Красивите турски актьори 2 (Номинационна Тема)

• 62 916
  • 779
  •   1
Отговори
# 510
  • Пришълец
Абе приказка да става  Mr. Green важното е,че Маргото се призна за виновна без бой  hahaha
Когаааа?!? newsm09
Сетих се,ма туй не беше никакво признание,по скоро отчетох един факт Naughty.С теб ми е особено приятно да се дразня Вере,нИ знам що  33uu.За момента няма и причина,но ще си намерим  Joy

Понеже на предната страница ме бяхте споменали:да,снимки на Чачослав слагах-в минимално количество,но с максимално добро качество Mr. Green Mr. Green.

# 511
1. Баръш Ардуч:

2. Баръш Ардуч:

3. Баръш Ардуч:

Приятна вечер на всички! Kissing Heart

# 512
   Ако аз трябва се зясагам за моя що критики и дялкане изяде   ooooh! Joy  но не се засягам , защото  си е така       предпочитам го да няма обрасло по него   .

Баджаначката    и тя не цепи басмата   Joy 

Абе да Ви имам родословното дърво..... много разклонено , бе..... Joy Joy Joy Joy Joy

# 513
1. Баръш Ардуч:

2. Баръш Ардуч:

3. Баръш Ардуч:

ЙОК, не мож ме приюти...... Peace Peace Peace Peace

# 514
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
    Ако аз трябва се зясагам за моя що критики и дялкане изяде   ooooh! Joy  но не се засягам , защото  си е така       предпочитам го да няма обрасло по него   .

Абе да Ви имам родословното дърво..... много разклонено , бе..... Joy Joy Joy Joy Joy
Ми ... то щото с дълбоки корени. Laughing Peace

# 515
  • Пришълец
   Ако аз трябва се зясагам за моя що критики и дялкане изяде   ooooh! Joy  но не се засягам , защото  си е така       предпочитам го да няма обрасло по него   .

Нали  smile3521

Човек ей така става,ако вникне в ситуацията  smile3517

# 516
 Joy Joy Joy Joy Joy rotfImbo

за протокола с Марги Hug сме  баджаначки  по разни причини   Joy

# 517
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Joy Joy Joy Joy Joy rotfImbo

за протокола с Марги Hug сме  баджаначки  по разни причини   Joy
Никой не води протокол, не бой се. hahaha

# 518
  • IT
Скрит текст:
Такааа  Laughing

1. Бел, защо не отправи същата критика към Марги, като пускаше Чачун  newsm78 Нещо долавям двойни стандарти, но те са нормални за теб  Peace Като гледаш сериала, какво ти пречат няколко снимки на Баръш?
2. Гони, загледай сериала и чакам мнението ти  Peace
3. Дамата от по-рано, която ме захапа го направи, защото нарекох любимият й Каан НОСА  Mr. Green Не можа да ми го прости и си намери повод да се заяде  Peace
4. Преди да пусна каквато и да е било снимка, съм попитала Тинчето  Peace
5. Казах още вчера, че ще подбутна Баръш и това е. Написах и какъв щеше да ми е реалният вот.  Peace

6. Обидените, че вчера сложих Халит в червено.
Еми прощавайте, но аз съм на 24 години. Няма да е много нормално да го намирам за голям красавец. С риск да си навлека гнева ви, но човекът си остаря- бръчки, още по-плешив, откъм тяло хич го няма.
Ако беше за талант първа щях да гласувам за него  Peace
За мен Халит е чичко. (айде замервайте ме с камъни)  Mr. Green
Преди да сте ме заяли, че гласувах за Нежат Ишлер - както казах по-рано беше стратегическа номинация.

А и не по-малко важно: Аз повиках модератор  Peace След като бях определена като проста  Peace

Отговор към средната етърва...... Joy Joy
Мила, наистина не съм гледала единственият сериал с Баръш, че да си и изкажа кОмпитентното мнение.... ще се постарая ...поне да вляза в някакъв кадър...аз за моите си любимци не смогвам, но...... както го писах по-горе  - за спорта ще се включа....
хич не е единствен:)  Peace и в игрални филми е играл човека.

# 519
  • София
Такааа  Laughing

1. Бел, защо не отправи същата критика към Марги, като пускаше Чачун  newsm78 Нещо долавям двойни стандарти, но те са нормални за теб  Peace Като гледаш сериала, какво ти пречат няколко снимки на Баръш?
2. Гони, загледай сериала и чакам мнението ти  Peace
3. Дамата от по-рано, която ме захапа го направи, защото нарекох любимият й Каан НОСА  Mr. Green Не можа да ми го прости и си намери повод да се заяде  Peace
4. Преди да пусна каквато и да е било снимка, съм попитала Тинчето  Peace
5. Казах още вчера, че ще подбутна Баръш и това е. Написах и какъв щеше да ми е реалният вот.  Peace

6. Обидените, че вчера сложих Халит в червено.
Еми прощавайте, но аз съм на 24 години. Няма да е много нормално да го намирам за голям красавец. С риск да си навлека гнева ви, но човекът си остаря- бръчки, още по-плешив, откъм тяло хич го няма.
Ако беше за талант първа щях да гласувам за него  Peace
За мен Халит е чичко. (айде замервайте ме с камъни)  Mr. Green
Преди да сте ме заяли, че гласувах за Нежат Ишлер - както казах по-рано беше стратегическа номинация.

А и не по-малко важно: Аз повиках модератор  Peace След като бях определена като проста  Peace

Отговор към средната етърва...... Joy Joy
Мила, наистина не съм гледала единственият сериал с Баръш, че да си и изкажа кОмпитентното мнение.... ще се постарая ...поне да вляза в някакъв кадър...аз за моите си любимци не смогвам, но...... както го писах по-горе  - за спорта ще се включа....
Гони единствен ли му сериалът   или не тук това е без значение важното е дали се харесва като визия а той явно се харесва
това че ти не си го гледала е твой пропуск

# 520
  • Пришълец
Скрит текст:
    Ако аз трябва се зясагам за моя що критики и дялкане изяде   ooooh! Joy  но не се засягам , защото  си е така       предпочитам го да няма обрасло по него   .

Ми ... то щото с дълбоки корени. Laughing Peace
Peace  smile3521

Протокол никой не води,а трябва Naughty Joy

# 521
1. Баръш Ардуч:

2. Баръш Ардуч:

3. Баръш Ардуч:

Mr. Green

Hug

Бел, вече знаеш  Joy

Аз също критикувам Баръш. И не съм седнала да се обиждам като говорят за него. Просто ми е интересно защо само той е на прицел  hahaha Joy На фона на бол некадърници и грозници, които се споменаха от първа страница досега  hahaha hahaha hahaha

# 522
  • IT
Неви, опасна номинация.
Аз харесвам много Каан и Бурак също Simple Smile Каан ми е много харизматичен и секси, въпреки нослето Simple Smile

# 523

да поплакнем очета  Mr. Green Flutter smile3544

# 524
  • София
Енгин Акюрек

Общи условия

Активация на акаунт