В момента чета...45

• 84 560
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
Златния син появи ли се електронно?

# 661
Златния син появи ли се електронно?

Мисля, че не. Аз я чета на хартия.

Нелчо, ще споделя, разбира се   Simple Smile

# 662
  • София
Прочетох "Жените, които го познаваха" и не останах разочарована  Grinning
Като оценка й сложих 5/5, макар че първата част ме държеше повече в напрежение.
Определено нареждам Юрт и Русенфелт сред любимците си  Mr. Green
Мда, сладури са, пишат готино. Чаках да я довършиш, за да питам и теб:

Скрит текст:
Какво мислиш за историята между Себастиян и оная кукувица, дето му се лепна? Ей това нещо ме накара да сложа на книжката 4*. Представям си го като голям задник и не ми се струваше ОК, че се подхлъзна точно по такъв тип жена  Mr. Green.

# 663
Вени,  

Скрит текст:

... абсолютна кукувейка беше Елинор. Много ме дразнеше тази жена! Най-много ме издразни накрая като почна де се рови в плика със събраните от Троле материали за Валдемар.
Дразнеше ме и като обикаляше из апартамента на Себастиан. Противна личност ми беше, тип "махленска клюкарка", която обича да си пие кафето със съседите по чехли  Sick (нали първата й работа беше да покани съседа-лекар на вечеря  ooooh! )
Но аз и в живота ненавиждам хора със селски, клюкарски манталитет, които обичат да си навират носа в живота и работите на другите хора  Whistling  Sick Joy

Обаче само заради една тъпа селянка да дам 4* на книгата - не!  Mr. Green

# 664
  • София
А, баш! Много странна беше, и много досадна. Малко повече "Холивуд" сякаш бяха вмъкнали авторите в този роман, но не го казвам с лошо в никакъв случай, знаеш и аз колко ги харесах. От Ера бяха казали, че работят и по третата книга, дано я пуснат за книжния панаир!

# 665
Може ли някое от вас, момичета, да надзърне в темата Познай книгата?
Гризе ме коя е книгата защото смятам да я чета.   Blush

Каня ви всички там!  Simple Smile

# 666
  • София
Естел, не съм много сигурна, но
Скрит текст:
Май е един от романите на Крис Картър..., или някой друг шашав като него  Mr. Green

# 667
Естел, "Един по един", Крис Картър.

# 668
Благодаря ви!  Party

# 669
  • София
Още нещо подобно съм чела, но от друг автор, обаче не мога да се сетя сега. А и в няколко филми съм попадала на точно този метод за убиване.
ПП: Един по един се появи електронно.

# 670
ПП: Един по един се появи електронно.
Охооооо  smile3508
Имах сериозна нужда от разведряване и нещо леко. "Амазонката на Варое" на Б. Биолчев удари в десятката направо. Чета и се хихикам, напомня ми на Пратчет, но ми харесва даже повече от него.

# 671
Чета "Полукрал"  Blush Heart Eyes Много ми харесва!

# 672
Тъкмо приключих книгата на Даян Шаер - ''Има ли места в Рая?'' и да Ви кажа отдавна не бях чела книга на един дъх... Заслужава си. Това е книга - билет до Сирия, до любовта и до войната...
Сега почвам на Дан Браун - ''Шифърът на Леонардо''. Почна доста силно и грабващо.

# 673
  • София
Боря се със "Сияние на жена" не Ромен Гари. Първа среща с автора. Има особен стил. Всичко е написано сякаш диша на пресекулки. Много емоционално подхожда. Нетипично за мъж. Малко ме натоварва като че ли и не успявам съвсем да се потопя в книгата. Тя е мъничка и ще я прочета, но не е моя определено... (очаквах да я харесам, но уви!  Peace )

# 674
  • София
Започнах Жените, които го познаваха на Юрт и Русенфелт (да не изоставам от модата в темата Laughing). Засега ми е много по-интересна от първата част.

Общи условия

Активация на акаунт