Красивите турски актьори 2 (Номинационна Тема)

• 62 920
  • 779
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Тинче - предлагам в другите теми, да се гласува за по 5, както беше тук за жените, а не за 3-ри защото при двойките особено и сериалите, ще е бая трудно...

# 586
Ооо и аз имам да се изказвам за някой много тачени двойки дето на мен не ми харесват, като Мурат-Туба дето всички виждат химия, а аз и с лупа да я търся, няма да я срещна Grinning Grinning Grinning
Моя глас единия там е за Слънчовците ми, мина бая време, обаче още са ми една от най-любимите двойки.
И аз имам една двойка на прицел  hahaha hahaha hahaha

# 587
# 588
  • София
Ооо и аз имам да се изказвам за някой много тачени двойки дето на мен не ми харесват, като Мурат-Туба дето всички виждат химия, а аз и с лупа да я търся, няма да я срещна Grinning Grinning Grinning
Моя глас единия там е за Слънчовците ми, мина бая време, обаче още са ми една от най-любимите двойки.
И аз имам една двойка на прицел  hahaha hahaha hahaha
Кажи си да ти олекне Grinning

# 589
  • София
Тинче - предлагам в другите теми, да се гласува за по 5, както беше тук за жените, а не за 3-ри защото при двойките особено и сериалите, ще е бая трудно...
Така ще е - вече го изпитахме на гърба си. Wink

Впрочем, какво да правя с анкетите - съвети? Rolling Eyes Rolling Eyes Докога да ги държа? И какво правим след 50та страница? Rolling Eyes

# 590
  • София
Тук бързо ще стигнем до 50-та стр. останали са само 10 и тогава обявяваш резултати, при жените, като затихне гласуването, което ще е около събота някъде.

# 591
Тинче - За талантлив/а вече ще е мазиляк! Ей тогава ще стане бой! Тати - ще ни затвори подфорумчето Grinning
Бу, то и за двойка не ми се мисли какво ще да е... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

то и за най=добър сериал ще е мазало  hahaha hahaha hahaha

Някой се оплака,че не вървяла темата,а  Joy Joy Joy

И сега...моят глас е за Баръш Ардуч и Чаатай Улусой...първи и последен по ред в анкетата.  Mr. Green
Бурак И Кадир ми бяха също номинация преди,но тъй като не мога да им цепя точката,а и не мога да си избера един от двамата, ги оставям без точката  Peace

Според мен са много малко баш красивите мъже от тр актьори  Wink и пак мн си зависи от периода,защото и Киво има един период,снимайки един филм,където е  Sick според мен  Peace
Но ние си избираме даден артист в зависимост от самото му излъчване  Heart Eyes колко ни е пленило в проектите,които сме гледали  Mr. Green и съответно моята логика за гласуване е такава  Peace не гласувам за най-красив мъж,а най-красив актьор  Crazy

# 592
Започва с Ф и завършва на Р  Mr. Green hahaha

# 593
Гласувах за Баръш Ардуч ,Къванч Татлъту и Ибрахим Челиккол .

Наде    Hug Heart Eyes и аз като теб.         

# 594
Гласувах както и номинирах. Не смятах да пиша коментар защото се повтарям  Намах намерение да пиша, предполагам, че по тази причина и много други не са писали. Няма смисъл да се обясняваме 2 пъти.
Нека анкетата да си остане до края на темата. То почти не останаха страници. Според мен не е редно да бъде само за няколко часа и да се прекъсне по никое време.

# 595
  • София
А не съм съгласна с тебе Теро ФатКерчетата, както и ЯСаш са ми много любими.

# 596
Тук бързо ще стигнем до 50-та стр. останали са само 10 и тогава обявяваш резултати, при жените, като затихне гласуването, което ще е около събота някъде.
то 50-та може да се стигне и тази вечр,а анкетата е седяла няколко часа само  Peace Според мен тр повече време. Преди се пишеха номинации няколко дни  Rolling Eyes

# 597
  • София
И аз нещо подобно мислех - за мъжете пускам един ден гласуване, за жените два дни. Там и без друго почна по-късно темата, а и аз закъснях с пускането на анкетата. Rolling Eyes
Тъкмо така ще приключи тази анкета горе-долу на 50та страница, а онази ще може да се поизпише. Wink

# 598
А не съм съгласна с тебе Теро ФатКерчетата, както и ЯСаш са ми много любими.
Луда ли си ма, не говоря за тях  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 599
  • Варненска клюкарка
Аз няма да се обяснявам, нито ще чета хвалебствените дитирамби на някой защо харесал определена двойка или сериал...Достатъчно ми е да знам кои са, а подробности кое къде му трепнало докато ги гледа не ме интересува Mr. Green Просто ще си напиша моите  и толкова Peace

Общи условия

Активация на акаунт