаряха колко много се обичат,до преди година когато се разведоха.Аз за това казах ,че Гюпсето е страшно хитра лисица,способна да разведе един мъж и да се омъжи за друг! Peace[/color]

БибиHug сигурно не съм се изразила добре- не мисля, че си се вкарала във филм, само бях учудена какво имаш предвид, като казваш за снимките на сета. Сега разбрах за коя снимка си говорила. Права си, и двамата изглеждат като отровени. И Ани пише, че на снимките Елчин е много уморена, загубила е онзи свежарски вид, както и настроението, което винаги лъха от нея. Но аз не свързвам тези факти с някакво напрежение на сета, а с цялата атмосфера около сериала и около тях двамата. Мине се, не мине някой ден и излиза информация, че Елчин е болна и ще напуска сериала; преди това Боре беше "болен" от туберкулоза; съобщава се, че Кюса влияе върху сценария, пък Юнус поставил условие на Елчо да избира или него, или сериала; посещенията на севгилитата на сетовете; недоволството на феновете и недомислените решения на сценаристката и т.н., т.е. напоследък непрекъснато около сериала витаят някакви слухове, които няма как да не се отразяват. Като добавим и убийственото темпо на снимане, пък и Елчин напоследък се снима за списания и реклами, аз намирам за  логично обяснение за липсата на настроение.

За снощните награди се оказа, че са били от различни места- аз така разбрах.

А за женитбата все пак мисля, че е кьорфишек, за да привлекат зрители за предаването си. Най- малкото, ако има нещо такова, то няма да излезе като заглавие в репортажа, а като очаквайте новини и или нещо подобно. Пък и женитбата е за двама- ако Борко е умен и мисли за кариерата си, не му е сега времето. Кюса няма да избега. А че е хитра, хитра е, но че и хитрушите си намират майсторите, също е вярно.

# 698
  • У Диспансера ...♥♥♥
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=910386.0
Като се изпише тая, ето и новата тема, в която има и анкета  Mr. Green

# 699
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=910386.0
Като се изпише тая, ето и новата тема, в която има и анкета  Mr. Green
Аип бе хаха 3 страници имаме още,а в другата награда ни чака  hahaha и не може да я вземеме докато не се изпише тази  hahaha

# 700
  • near Sofia, Bulgaria

Я кой още е взел награда!  Peace

Тери, твоя достатъчно го зяпаме денонощно, реших малко да разходя братята!  Whistling

Верче, честита дрешка, със здраве да си я ползваш!  bowuu Ма нещо не я виждам вече тая снимка, покрил я е  Thinking

# 701
Гале скарах му се  Mr. Green почна да се показва пак и го разхождат навсякъде  hahaha
Мен поне ме слушат и изпълняват,ама при Абладжим е разхайтена работа  hahaha Аби кат е рекъл - Аз съм главата на семейството и нищо не можеш да ми кажеш  hahaha и така се получава хахах

# 702
  • near Sofia, Bulgaria
 Joy Joy Joy
Ми така сте си ги разпределили, какво да ви правим...  Whistling

# 703
Joy Joy Joy
Ми така сте си ги разпределили, какво да ви правим...  Whistling
Аз съм си добре  Mr. Green другите да се оправят  hahaha

# 704
Гале скарах му се  Mr. Green почна да се показва пак и го разхождат навсякъде  hahaha
Мен поне ме слушат и изпълняват,ама при Абладжим е разхайтена работа  hahaha Аби кат е рекъл - Аз съм главата на семейството и нищо не можеш да ми кажеш  hahaha и така се получава хахах
Айдааа  ooooh! абе не издавай семейни тайни. Едвам го вкарам у пътя и па избега, да го гоня по кръчмите  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт