Красивите турски актьори 2 (Номинационна Тема)

• 62 916
  • 779
  •   1
Отговори
# 495
Наградите са си награди...... нека да им отдадем и нужното внимание - все таки,  някой си взел награда -  добре, ако е наш "герой " - радвай се народе.....какво му е ... Аз си се радвам за моите любимци!!!!! И то много, но вече  самосиндикално.... Радвам си се  и подскачам.................

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.

Малиии, то от времето  на "Каква е вината на Фатмагюл" - не бях го срещала ....Ейваллах....

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 18:59 от Goni

# 496
  • Пришълец
Защо сменихте темата на темата  newsm78  Mr. Green
Ааа,по темата сме Laughing.Актьорите обсъждаме Laughing

Верче,нИмой с лошо hahaha.Кой го казва нали,пък аз започнах чепкането hahaha hahaha

# 497
  • Варненска клюкарка
А баш, пак се намерихме Mr. Green наЩе, ваЩе приказка да става hahaha

# 498
 wavey  Привет   wavey

Гласувах в анкета за :

1.  Джансел Елчин !!!
Скрит текст:

2.  Ибрахим Челиккол

3.  Халит Ергенч

# 499
Защо сменихте темата на темата  newsm78  Mr. Green
Ааа,по темата сме Laughing.Актьорите обсъждаме Laughing

Верче,нИмой с лошо hahaha.Кой го казва нали,пък аз започнах чепкането hahaha hahaha

Ич пък за чепкане не ми е дошло и на акъла ...то е един - за какво по напреди.... Peace Joy просто си хортуваме

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 19:11 от Goni

# 500
# 501
   Мир ! Mr. Green

Мурат и Бурак   без Баръш Ардуч  Joy

бре Мурат имал същото аке шарено кат  нашия патрон Mr. Green

охаааааааа  Mr. Green Flutter

# 502
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Красотата е в очите на гледащия, няма защо да се спори.

Но ако е за спорта, давайте! Joy Може пък да стане по-интересно. Joy Joy

# 503
Такааа  Laughing

1. Бел, защо не отправи същата критика към Марги, като пускаше Чачун  newsm78 Нещо долавям двойни стандарти, но те са нормални за теб  Peace Като гледаш сериала, какво ти пречат няколко снимки на Баръш?
2. Гони, загледай сериала и чакам мнението ти  Peace
3. Дамата от по-рано, която ме захапа го направи, защото нарекох любимият й Каан НОСА  Mr. Green Не можа да ми го прости и си намери повод да се заяде  Peace
4. Преди да пусна каквато и да е било снимка, съм попитала Тинчето  Peace
5. Казах още вчера, че ще подбутна Баръш и това е. Написах и какъв щеше да ми е реалният вот.  Peace
6. Обидените, че вчера сложих Халит в червено.
Еми прощавайте, но аз съм на 24 години. Няма да е много нормално да го намирам за голям красавец. С риск да си навлека гнева ви, но човекът си остаря- бръчки, още по-плешив, откъм тяло хич го няма.
Ако беше за талант първа щях да гласувам за него  Peace
За мен Халит е чичко. (айде замервайте ме с камъни)  Mr. Green
Преди да сте ме заяли, че гласувах за Нежат Ишлер - както казах по-рано беше стратегическа номинация.

А и не по-малко важно: Аз повиках модератор  Peace След като бях определена като проста  Peace

# 504
 и мен требва ме замеряте  аз мисля същото за Халит Ергенч преди биваше но  в момента Йок ! и както казах  красотата е преходно нещо днес я имаш утре нямаш .

# 505
  • Варненска клюкарка
Теро, аз не видях някой да те е определял така, само докато цъках видях че го правя на 32-ра стр. а ми отвори 31-ва затова споменах метлата newsm78 А говорейки за снимките имах предвид себе си, че се съобразих с препоръките на първа страница и ги сложих в скрит текст, наистина съм пропуснала какво е метнала Марга Peace И не, за мен не са нормални двойните стандарти, в грешка си!
Аз не се засягам ако някой ми издялка любимеца, самата аз го правя доста често, направо му късам парчета мЕсо като го почна с критиките Mr. Green
Иначе във въпросната черга съм на мнение че красота почти липсваше, но нито веднъж не конкретизирах- за разлика от други хора Peace Единствено като зачепкахте Баръш, тогава си позволих Peace

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 19:55 от Беллора

# 506
Къванч Татлъту

Джансел Елчин

Кенан Имирзалъоулу

# 507
Такааа  Laughing

1. Бел, защо не отправи същата критика към Марги, като пускаше Чачун  newsm78 Нещо долавям двойни стандарти, но те са нормални за теб  Peace Като гледаш сериала, какво ти пречат няколко снимки на Баръш?
2. Гони, загледай сериала и чакам мнението ти  Peace
3. Дамата от по-рано, която ме захапа го направи, защото нарекох любимият й Каан НОСА  Mr. Green Не можа да ми го прости и си намери повод да се заяде  Peace
4. Преди да пусна каквато и да е било снимка, съм попитала Тинчето  Peace
5. Казах още вчера, че ще подбутна Баръш и това е. Написах и какъв щеше да ми е реалният вот.  Peace

6. Обидените, че вчера сложих Халит в червено.
Еми прощавайте, но аз съм на 24 години. Няма да е много нормално да го намирам за голям красавец. С риск да си навлека гнева ви, но човекът си остаря- бръчки, още по-плешив, откъм тяло хич го няма.
Ако беше за талант първа щях да гласувам за него  Peace
За мен Халит е чичко. (айде замервайте ме с камъни)  Mr. Green
Преди да сте ме заяли, че гласувах за Нежат Ишлер - както казах по-рано беше стратегическа номинация.

А и не по-малко важно: Аз повиках модератор  Peace След като бях определена като проста  Peace

Отговор към средната етърва...... Joy Joy
Мила, наистина не съм гледала единственият сериал с Баръш, че да си и изкажа кОмпитентното мнение.... ще се постарая ...поне да вляза в някакъв кадър...аз за моите си любимци не смогвам, но...... както го писах по-горе  - за спорта ще се включа....

# 508
Абе приказка да става  Mr. Green важното е,че Маргото се призна за виновна без бой  hahaha

# 509
    Ако аз трябва се зясагам за моя що критики и дялкане изяде   ooooh! Joy  но не се засягам , защото  си е така       предпочитам го да няма обрасло по него   .

Баджаначката    и тя не цепи басмата   Joy 

Общи условия

Активация на акаунт