След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -151

• 23 342
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
и какво стана сега, Гало ще го отнесе заради Дафа  Mr. Green а после Йо като разбере не знам къде ще се крие Дафинка  Mr. Green

# 661
Диди, снощи рускините уточниха че Елка не се е явила  на снощните(била е номинирана за тези) , а за другите все още не е дошъл денят на награждаване

# 662
  • Perla
Скрит текст:
Въпросителна до въпросителна у тоя Озет  hahaha hahaha hahaha
Плюхме го как я гледал Гало, ей го сега, човека да ни угоди чак война почна с нея  Mr. Green

С тия въпросителни май искат ние да им напишем сценария  newsm78 Ми да питат де, нашите етървички са готови - и със сценарий, и с халва  Joy  Joy  Joy

Вярно, че стилиста им е за трепане, ще си го включа и него в списъка  Mr. Green
Доре  Hug, ЕлБар не ходят заедно на награждаването, щото това бяха различни награди  Laughing, няма как да са заедно.

Ди  Hug

И за всички, които не съм поздравила днес  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Диде, благодаря за уточнението  Hug Споменах го, защото снощи Биби питаше какво става и предполагаше, че на сета е горещо. Останах с впечатлението, че нещо я притеснява. Тя ще си каже, като се появи  Laughing

и какво стана сега, Гало ще го отнесе заради Дафа  Mr. Green а после Йо като разбере не знам къде ще се крие Дафинка Mr. Green

Ди, точно си мислех, че не остана каша, в която Дафинка да не се е забъркала- все не знаела, все не разбрала милата нещо и накрая- все в батака. Въобще нямам представа какво трябва да се случи, за да ѝ прости Йомер  ooooh! Я някоя болница, я някое отвличане, я някой конкурент?? Голяма драма ще бъде! Дано поне е конкурент  Wink

# 663
Дани мерси за озетчето!  Hug bouquet

Пак въпросителни, удивителни всички пунктуационни знаци са изброени в този озет smile3518 Май главите ще ни болят. За първи път да не искам да идва петък  Crossing Arms

# 664
Диди, снощи рускините уточниха че Елка не се е явила  на снощните(била е номинирана за тези) , а за другите все още не е дошъл денят на награждаване

Нали на снощните награди победителката беше друга  newsm78 Пък Елка е получила награда от друг университет  Tired И с наградите им като със сериала - пълна каша  Mr. Green

# 665
и какво стана сега, Гало ще го отнесе заради Дафа  Mr. Green а после Йо като разбере не знам къде ще се крие Дафинка  Mr. Green
При Транба  Mr. Green

# 666
и какво стана сега, Гало ще го отнесе заради Дафа  Mr. Green а после Йо като разбере не знам къде ще се крие Дафинка  Mr. Green

Е, що заради Дафа  newsm78 Тя поне за това не е виновна. Гало сама се натискаше да и дава парите, пък и някак много лесно прие предложението да работи с Шери и прецака Йомко. Може постъпката и да изглежда много красива, за мен е непочтено да постъпваш по този начин  ooooh!
А пък играта е свършила само в главата на Дафа - чека, който даде на Нера е подписан от Транба и на него ясно личи името му. Та много хубав коз даде на Нера и може би и на Суде Stop И може пак да не е виновна, ама ще го отнесе заради глупостта си  Mr. Green

# 667

Нали на снощните награди победителката беше друга  newsm78 Пък Елка е получила награда от друг университет  Tired И с наградите им като със сериала - пълна каша  Mr. Green
То и аз се обърках  Mr. Green..... наградите от другия университет къде Елка не е спечелила още не били дадени  Laughing

Shocked при мен за празника прехвърча сняг ❄ добре че бързо се топи Mr. Green  

# 668
Дани мерси за озетчето!  Hug bouquet

Пак въпросителни, удивителни всички пунктуационни знаци са изброени в този озет smile3518 Май главите ще ни болят. За първи път да не искам да идва петък  Crossing Arms
Hug Ивка
Да, много са въпросителните, много са удивителните, вече не можем да следим кой въпросителен намира своя удивителен отговор! Mr. Green

Ето нещо такова ако беше само озетчето и...  щеше да е достатъчно, ясно и разбираемо:

?

!

А че чекът ще е коз в нечии ръце е явно от фрагмана. Беше сложен внимателно в кутийката за бижута и някой ще го намери там! Кой обаче?

Скрит текст:
Щях да мълча до петък, аз вярвам ли си? Joy

# 669
И на мен ми се наби в очите това прибиране на чека  newsm78 ама по-скоро си мисля,че ще се провали дефилето,ще се наложи Гало да върне парите на Трамба...Дефо ще се види в чудо и може би пак ще допре до Нера  Sick УууужасТТТ  ooooh! ooooh! ooooh!

# 670
  • Perla
Скрит текст:

Е, що заради Дафа  newsm78 Тя поне за това не е виновна. Гало сама се натискаше да и дава парите, пък и някак много лесно прие предложението да работи с Шери и прецака Йомко. Може постъпката и да изглежда много красива, за мен е непочтено да постъпваш по този начин  ooooh!
А пък играта е свършила само в главата на Дафа - чека, който даде на Нера е подписан от Транба и на него ясно личи името му. Та много хубав коз даде на Нера и може би и на Суде Stop И може пак да не е виновна, ама ще го отнесе заради глупостта си  Mr. Green
Защото Дафа прие парите, въпреки че знаеше какво причинява на Йомер и Пасионис. Ама след като се допита до видната си съветничка по всякакви въпроси- Нихан, която ѝ каза, че дефилето не е важно, важен е борчът към Нериман, Дафинка взе парите. И сега заради нея и Гало, и Йомер са в такава ситуация.
Преди, когато Йомер боядисваше черната стена, някои от момичетата- не помня кои  Praynig Мислеха, че Мерич така ще завърти интригата с тайната, че тя постепенно да загуби значението си и или да не се покаже никога, или да мине безболезнено. Сега обаче Мерич показа, че драмата ще е пълна. дано по- бързо ни извади от там Praynig

# 671
И на мен ми се наби в очите това прибиране на чека  newsm78 ама по-скоро си мисля,че ще се провали дефилето,ще се наложи Гало да върне парите на Трамба...Дефо ще се види в чудо и може би пак ще допре до Нера  Sick УууужасТТТ  ooooh! ooooh! ooooh!
Ани, да, логично предположение. Чекът да трябва на Дефне, за да го върне на Гало, за да го върне тя на Транба, ако изобщо е възможно това последното с оглед на договорите на Транба с организаторите на дефилето, освен ако не се провали дефилето по някакви причини.

# 672
Е, той Дениз не реализира и колекцията от Йо, но не си е взел парите  Mr. Green
Поне от тази гледна точка не е гад  Joy
Плаща си както си му е реда  Joy

# 673
Е, той Дениз не реализира и колекцията от Йо, но не си е взел парите  Mr. Green
Поне от тази гледна точка не е гад  Joy
Плаща си както си му е реда  Joy
Той Дениз не я реализира, но колекцията като продукт остана в негово притежание. А дефилето е малко по-различно, ако не може да се реализира, той е платил за рекламен продукт, който не е получил.

# 674

Общи условия

Активация на акаунт