Красивите турски актьори 2 (Номинационна Тема)

• 62 658
  • 779
  •   1
Отговори
# 720
И аз да се включа  Mr. Green

1.Баръш Ардуч

2. Кадир Доулу

3. Бурак Йозчивит

# 721
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Че аз съм избрала печелившия  Joy Joy Joy
И Буболин, мисля не е от старите, също си минава за агнешко, учудващо че се е вредил за първото място като не е замирисал на нафталин  hahaha hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Сис, тук играят възрастовите групи  Mr. Green които гласуват  Mr. Green
Няма такова нещо  Naughty Леля обича агнешко  Crazy  bowuu hahaha

# 722

Ти да, но едва ли в тия на Халит се е утрепало от такива на моята възраст  hahaha

# 723
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Ти да, но едва ли в тия на Халит се е утрепало от такива на моята възраст  hahaha
Тери, винаги са се намирали момиченца падащи си по чичковци. Wink Peace

# 724

Тери, винаги са се намирали момиченца падащи си по чичковци. Wink Peace
Mr. Green едва ли са повече от 2-3  Joy

# 725
  • Пришълец
Че аз съм избрала печелившия  Joy Joy Joy
И Буболин, мисля не е от старите, също си минава за агнешко, учудващо че се е вредил за първото място като не е замирисал на нафталин  hahaha hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Сис, тук играят възрастовите групи  Mr. Green които гласуват  Mr. Green
hahaha hahaha hahaha
Па я обичам шилешко Naughty
Скрит текст:

# 726
  • София
Момичета, дайте в другата тема, много моля. Praynig Praynig Praynig

# 727
Късно видях темата и не можах да се включа в номинациите. Учудвам се, че моят фаворит бат Расул го няма в анкетата. Отговаря на изискванията и на най-претенциозните. Погледът му е омаен, усмивката - слънце, а пък и е младо агнешко, така популярно тук.

# 728
Късно видях темата и не можах да се включа в номинациите. Учудвам се, че моят фаворит бат Расул го няма в анкетата. Отговаря на изискванията и на най-претенциозните. Погледът му е омаен, усмивката - слънце, а пък и е младо агнешко, така популярно тук.

Охаааааа Crazy Crazy Crazy друг любимец Heart Eyes

# 729

Моите номинации :

1. БАРЪШ АРДУЧ
 2. КАДИР ДОУЛУ
 3. КЪВАНЧ ТАТЛАТУ

# 730
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Здравейте момичета!  Hug
Разбрах, че се гласува и реших, че е важно да се включа.  Wink Sunglasses

Момичета, дайте в другата тема, много моля. Praynig Praynig Praynig
Не намерих друга тема, затова пиша тук. Наистина потърсих, включително и в профила ти, Тинче.  Peace

Тъъъй. Това са номинации за мъжка красота, правилно ли разбирам?
Дадох своя ценен глас за 1-во място на Баръш Ардуч. Интересен е, чаровен, променлив, не е първопланов, нито елементарно красив. Забелязва се и с времето влиза под кожата.

Май трябва да добавя снимки - постоянно активните във форума ще ги знаят, извинявам се за повторението:

https://cz.pinterest.com/pin/121808364899224074/visual-search/?x … p;w=214&h=211

За други не съм гласувала, моногамна съм. Wink Simple Smile  В този момент не ме впечатляват други (Кадир Доулу е по момичешки красиво-сладникав и чак неприятно елементарен и незрял, Къванч е погрознял,... Ако трябва да посоча още някого на 2-ро място, то би бил Бурак Йозчивит - хубав, хормонален, мъжкарски екземпляр, даже е по-добре, т.е. по-мъжествен с мустаките, но тъй като принципно не харесвам мустаци няма да гласувам за него, пък и вече си го знаем и се е поизтъркал).

П.П. Да си призная, не съм способна да проумея, какво прави Халит Ергенч в класация за... красота?! Абсурдно!  Joy

Поздрави!

# 731
  • София
Мравче, hahaha Hug Hug
другата тема е за "актрисите" - просто тук сме съвсем на ръба, затова предпочитам да пишем там. Wink Wink

Промяна в класирането!!!

Топ 3 в момента:

1. Бурак Йозчивит 115 (15%)
2. Халит Ергенч 88 (11%)
3. Баръш Ардуч 80 (10%)

# 732
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
А-аа, пък аз къде ли не мъже търся...  Joy
И сега какво да правя, да си прехвърля коментара там ли (и тук да изтрия)?

Yes!!!! Гласът ми бил важен наистина, хахаха... (Зарадвах се, че го пъхнахме Баръш в тройката). Simple Smile

# 733
  • София
А-аа, пък аз къде ли не мъже търся...  Joy
И сега какво да правя, да си прехвърля коментара там ли (и тук да изтрия)?

Yes!!!! Гласът ми бил важен наистина, хахаха... (Зарадвах се, че го пъхнахме Баръш в тройката). Simple Smile
Не, не - просто отсега нататък пиши там. Поне до утре вечер, докато приключи тази анкета. Mr. Green Mr. Green

# 734
Жива да не бях,ХАЛИТ  Joy Joyв челната тройка... Shocked,той е всичко друго/готино/,но не и КРАСИВ,ма молА ви се..... ooooh!.да има сини очи,които мен не ме впечатляват,сигурно,щото и аз съм с тЕкива Grinning,има харизма и т. н......бля,бля....но тук темата беше за Убави мъжОвееее  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт