Красивите турски актьори 2 (Номинационна Тема)

• 62 913
  • 779
  •   1
Отговори
# 540
Някой да е сравнявал Баръш и Халит по популярност в Турция, че и зад граница  ooooh!
Някой да е казал, че Баръш е по-добър актьор...? ooooh!

Поставям го пред Халит по външен вид. Нито го слагам по талант, нито по успехи, нито по акъл  Peace
Лично аз се възхищавам на Халит, просто за мен си е чичко. Човека е на възрастта на майка ми, няма как да гледам по този начин на него  Peace

Тук говорим за красота, вие къде отидохте - талант, популярност и т.н.  ooooh!

Аз казах, че е на върха, защото реално от по-младото поколение действително е така  Peace

Иначе Баръш само може да се радва дори, че е бил на една сцена с Халит Ергенч (на келебеците).
Дано има късмет да участват в проект  Peace

# 541
  • София
Гласувах за:
Енгин  Heart Eyes
Ибрахим  Heart Eyes
Нежат  Heart Eyes

И мен ме учудва чак таз голяма популярност на Баръш, честно казано, симпатичен ми е, хубав е, но  прекалено ми е миловиден такъв, сладникав, абе не е мой тип.

Ако трябваше да номинирам за актьорски качества класацията ми би била:

Халит Ергенч, Енгин Акюрек, Баръш Фалай,Нежат Ишлер, Мурат Йълдъръм, Къванч Татлату, Толга Саръташ Ибрахим Челиккол, Мехмет Гюнсюр, Кенан Имирзалъоулу, Мете Хорозоолу, Екин Коч  - като никой не поставям на първо място, защото не мога да реша, кой е по-талантлив и не бих гласувала в подобна класация, ако трябваше да номинирам само трима.
Енгин Акюрек е по  космарлясал и от Чачун  : hahaha да залегна че мой ма биете  newsm43
Ний пък си го харесваме така  Heart Eyes
Като цяло брадясалите ме кефят и личният ми мъж е брадясал  Heart Eyes
Ама класацията за талантливи актьори ли е или за красиви защото аз класирах по красота  newsm78
ако трябва да ги класирам по талант то подредбата ми ще е  Naughtyдруга

# 542
Теро - Това не го разбирам сериозно... Идеята на анкетата е обективно гласуване и при такова, който спечели, защото това е нагласяне. А и да излезе, че Баръш е най-красив еми не е така...
Mr. Green

То това да сме 2-3 човека, не съм само аз   Laughing

Казах си обективното, вече в анкетата друго направих  hahaha

И за мен не е най-красивият от изредените, но исках да го подбутна, защото другите си имат сигурни гласове  Peace

# 543
Като завърши анкетата и има победител по красота Mr. Green какво от това!?
В края накраищата който и да е той няма да значи, че е най-красив, а че има най-много на брой почитателки в подраздела, в който сме.
Аз лично не бих могла да се огранича до трима, защото визуално симпатизирам на доста.

# 544
Предлагам после да се направи анкета за най-добър актьор и този спор може да го прехвърлим там  Joy hahaha

# 545

Енгин Акюрек, след КПА
БОНБОН!!!

# 546
  • София
Гласувах за:
Енгин  Heart Eyes
Ибрахим  Heart Eyes
Нежат  Heart Eyes

И мен ме учудва чак таз голяма популярност на Баръш, честно казано, симпатичен ми е, хубав е, но  прекалено ми е миловиден такъв, сладникав, абе не е мой тип.

Халит Ергенч, Енгин Акюрек, Баръш Фалай,Нежат Ишлер, Мурат Йълдъръм, Къванч Татлату, Толга Саръташ Ибрахим Челиккол, Мехмет Гюнсюр, Кенан Имирзалъоулу, Мете Хорозоолу, Екин Коч  - като никой не поставям на първо място, защото не мога да реша, кой е по-талантлив и не бих гласувала в подобна класация, ако трябваше да номинирам само трима.
Енгин Акюрек е по  космарлясал и от Чачун  : hahaha да залегна че мой ма биете  newsm43
Ама класацията за талантливи актьори ли е или за красиви защото аз класирах по красота  newsm78

Ти прочете ли ми целия пост?
Казвам как бих гласувала, в анкета за талант!
За красота съм гласувала и както казах по-рано Енгин го намирам за един от най-красивите в гилдията, за МОЯ вкус!

# 547
Абе аз давам предложение, ма как ще отсея трима по талант  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 548
  • София
Абе аз давам предложение, ма как ще отсея трима по талант  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Мен и 10 няма да ми стигнат. Особено от младите има много талантливи, ама пък от старата гвардия Heart Eyes има такива дето много харесвам и също искам да включа в списъка.
Аз предлагам след края на актьор и акриса - най-хубава двойка и най-добър сериал.

# 549
Е Сис тогава ще е страшно  hahaha

Ми анкетата беше за забавление уж  ooooh! обаче нещо май не се разбрахме последно за какво се гласува- красота ли,талант ли  Peace

Едното няма нищо общо с другото  Peace

# 550
Абе аз давам предложение, ма как ще отсея трима по талант  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Аз не бих могла, защото също като БУ не мога да отсея, защото ако трябва да съм честна малко са тези, които нямат талант да бъдат актьори.
Ни по красота, ни по талант мога да ги огранича до трима, че дори и до петима.
Добре, че си нямам любимци, а само такива, на които симпатизирам, защото  ми е все тази кой, ще спечели в анкетата, че и в следващи ако има.
БУ и аз бях предложила преди известно време като теб за екранна двойка, но каквато и да е следващата анкета за мен няма да е по-различна от тази, защото всяка си има лица, двойки и сериали, които са и на сърце.

# 551
  • София
А за неталантливи има много  hahaha hahaha hahaha при това са едни от най-харесваните от масата, еле па при жените

# 552
  • София
Гласувах за:
Енгин  Heart Eyes
Ибрахим  Heart Eyes
Нежат  Heart Eyes

Ти прочете ли ми целия пост?
Казвам как бих гласувала, в анкета за талант!
За красота съм гласувала и както казах по-рано Енгин го намирам за един от най-красивите в гилдията, за МОЯ вкус!
май и аз трябва да ти задам същия въпрос - дали ми прочете целия пост  Naughty
прочетох го много добре и точно затова коментирах че ако е за талант щях да ги подредя по друг начин  ooooh!

# 553
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Тук някоя от фенките спомена, че била на 24 години и за нея Халит бил чичко. Но... харесвала Нежат Ишлер - ами той е колкото Халит - как не си забелязала, че е чичко??? newsm78

За Халит се говори по целия свят само със суперлативи, дори се твърди, че е като виното - колкото повече остарява, толкова по-КРАСИВ става!  Peace
А за Баръш май не съм чувала нищо.  Naughty Ако някой знае, да си каже!  Laughing

newsm10 newsm10 newsm10

Там е работата, че точно по тази точка се премълчава и се подминава....Абе красив е момъкът и ....до таме...-... И ААААУУУУУУУ, ЕЕЕЕЕаааааа и ключ и .....заключ...в дървото...
Аааа, моля-моля Crossing Arms, дървото има и други клони, дето тоя Баръш хич не им хваща окото. Crossing Arms В друга гама свирим. Peace

# 554
Май излиза,че всеки чете нещо ама какво чете и той не знае  hahaha  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт