В момента чета...45

• 84 659
  • 721
  •   1
Отговори
# 195
  • на последния етаж
Чела съм на Памук "Черна книга". Не е мойта бира. Peace
Скоро нямам намерение да се връщам към него.
Същото се получи и при мен! Едва дочетох и то на инат Черната книга.

# 196
Светкавично бягство - Ридли Пиърсън

# 197
  • София
Завърших днес "Селцето". Започвам "Аз, роботът" на Айзък Азимов.

# 198
  • Варна
Чудя се на "Баба праща поздрави..." - четох, че доста по-плоска и слаба от "Уве", първите десетина страници също ме оставиха някак така  Rolling Eyes

Мен също "Бабата" не ме грабна веднага, обаче после много ми хареса. Не мога да я сравня с "Уве", защото все още не съм го приключила, но те съветвам да й дадеш шанс  Peace

Благодаря за препоръката, така и направих Simple Smile

# 199
  • Mostly in my mind
Не съм чела все още Уве, но Бабата хич не ме грабна.  Simple Smile

В момента чета "Прокоба" - Камила Лекберг. Това е първата нейна, която чета и нямам абсолютно никакви впечатления.

# 200
  • София
Продължавам да си чета "Сътворението" на Гор Видал, голяма книга, истинско удовослтвие е.  Heart Eyes

Успоредно с нея започнах на хартия "Отрова в кръвта" на Скарсбрук за Лукреция Борджия. Въпреки че не е особено достоверна исторически, книгата увлича и се чете много бързо, дори и само в метрото да се чете, пак се напредва. От типа книги, които пише Филипа Грегъри, с много диалози. Препоръчвам я на любителите на исторически - тип "солетки".  Simple Smile

# 201
Kölsches Mädel, гледай филма по книгата на Гаскел, няма да съжаляваш. Само 4 серии са. Simple Smile

Благодаря много за препоръката!

# 202
Отзиви за тези няколко книги , може ли ?
Каня им се и се чудя струват ли си или не ?
http://chitanka.info/text/32392-prizrakyt-na-rembrand
http://chitanka.info/text/32226-belezhnikyt-na-mikelandzhelo

# 203
Записвам се , за да ви кажа, че "Монахът" на Матю Грегъри Луис  е прекрасна книга. Преполовила съм я и ми харесва.  Изказа на речта е невероятен.
Когато четох "Богът на дребните неща" в критиката за книгата беше казано, че благодарение на превода на Леда Милева, ще имате едно невероятно преживяване.  Тук нещата са същите. Много богат и красив език, хубави истории, премесени със стихове.

# 204
  • Den Haag
Аз чета тези двете :

# 205

Клайв Стейпълс Луис е един от любимимите ми автори. Не съм чела книгите за Нарния по стечение на обстоятелствата, но се надявам тази да успее да те запали по творчеството му.

# 206
 В момента чета и от вчера и .

# 207
  • Benelux / Varna
Пете, Сътворението я имам отдавна купена, по препоръка на една книжарка, но все не посягам към нея! Благодаря за отзива!

# 208
  • Mediterraneo
Прочетох Последно танго в Харвард. Ужасно ми хареса.

Прехвърлям 1984 на Оруел и успоредно с нея Не тъгувай, Мария!

# 209
  • София
Сутринта приключих с "Аз, роботът".
Започвам тази вечер "В служба на злото" на Робърт Галбрейт и нямам търпение вече.

Общи условия

Активация на акаунт