Красивите турски актриси 1 (Номинационна Тема)

• 59 562
  • 664
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Как пък не  hahaha с тия вежди кат Гайтан веждЮ  hahaha и подпухнала кат препил човек  hahaha
hahaha hahaha hahaha па нека Фе излезе без да е намацана да я видим Mr. Green
С червено червило  Mr. Green
Тук е с червено червило и много ми харесва:

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 421
Как пък не  hahaha с тия вежди кат Гайтан веждЮ  hahaha и подпухнала кат препил човек  hahaha
hahaha hahaha hahaha па нека Фе излезе без да е намацана да я видим Mr. Green
С червено червило  Mr. Green
Ай сега Joy може кат човек да не струва ама е красива бе  Peace

# 422
# 423
  • София
Фе-то на мен пък има нещо дето ме дразни у фейса и, носа ли е скулите ли са, не знам, че е красива, красива е, ама ми е изкуствена малко имам чувството, че все позира

# 424
Е позира Joy ама е красива  Mr. Green 

# 425
Е, какъв е тоя двоен стандарт - оттатък Халит бил чичко, пък тук за леля Нургюл в тройката мирно и тихо?! newsm78 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Със зетя... Mr. Green трудно го приех, ама клекнах. Joy Joy Joy

# 426
Те са страхотна двойка и двамата красиви bouquet bouquetлюбима двойка в реала заедно с Халит и Бергюзар Laughing Laughingно моята най-голяма любимка Берен....избора й на мъже?????Не я разбирам но това си е нейният избор.... Laughing Laughing

# 427
  • София
То не е важно, как изглежда човека, а какъв човек е. Наскоро превеждах интервю на Кенан и разбрах определено защо тя се е влюбила в него. От думите му за нея така лъхаше любов Heart Eyes та красотата не е всичко и не чак толкова важна.
...........................
Снеже Нургюл може и да е лелка според теб (но не е) обаче ги слага всички девойки в малкия си джоб. Относно красота, а за талант е ясно, че страхотна, това не се коментира.

# 428
Снеже Нургюл може и да е лелка според теб (но не е) обаче ги слага всички девойки в малкия си джоб. Относно красота, а за талант е ясно, че страхотна, това не се коментира.

Hug Чак пък всички. Mr. Green Иначе за талант не мога нищо да кажа, защото не съм я гледала в много сериали/филми, но наблюденията ми са, че ролите й са еднотипни. Peace

# 429
Страхотна тема! Гласувах за:

1. Неслихан Атагюл
2. Белчим Билгин
3. Нургюл Йешилчай

Ако участваше Синем Кобал щеше да е в моя топ три!  Wink

# 430

И тук  Wink  - и пак е красива.  Heart Eyes То иначе сто тона фон дьо тен и баба знае. Mr. Green Wink А на Фахрие не й трябва и много грим - само лек, за да подчертае естествената й красота. Wink Heart Eyes

Последна редакция: пт, 11 мар 2016, 11:02 от ·٠•Snejka•٠·

# 431

И тук  Wink  - и пак е красива.  Heart Eyes То иначе сто тона фон дьо тен и баба знае. Mr. Green Wink А на Фахрие не й трябва и много грим - само лек, за да подчертае естествената й красота. Wink Heart Eyes

newsm10 newsm10

# 432
  • София
Добре бе хора какво сега се опитвате да си натрапвате вашия избор  newsm78
харесвайте си когото искате но прекалено агресивно ги налагате
всеки си има предпочитание и е грозно когато изтъквате вашата любимка като плюете по конкурентката
Аз харесвам и съм гласувала за Неслихан, Бергюзар и Берен но не съм се изказала колко е превзета и изкуствена Фахрие например и как без грим и позиране не ми харесва  Naughty
Колкото и да се опитвате да ми доказвате колко е красива и незаменима Фахрие няма да ми промените мнението и да ме убедите в това защото на мен тя не ми харесва  newsm53 smile3521
И щом ще показваме по сто снимки на Фе за да докажем колко е хубава без грим ето ви и на Несли без грим

Последна редакция: пт, 11 мар 2016, 11:23 от БлагаВест

# 433
Стига сте спорили и 2-те са красиви  Laughing

Нургюл ми скри шапката в Парампарчата. Поне до там дето гледах, страшно красива беше  Peace
Много селски я обличаха, но в лице беше върха  Laughing
Нея я харесвам повече сега, отколкото преди  Laughing

Фахрийето си е красавица, с грим без грим, хубава е много  Heart Eyes
Неслихан също  Peace Само да не е с червено червило и много пудра  Laughing

# 434
Моите фаворитки са назад, тъй че каквото и да натрапвам, все тая, ама нали тази тема трябва да се изпише. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт