Красивите турски актьори 2 (Номинационна Тема)

• 62 911
  • 779
  •   1
Отговори
# 525

да поплакнем очета  Mr. Green Flutter smile3544
А така слагай ги. Няма да караме на некви имена само  hahaha
Всеки да слага каквито иска снимки  Party

# 526

КРАСИВИЯ  ДЖАНСЕЛ ЕЛЧИН

# 527
Енгин Акюрек е по  космарлясал и от Чачун  : hahaha да залегна че мой ма биете  newsm43

# 528
  • Варненска клюкарка

Бел, вече знаеш  Joy

Аз също критикувам Баръш. И не съм седнала да се обиждам като говорят за него. Просто ми е интересно защо само той е на прицел  hahaha Joy На фона на бол некадърници и грозници, които се споменаха от първа страница досега  hahaha hahaha hahaha

Ми нали ти казах, щото е доста напред с гласовете пък явно доста хора не сме съгласни.... Както и да е... Аз гледам Ашка зара ди Елчинка че я харесвам много, и заради Кориша, ще ме умори тоз човек hahaha Отделен въпрос е че сериала от свежа комедия отива към нещо неопределено вече....

# 529
Тук някоя от фенките спомена, че била на 24 години и за нея Халит бил чичко. Но... харесвала Нежат Ишлер - ами той е колкото Халит - как не си забелязала, че е чичко??? newsm78

За Халит се говори по целия свят само със суперлативи, дори се твърди, че е като виното - колкото повече остарява, толкова по-КРАСИВ става!  Peace
А за Баръш май не съм чувала нищо.  Naughty Ако някой знае, да си каже!  Laughing

# 530
  • София
Гласувах за:
Енгин  Heart Eyes
Ибрахим  Heart Eyes
Нежат  Heart Eyes

И мен ме учудва чак таз голяма популярност на Баръш, честно казано, симпатичен ми е, хубав е, но  прекалено ми е миловиден такъв, сладникав, абе не е мой тип.

Ако трябваше да номинирам за актьорски качества класацията ми би била:

Халит Ергенч, Енгин Акюрек, Баръш Фалай,Нежат Ишлер, Мурат Йълдъръм, Къванч Татлату, Толга Саръташ Ибрахим Челиккол, Мехмет Гюнсюр, Кенан Имирзалъоулу, Мете Хорозоолу, Екин Коч  - като никой не поставям на първо място, защото не мога да реша, кой е по-талантлив и не бих гласувала в подобна класация, ако трябваше да номинирам само трима.
Енгин Акюрек е по  космарлясал и от Чачун  : hahaha да залегна че мой ма биете  newsm43
Ний пък си го харесваме така  Heart Eyes
Като цяло брадясалите ме кефят и личният ми мъж е брадясал  Heart Eyes

# 531
Сори, дами, това е моят избор.. newsm53
Харесвах Бурак много..Но вече си зае мястото в историята.. smile3521
Може пък някой ден пак да ми хареса.. newsm12
Но.. Сега - не.. newsm25

Не отричам чара и таланта на Халит, в никакъв случай..Възхищавам му се..
Тук обаче , нали става въпрос за красиви актьори?
Младите са с предимство - според мен..

Но не си вкарвайте отрицателни емоции..
Всеки е прав да изкаже мнението и вкуса си.. bouquet

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 20:14 от Nevin G

# 532
Joy Joy Joy Joy Joy rotfImbo

за протокола с Марги Hug сме  баджаначки  по разни причини   Joy
Ама аз не съм Ви  и търсила и  Актовете за раждане, бе мили....Просто ми се наби на очите  ... Peace

# 533

Mr. Green усмивка  Crazy smile3544

# 534
1. Баръш Ардуч:

2. Баръш Ардуч:

3. Баръш Ардуч:

Приятна вечер на всички! Kissing Heart
Ей така за красота  newsm53

# 535
Привет, момичета!  Hug
Аз си гласувах само за КТ, защото за мен той е най-красивия турски  актьор . С брада, с мустаци, с къса, с дълга коса все си е красив. И за разлика от други негови колеги, през всички тези години все още изглежда невероятно  Heart Eyes Не ме интересува особено на кое място ще е , за мен си е номер 1  Peace
от вчера

Хубава вечер!  bouquet

# 536
Тук някоя от фенките спомена, че била на 24 години и за нея Халит бил чичко. Но... харесвала Нежат Ишлер - ами той е колкото Халит - как не си забелязала, че е чичко??? newsm78

За Халит се говори по целия свят само със суперлативи, дори се твърди, че е като виното - колкото повече остарява, толкова по-КРАСИВ става!  Peace
А за Баръш май не съм чувала нищо.  Naughty Ако някой знае, да си каже!  Laughing

newsm10 newsm10 newsm10

Там е работата, че точно по тази точка се премълчава и се подминава....Абе красив е момъкът и ....до таме...-... И ААААУУУУУУУ, ЕЕЕЕЕаааааа и ключ и .....заключ...в дървото...

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 20:22 от Goni

# 537

Прочети по-добре. Казах, че преди да сте ме захапали, че съм гласувала за него, да кажа, че беше стратегическа номинация. Не че го харесвам, просто не исках да давам на тези, които харесвам за да не са пред Баръш  Mr. Green

# 538
  • София
Теро - Това не го разбирам сериозно... Идеята на анкетата е обективно гласуване и при такова, който спечели, защото това е нагласяне. А и да излезе, че Баръш е най-красив еми не е така...

# 539
Извинявай ама Халит от колко години е актьор  Thinking а Боре  Thinking айде не ги сравнявайте....нормално Халит да е известен,обсъждан повече и около него всичко да е суперлативи  Peace
Нашия пикльо е нов в занаята,както се казва има още боб да яде  Peace но за това кратко направи фурор и ако има малко акъл ще се задържи на върха

Общи условия

Активация на акаунт