В момента чета...45

• 84 734
  • 721
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Е, и двете ви моля най-любезно, прочетете Юрт и Русенфелт  Grinning!

# 376
  • Belgium

Които също са сценаристи на Мостът  Joy

# 377
Прочетох Щиглецът и Тайната история на Дона Тарт ,Мъже без жени - Харуки Мураками .
Сега чета Сияние на жена - Ромен Гари ,Кланица 5 - К.Вонегът и Безпътният автобус - Стайнбек.

# 378

Които също са сценаристи на Мостът  Joy
Дано на по-малко място са по-добри значи Simple Smile имат всички шансове Simple Smile

# 379
  • Дъблин
Много съм им се наточила, и на Юрт и на Русенфелт  Laughing
Пуснах си заявка за резервация в Столична библиотека, но се чудя кога ли ще ми излезе късметът точно с тези 2 книги. Има ли някоя от вас опит с резервации там, колко се чака?

# 380
И аз им се точа отдавна на  Юрт и Русенфелт, днес пак ги наобикалях в книжарницата, ама други неща се наложи да купувам. Подозирам, че скоро ще се предам, макар че по принцип криминалета рядко купувам.

# 381
 Hug
Прочетох "Забравената градина" от Кейт Мортън.Много добра! Heart Eyes

# 382
  • Русе
Някъде по средата на Възмущение, на Филип Рот съм. Не е нещо особено. До тук 5-6 - страници имаше които прочетох с интерес. Мноого ми е тийн и някак ми напомня на Хартиени градове - на Грийн. Зарязах Сарандън и Стоманеното му сърце - като я почна и заспивам. Simple Smile
Дали защото подскачам от стил на стил и от жанр в жанр, та не мога да си намеря мястото.

# 383
  • София
Мнения за "Път към висшето общество"?

# 384
Вчера дръпнах две книги на Юрт и Русенфелт - втора и трета част от поредицата за профайлъра, както разбирам. Първата я нямаше. ooooh! Нея сигурно ще трябва да поръчвам да ми я донесат. Но фатално ли е да се започне от втората книга?

Между другото, учудвам се, че заглавията на български нямат нищо общо с шведските. Това май се обяснява с факта, че книгите се превеждат от английски, поне за първата със сигурност знам, че е преведена от английски.

# 385
  • София
Много съм им се наточила, и на Юрт и на Русенфелт  Laughing
Пуснах си заявка за резервация в Столична библиотека, но се чудя кога ли ще ми излезе късметът точно с тези 2 книги. Има ли някоя от вас опит с резервации там, колко се чака?
Не се чака много според мен. Аз току-що получих имейл, че ми е готова заявката за втората книга на Юрт и Русенфелт, по темата съм.  Laughing
Прочетох Пайнс, но нещо хич не ми допадна, няма да търся 2 и 3та част.
Сега съм на И страж да бди на пост.

# 386
Прочетох "Вечното чудо" на Пърл Бък.
Дадох и 3 звезди в ГР,защото ми беше леко странна,но иначе Пърл Бък пише красиво.  Peace

# 387
...Сега съм на И страж да бди на пост.

Нещо не ме увлече. От десет дена съм на 60 и някоя страница и въобще не ми се отваря. Но пък не обичам да захващам и да не довършвам и скоро не съм чела нищо.

# 388
  • София
Вчера дръпнах две книги на Юрт и Русенфелт - втора и трета част от поредицата за профайлъра, както разбирам. Първата я нямаше. ooooh! Нея сигурно ще трябва да поръчвам да ми я донесат. Но фатално ли е да се започне от втората книга?

Между другото, учудвам се, че заглавията на български нямат нищо общо с шведските. Това май се обяснява с факта, че книгите се превеждат от английски, поне за първата със сигурност знам, че е преведена от английски.

Cioccolata, ти на шведски ли ще ги четеш? Предполагам, че е така, тъй като третата книга ще излезе на английски чак през юни 2016. Чакам я с нетърпение. Голяма фенка съм на Юрт и Русенфелт.  Heart Eyes

# 389
Да, на шведски. Simple Smile Но май по-скоро ще изчакам да ми донесат първата на хартия.

Общи условия

Активация на акаунт