След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -151

• 23 338
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Е, той Дениз не реализира и колекцията от Йо, но не си е взел парите  Mr. Green
Поне от тази гледна точка не е гад  Joy
Плаща си както си му е реда  Joy
Той Дениз не я реализира, но колекцията като продукт остана в негово притежание. А дефилето е малко по-различно, ако не може да се реализира, той е платил за рекламен продукт, който не е получил.
Ти ще видиш Дефо като не нарисува обувките, кво дърво ще ядат  Joy Joy Joy Joy Joy

# 676
Скрит текст:
Е, той Дениз не реализира и колекцията от Йо, но не си е взел парите  Mr. Green
Поне от тази гледна точка не е гад  Joy
Плаща си както си му е реда  Joy
Той Дениз не я реализира, но колекцията като продукт остана в негово притежание. А дефилето е малко по-различно, ако не може да се реализира, той е платил за рекламен продукт, който не е получил.
Ти ще видиш Дефо като не нарисува обувките, кво дърво ще ядат  Joy Joy Joy Joy Joy
А бе направо филм по Джон Гришъм стана - фирми, договори, чекове, дефилета, патрони - явни и тайни, малки и големи! Още не сме се запознавали с адвокатите на фирмите, но не бих се изненадала в тази серия и тях да видим! Либоффф струи от цялата сюжетна линия, либоффф! Mr. Green

# 677
Ама тези големи снимки са качили всичките от фрага. Тези ги признах вече  hahaha hahaha

# 678
Ама тези големи снимки са качили всичките от фрага. Тези ги признах вече  hahaha hahaha
Mr. Green
Ще ни ги пуснат другите след епизода  ooooh! Joy

# 679
Mr. Green
Ще ни ги пуснат другите след епизода  ooooh! Joy

Направо  ooooh! Май искат големият кораб да потъне  hahaha

# 680
  • Perla

Тази най ми хареса- Нихан направо ще убие някого с поглед. Като се сетя за онази серия, в която се запознаха с Дефне, какъв женски бой си спретнаха, може да им разхвърли керемидите на тези злобарки префърцунени.

Още за една гостенка съобщават рускините- някаква Саба Тимер   Абе има ли все още някоя айляк останала, която да не е влизала в Ашк? Ние чакаме мъж, те изсипаха една кола артистки в сериала  ooooh!
Хубаво за тази пише, че ще гостува 1 серия, а някой да е попаднал на информация за колко серии гостува Гало?

Последна редакция: вт, 08 мар 2016, 14:37 от dora_st

# 681
Бабата била късметлийка с такъв зет като Йо  Joy Joy Joy

Ако знае в каква рода влиза  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

Бабата да не се е изпуснала, че са се виждали с Нера  Thinking И заради това Дефо да кашля  newsm78

# 682
  • На юг от тук
Честит празник момичета!

И превода от рускините.
Скрит текст:
Ее мечта снять фильм

Красавица актриса Эльчин Сангу, ставшая лицом мартовского выпуска журнала Гламур, сказала, что среди ее планов на будущее это написать сценарий и снять фильм.

Эльчин Сангу, о которой очень много говорят в последнее время, стала лицом мартовского выпуска журнала Гламур. Молодая актриса рассказала в спец. Интервью журналу о том, чего о ней не знают. Сказав: " С каждым годом становясь старше, я начала собирать тетради и ручки. У меня нет таланта писать, но я бы очень этого хотела. Те тетради простаивают впустую. Но я очень хочу однажды что-нибудь написать. Например, я хочу написать сценарий. Будет плохо что ли, если в будущем у меня будет свой фильм." - она сказала, что среди планов на будущее у нее снять фильм. Сангу сказала, что в интервью это покажется немного клеше, но она не чувствует разочарования от всего того, что она сделала в жизни. Что было, то было. Что случилось, то случилось. Это не надо воспринимать как разочарование, но если вернусь в прошлое, то заново проучившись в консерватории, хотела бы бросить в намного лучшем месте. Описывая себя как представителя поколения смешанных кассет, сказала: "Я очень хорошо выбираю музыку. У меня тоже есть привычка перематывать любимую песню на самое начало и заново слушать. Я зацикливаюсь. И мне это не надоедает. Если надоедает, делаю перерыв и потом снова слушаю."

Перевод: Умида.

# 683
# 684
  • По света и в нас.

За Шока в събота- никакъв такъв шок няма да има! Мислите ли, че Баръш ще отиде специално в тв да обяви, че се жени? Нали помните как се изсмя на този въпрос преди, пък и трябва кукувица да му е изпила акъла да тръгне да жени в тоя момент.Въдица да им гледат телевизията.

И накрая нещо, което снощи Биби питаше- какво им става на тия нашите-не ходят заедно по награждавания, снимки от сета и т.н. Не знам за какво на сета говори, но това, което виждам, е, че Кюса и Юсо по всякакъв начин гледат да покажат собственическите си чувства. Това мене ме кара да мисля за други работи, които се случват на сета и които притесняват севгилитата.

Така сега да се уточня по въпроса.  Wink
Първо да кажа ,че не съм се вкарала в никакъв филм и ми е бана не за половинките на ГГ,просто констатирам факти. Thinking
Имаше снимки пуснати в темата -Елчин и Баръш на масата в ресторанта на които изглеждаха като отровени.Друг път весели,засмяни,а сега като мушмола. LaughingЗа снощи аз разбрах,че и Елка взима награда ,но ще и я дадат лично,защо? Grinning За събота ми се смеете,но аз не съм сигурна дали няма да има шок. Thinking Едно време Бурчин като усети ,че на сета има прехвърчания между Туба и Мурат(който е следил Гордата Аси нека си припомни) ,бързо му спретна една сватба и  сумати време повтаряха колко много се обичат,до преди година когато се разведоха.Аз за това казах ,че Гюпсето е страшно хитра лисица,способна да разведе един мъж и да се омъжи за друг! Peace

# 685
Е, то си е за него, ако се ожени за нея. Да не се оженя аз  Joy Joy Joy Joy
Само дано и той да не изпусне нещата като Керем  hahaha Joy

# 686
Здравейте, сладурки!  Hug
Честит празник на всички!  Hug  bouquet Живи, здрави, винаги усмихнати и много обичани и желани да сте!  Hug bouquet

# 687
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Честит празик!

Снимки,озет  Shocked Shocked Shocked Направо ме объркаха от всякъде  Mr. Green

Аз пък да си кажа че стилистът ми харесва  Mr. Green Елка също как е облечена във фрага,в момента е много модерно да се носиш по тази начин  Peace Борето на наградите също ми харесва  Mr. Green Демек съм напълно противоположно на вас  Joy

# 688
Здравейте момичета!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Честит Празник!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Мисля си,че Дефне ще отиде в Нера така облечена за да и покаже,че не е важно как е облечена тоест Йомер не се интересува от това.

# 689
Понеже ви беше малко Гало Joy айде още една ахах било то и за 1 серия Joy

Голяма работа за тия дрехи вече  ooooh! аман та бактън  Peace така решили,така я облекли  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт