Неочаквано - бременна на 40 години

• 43 009
  • 311
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аз не мога да понасям мъжа й и тя много добре го знае. Обаче какво да направя. На нея й е достатъчно трудно, че да й наливам масло в огъня. Тя от години е на антидепресанти, а той зор да я забременява.

# 166
  • Linz
 Така и не разбрах какво й е на възрастта от 40 год. Още по-добре щом другите деца са вече големи. Аз бих родила.
Няма. Единствената й алтернатива е да се върне в забутаното си помашко село и да гледа тютюн.

Не може това да е единствената алтернатива.

# 167
  • София
Повярвай ми, може.

# 168
Винаги има изход  Naughty Не е речено, че приятелката ти, Тонка, още утре ще забременее по поръчка. Да се хваща в ръце, преди да е бременна, да почва да трупа знания и умения и да се спасява с детето си. Иначе утре и всичките антидепресанти няма да я спасят, защото още кой знае какво може да поиска "господаря" й.

Аз пред перспективата да раждам деца с мъж, който ме насилва, бих отишла при тютюна.  После все ще намеря начин да се оправя. Но това съм аз де...

# 169
Аз също не бих го задържала, все пак имаш 2 деца,не ти е до бебета, а ако го задържиш всичко ,,ти го отнасяш,от многото изследвания които ти предстоят,вероятно и амнио заради годините, до не дай се боже и усложнения и отключване на болести и болешки заради възрастта,,, както се казва бременната е с ,,единия крак в гроба,,.., а бащата какво ,гледа си мача, купи някой друг памперс,почерпи се с приятели...,пък и 5 деца може да има...я да им се налагаше на мъжете да раждат те,да ги видя по колко деца щяха да имат...  Добре си решила,човек трябва малко и егоист да бъде /пази си здравето/,не удисвай на таткото,отчела си се с деца вече!  Wink Wink

ooooh!Чак не ми се вярва какво чета...

# 170
  • София
Имам приятелка, която категорично не желае второ дете, но е заставена да забременее, тъй като е изцяло зависима от мъжа си и е безгласна буква в семейството. Ще го играе инкубатор насила, че и ще трябва да отглежда второ дете без никаква помощ от страна на мъжа й. Е, той й подхвърля пари и се счита, че с това му се изчерпват семейните задължения.
Тя не е заставена, а сама си е определила как иска да върви живота ѝ.
Освен ако има някакво заболяване, за което да не си споменала.

# 171
разбирам авторката, в нейното положение съм
в смисъл, не съм бременна, но ако забременея, и аз не бих гледала трето дете дори и баща му да го иска
не бих си го причинила нито физически, нито психически, нито бих върнала семейството от етапа "свобода и самостоятелност" отново към връзването с бебе
никога не е имало кой да ми помага и всичко съм правила сама без баби - без грам извинение, не бих се загробила отново с малко дете у дома; вече не съм способна да преживея седемгодишния етап на кошмарни детски болести, а по-късно и чудния тинейджърски период - искам мир и спокойствие в живота си и повече внимание насочено към самата мен отколкото внимание, което отдавам

# 172
  • София
Кратко, ясно и изчерпателно!  bouquet

# 173
Авторке, това е дар от Бога, задръж го. След това винаги ще съжаляваш, ще си представяш какво би било, ако си го задържала и се беше родило, как щеше да оглася дома ви със смеха си и гукането си, как двете ти по-големи деца щяха да му се радват и да си играят с него. Съпругът ти го иска, просто му дай шанс да се роди.
Не пишеш колко големи са двете ти деца.

# 174
  • София
Авторке, това е дар от Бога, задръж го. След това винаги ще съжаляваш, ще си представяш какво би било, ако си го задържала и се беше родило, как щеше да оглася дома ви със смеха си и гукането си, как двете ти по-големи деца щяха да му се радват и да си играят с него. Съпругът ти го иска, просто му дай шанс да се роди.
Не пишеш колко големи са двете ти деца.
Натака, недей така- нейната история е съвсем различна от твоята.
Тя се връща от там, накъдето ти със закъснение си се запътила. Peace

# 175
  • Канада
Не разбирам за какво е тази тема, като ти вече си решила, че ще направиш аборт,

Какво значение би имало за теб, какво ние тук мислим?

И защо все така става, че забременяват жени, които не искат деца, а тези, които биха родили още, не могат?

Направи аборт и стига си ни занимавала тука!!!!!

# 176
Хайде още една моралистка! ooooh!

# 177
Жената иска да си поговори с някого.Затова е пуснала тема.
Разбирам т.е. опитвам се да се разбирам хората които нямат деца и се борят за такива,ама такива негативни и леко злобеещи изказвания не ме карат да ги съжалявам.Даже ме настройват негативно.
А моралистите нали спазват там някакви морални норми и са праведни.
Какво ги интересува другите колко са лоши?

# 178
Темата може да е полезна на други потребителки. Винаги може да го има казусът мъжът иска дете, жената не иска.

# 179
  • София
Винаги има изход  Naughty Не е речено, че приятелката ти, Тонка, още утре ще забременее по поръчка. Да се хваща в ръце, преди да е бременна, да почва да трупа знания и умения и да се спасява с детето си. Иначе утре и всичките антидепресанти няма да я спасят, защото още кой знае какво може да поиска "господаря" й.

Аз пред перспективата да раждам деца с мъж, който ме насилва, бих отишла при тютюна.  После все ще намеря начин да се оправя. Но това съм аз де...

Аз, ако бях на мястото на мъжа й, щях да й взема детето и да я върна на село да ниже тютюн.
Много лесно може да докаже в съда, че майката, не само с нежелание се грижи за детето и няма възможност да го издържа, но е опасна за него, заради психо-физическото си състояние.

Общи условия

Активация на акаунт