Красивите турски актьори 2 (Номинационна Тема)

• 62 916
  • 779
  •   1
Отговори
# 570
   Моят единствен избор е Енгин Акюрек. Останалите в анкетата за мен са на една плоскост, липсва ми екс факторът  Simple SmileВ мига  когато видях отражението на очите керимови в огледалото на колата в рекламата на Пепел от рози по БТВ, залепнах за телевизора.  Blush

Araselia, и аз така залепнах....та до сега Grinning Heart Eyes

# 571
  • София
ЗНАЧИ, ДУР МАЛКО! Stop hahaha hahaha hahaha hahaha

Първо:

Леле, леле, тук се гласува със скоростта на светлината, Mr. Green на живот и смърт. Joy
И до безкрай Mr. Green

Етървичке, анкетата безсрочна ли ще бъде? Peace
Колко да е безсрочна като стигнем 50та страница? Joy Joy Joy Joy Joy
Не мой до 50-та че ще стане световна война  hahaha определи тука до ден два,кой иска да се организира,кой не иска и да пускаме белия флаг че си е ..... Мамата  hahaha
Ако минем 50та страница и анкетата продължи, това е малко... странно... Rolling Eyes Rolling Eyes Shocked

Второ:

Абе аз давам предложение, ма как ще отсея трима по талант  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Мен и 10 няма да ми стигнат. Особено от младите има много талантливи, ама пък от старата гвардия Heart Eyes има такива дето много харесвам и също искам да включа в списъка.
Аз предлагам след края на актьор и акриса - най-хубава двойка и най-добър сериал.
Следващата анкета ще е "Най-талантлив актьор" (и съответно, "актриса") - пригответе се. Grinning
После идват "Най-хубава двойка" и "Най-добър сериал."
Мерси за предложенията - дано оживея до тогава. Rolling Eyes Joy Joy Joy

Трето, след като си изпих валериана и видях това:

...съм окей...

baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 572
   Elinor-7  Hug

# 573
  • София
Тинче - За талантлив/а вече ще е мазиляк! Ей тогава ще стане бой! Тати - ще ни затвори подфорумчето Grinning

# 574
  • София
Тинче - За талантлив/а вече ще е мазиляк! Ей тогава ще стане бой! Тати - ще ни затвори подфорумчето Grinning
Бу, то и за двойка не ми се мисли какво ще да е... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 575
  • София
Бу, то и за двойка не ми се мисли какво ще да е... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Еми пак ще има спор, ама за талантлив/а май ще е повече. Ама нека да има!
пп: Тинче може ли да публикувам резултатите, от анкетите после в новинарската и блога?

# 576
hahaha hahaha hahaha

Аз предлагам само да се казва за кои дават гласа си Peace Laughing без да коментират защо Laughing че верно не ми се мисли Mr. Green как някои се впрягат Laughing

# 577
  • София
hahaha hahaha hahaha

Аз предлагам само да се казва за кои дават гласа си Peace Laughing без да коментират защо Laughing че верно не ми се мисли Mr. Green как някои се впрягат Laughing
Защо? Според мен всеки трябва да се обосновава защо този/тази за него е най-добър, без обаче да плюе избора на останалите. За двойките тоже...

# 578
Ще бъде интересно ако се коментира пак  hahaha hahaha hahaha

Добре, че ще е виртуално, та няма да си извадим по едно око  hahaha Joy

Там ще гласувам в полза на едни от най-чувствителните, с другите ще му мисля  Mr. Green

# 579
hahaha hahaha hahaha

висшестоящите  ще се намерят в чудо  тогава Mr. Green

# 580
Ще бъде интересно ако се коментира пак  hahaha hahaha hahaha

Добре, че ще е виртуално, та няма да си извадим по едно око  hahaha Joy

Там ще гласувам в полза на едни от най-чувствителните, с другите ще му мисля  Mr. Green
hahaha hahaha hahaha

Бу да може Peace ма мен ше ме човърка да се изкажа за някой друг Twisted Evil

# 581
Нямам търпение за двойките  Party Party Party

# 582
Според мен всяка/всеки да гласува както си иска(да обяснява или не защо), аз например само, ще гласувам както досега без да обяснявам защо такъв ми е избора.

# 583
  • София
Ооо и аз имам да се изказвам за някой много тачени двойки дето на мен не ми харесват, като Мурат-Туба дето всички виждат химия, а аз и с лупа да я търся, няма да я срещна Grinning Grinning Grinning
Моя глас единия там е за Слънчовците ми, мина бая време, обаче още са ми една от най-любимите двойки.

# 584
  • София
Еми пак ще има спор, ама за талантлив/а май ще е повече. Ама нека да има!
пп: Тинче може ли да публикувам резултатите, от анкетите после в новинарската и блога?
Разбира се, Бу. Hug

Аз вече си лях два куршума - на следващите теми (и черги Mr. Green) не ми се мисли...

Но поне вече минах по-гадната част и ще имам малко по-добра организация. Wink

Общи условия

Активация на акаунт