Красивите турски актьори 2 (Номинационна Тема)

• 62 658
  • 779
  •   1
Отговори
# 690
Скрит текст:

иии успях, този поглед заслужава 1 мястоооо

А, този? Не го ли заслужава повече??? newsm03

о това е втория ми избор

третия е този
Оха  Heart Eyes за 3-тия се съгласих одма  Crazy макар че сега не е в най-прекрасната си светлина  Mr. Green за предните години обираа точките   hahaha
Не случайно го наричат Принца на Турция  Peace
Айде упринцил се е ooooh! Mr. Green
Хайаха бил е ма  hahaha
Са малко на кантар hahaha Принц ли е или вече е минал в по дърта форма  hahaha

# 691
t1n43t0, чудесна топ тройка!  Hug Hug

От тези n-броя фенки, явно повечето не правят разлика между 40 - 35 - 30 годишните,
стига да имат качествата на КРАСИВИ АКТЬОРИ!  Peace

Радвам се на хубавата тема и в повечето случаи на интелигентни гласове!  bouquet bouquet

Много убав у фейса ooooh! Mr. Green тоя последния мъж да е нема го земем ooooh!

# 692
  • София

От тези n-броя фенки, явно повечето не правят разлика между 40 - 35 - 30 годишните,

Радвам се на хубавата тема и в повечето случаи на интелигентни гласове!  bouquet bouquet

Що ма Рунка той е султанин  newsm47

# 693

ох ма РенкУ   Hug я къв е убавец  Mr. Green

# 694
Една от най - красивите жени в Турция, определена в нашата анкета за най - красива, вече го е взела. Отдавна. Видяла е в него всичко, което една жена може да види в един мъж. Толкова много го е харесала, че смело, на целия свят е казала

БЕРГ: "Това, което изпитвам към Халит, е отвъд любовта. Всяка сутрин излизам на балкона и благодаря на Бог, че дишам въздуха, който диша Халит, че мога да видя онова, което виждат неговите очи. Говоря съвсем сериозно. Наистина го правя всяка сутрин.";
"Халит беше част от миналото ми, ще бъде част и от бъдещето ми, той и никой друг!"

Пожелавам на всеки поне веднъж в живота си да чуе същото признание! yes

Благодаря на всички, които избраха в едната класация Берг, а в другата - Халит! bowuu

Когато душите са красиви, и лицата са красиви! В първия миг, в който ги видях, усетих магията на това единство. Продължавам да го виждам и днес. Сигурна съм, че и утре, след месеци и след години все ще е така. Дано сме живи и здрави....

# 695

ох ма РенкУ   Hug я къв е убавец  Mr. Green
чак са изпотрепаха за него  Mr. Green

# 696
  • София
Халит и Бергюзар винаги са ми били интересни като двойка - толкова коренно различни ми изглеждат, обаче са някакси взаимно-допълващи се. Супер миличко ми беше на "Златната пеперуда", когато той водеше, а тя излезе за наградата на Пантен. Crazy Crazy

# 697
Всички неща, които сте написали за Халит сигурно са верни, вероятно затова Берг е с него, не знам, защото не им следя личния живот, а на него и професионалния.  Peace Да, той е добър, обаятелен, чаровен, но не е красив, а анкетата е за най-красив актьор.  Peace Както и да е, не упреквам никого, всеки е кликнал там, където е преценил. Peace

# 698
  • София
Лучия - тук не говорим, нито за най-любим, нито за най-добър актьор, говорим за най-красив, както казват рускините, такъв дето ти сваля гащите само с поглед Grinning Grinning Grinning

# 699
Повече хора го възприемат като красив. Факт. Останалите, които са малцинство, не са съгласни, но защо си мислят, че представата им за "красив" е меродавна, така и не разбрах.
На мен не ми харесват доста от вашите избраници. Просто не ми харесват. Красив, грозен - с каква мярка мерите? Няма такава. Въпрос на лично възприятие, на усещане. Познавам хора, които не харесват Ален Делон. Аз го харесвам. Не натрапвам личния си вкус никому. Но щом се прави анкета и съм решила да участвам, трябва да съм готова да приема резултата такъв, какъвто е. И  в никакъв случай да не очаквам, че всички ще са на едно мнение.

Моля те, не ми обяснявай за какво говорите. Точно за същото говоря. И ако четенето с разбиране ти се удава, би трябва да си схванала какво съм написала в поста, с който номинирах в началото.

# 700
Е хубаво де Joy нека благодари на когото иска  hahaha това че тя го е харесала не значи че е най красивия на красивите  hahaha
 Въртим сучем и пак стигаме до това - не говорим за актьорски качества или кой какъв човек е,а за красота  Peace красота бе хора,не харизма,не че някоя го била взела и край  hahaha най красивия ...айде моля ви се,отворете си малко очите  hahaha

То по тая логика Боре като е взел Гупата и какво Joy ще й каза че е най-красивата щото я е взел  Joy как пък не

# 701
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз обичам младичко, красивичко и с баклава, и за такова вчера си пуснах единствения глас. Crossing Arms
Жалко, че немой ме видите как съм си навирила носа в момента. Mr. Green hahaha

# 702
Аз обичам младичко, красивичко и с баклава, и за такова вчера си пуснах единствения глас. Crossing Arms
Ай нема нужда  hahaha знаеме,че и ти си Нарцис  hahaha

# 703
  • пуерто де сагунто валенсия испания
Здравейте! Hug

1.Мурат Йълдъръм
 2.Къванч Татлъту
 3 .Бурак Йозчивит

# 704
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ай нема нужда  hahaha знаеме,че и ти си Нарцис  hahaha
Що бе Верче, някои ме срещат за сефте.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт