В момента чета...45

• 84 647
  • 721
  •   1
Отговори
# 210
Прочетох Последно танго в Харвард. Ужасно ми хареса.

Действието основно в този университет ли се развива ?Да не е някаква студентска захорасана история ?Питам , за да знам дали да си правя труда да я изтегля /

# 211
  • Mediterraneo
Не е захаросана в никакъв случай. Основното ядро е Харвард, но през годините нещата се случват и на други места. Много е хубава книгата!

# 212
Не е захаросана в никакъв случай. Основното ядро е Харвард, но през годините нещата се случват и на други места. Много е хубава книгата!
Благодаря ти

# 213
  • Варна
Прочетох "Баба праща поздрави..."
Дадох три звезди, определено Уве беше в пъти по-мой човек. Тази книга след време ще я помня с моментите, в които натежаваха повторенията,натежаваше разсеяната трагичност и небрежната сълзливост. Все пак четивото е приятно (по един инфантилен начин) и се отмята бързо.
Мислех да започна "Фадър наш", но прелистих десетина страници и определено нямам нужда от такъв тип литература в момента... и по принцип.

Ще заложа на Уелбек или Кутси.

# 214
  • Варна
Прочетох "Морето на спокойствието". Впечатлена съм. Много. Чак не мога още да се събера.
А я почнах, за да се разтоваря от скандинавските трилъри.
И не мога да определя какво точно ме докосна толкова силно - в едно събрани депресия, емоция, болка, надежда и някаква ... красота въпреки и напук на грозното.

И аз я четох, хареса ми, няколко дни след като я свърших бях като в някакъв пашкул - колкото тъжен, толкова и красив, НОооо! , току що завърших "Един удар на сърцето" на Теодора Костова - тя ме остави без думи, почувствах я в пъти по-силна от "морето". С две ръце я препоръчвам  Hug

# 215
  • Plovdiv
Извинявам се за офф-а, но да ви питам някоя от вас поръчва ли от сайта на Сиела на 03/03? Аз вече две седмици чакам поръчка и няма никой newsm78 newsm78

# 216
  • София
Извинявам се за офф-а, но да ви питам някоя от вас поръчва ли от сайта на Сиела на 03/03? Аз вече две седмици чакам поръчка и няма никой newsm78 newsm78

Аз си поръчах и си получих книгите на 14 март. Имали са много поръчки и затова са така бавни. Обади им се да ги попиташ за своята поръчка.

# 217
  • Бургас
Здравей! Simple Smile

По принцип в рамките на 10 работни дни трябва да изпратят книгите, когато има промоция. НО сега са "обещали", че до края на тази седмица - всички ще си получат книгите.

И аз още чакам... Simple Smile

# 218
  • Пловдив
Чета "Аз бях тук" на Гейл Форман. Виждам, че преди нея има още две книжки от същия автор - "Да остана ли?" и "Къде беше". Ако някой има отзиви, моля да ми даде за тях. Иначе книжката ми харесва за сега, макар да съм още в началото, напомня ми за поредицата за ""Хоуп" на Колийн Хувър
Преди нея прочетох "Лисицата" много ми хареса, препоръчвам!

# 219
  • Бургас
  .....

Последна редакция: чт, 17 мар 2016, 11:41 от kzbmsn

# 220
Записвам се с "Един+един" на Джоджо Мойс и "Медальонът" на Галина Златарева (страхотна книга!)

Прочетох Последно танго в Харвард. Ужасно ми хареса.

Действието основно в този университет ли се развива ?Да не е някаква студентска захорасана история ?Питам , за да знам дали да си правя труда да я изтегля /

Тегли смело! Няма да сгрешиш! Нищо захаросано няма в нея Simple Smile

# 221
  • София
Момичета, някакви отзиви за Богът на дребните неща на Арундати Рой?

Каменоделецът нещо не ме увлече и ще я зарязвам.

# 222
  • Варна

Книгата има много красив, жив, богат език. Преводът е на Леда Милева и е прекрасен.

# 223
Чета разказите на Харуки- този човек винаги ме впечатлява, все едно пише за мен. Невероятен !

# 224

На всички им харесва освен на броени негативници. Мен започнаха да ме дразнят такива книги, прочела съм своя дял ловци на хвърчила, сияйни слънца, оризови майки и т.п. семейни драми от другия край на света, наръсени с много подправки, че да допаднат на чужденеца, и вече претръпнах. Предполагам, че ми убягват неща, защото всички са във възторг от тази книга. Peace

Общи условия

Активация на акаунт