Красивите турски актриси 1 (Номинационна Тема)

• 59 477
  • 664
  •   1
Отговори
# 540
Лучия - Шегата с третата възраст беше след нападка от страна на това, че не сме оценявали качеството, ама едно е шега, едно е да влезеш и да обиждаш как и да е.....

Много бързо го обърнахте на шега. Която от вас се чувства красива, защо се обижда, че го приема и лично? Няма такъв филм! Като си тръгнала да настъпваш, ще се наложи и да търпиш....
Изобщо нямате представа коя в какви мъже се заглежда. Примитивно е да се обобщава, само и само да си начешете егото.

Не съм видяла някъде да  е написано, че Халит е Бог. Може ли цитат? Ако съм пропуснала, се извинявам.  bowuu

Поне 200 пъти повторихте какъв бил Халит. Други не мислят като вас. Просто е.
Брейййй и от това се засягаш Shocked та с Бу досега да сме се утрепали за Джансу ooooh! как я обижда и кво говори Mr. Green

# 541
Откъде да знам бе какво сте писали,няма да й помня на онази интервютата дума по дума Joy но според нея все едно Бог е взела Joy

Чак пък да сме се обидили Joy знаиш ли кога ще се обидя от виртуален човек Joy е сега ще ида и ще заплача в ъгъла да знаеш  Peace констатираме джанъм...констатираме,че е грозно да не познаваш човек,дори не си го виждал и да го наричаш грозен  Peace

Хаха и аз онзи ден четох за затворника  hahaha голям фурор е направил в страницата на полицията Joy  малесеф женен е човека,жена му грозна и тя  Joy щот го е харесала такъв  hahaha

# 542
Лучия - Шегата с третата възраст беше след нападка от страна на това, че не сме оценявали качеството, ама едно е шега, едно е да влезеш и да обиждаш как и да е.....

Много бързо го обърнахте на шега. Която от вас се чувства красива, защо се обижда, че го приема и лично? Няма такъв филм! Като си тръгнала да настъпваш, ще се наложи и да търпиш....
Изобщо нямате представа коя в какви мъже се заглежда. Примитивно е да се обобщава, само и само да си начешете егото.

Не съм видяла някъде да  е написано, че Халит е Бог. Може ли цитат? Ако съм пропуснала, се извинявам.  bowuu

Брейййй и от това се засягаш Shocked та с Бу досега да сме се утрепали за Джансу ooooh! как я обижда и кво говори Mr. Green
Ми и на мен от 3 години вече ми се подиграват за Бурак ,че е космат,че е не знам си какво ама не съм седнала да ревем и да се тюхкам  Joy Joy Joy
Ми аз си знам че е косматко,приела съм шегите и подмятанията и какво  Mr. Green
Ренку ми плюва всичките любимци... 1 не ми остана ма не сме тръгнали да се трепеме

# 543

Ми и на мен от 3 години вече ми се подиграват за Бурак ,че е космат,че е не знам си какво ама не съм седнала да ревем и да се тюхкам  Joy Joy Joy
Ми аз си знам че е косматко,приела съм шегите и подмятанията и какво  Mr. Green
Ренку ми плюва всичките любимци... 1 не ми остана ма не сме тръгнали да се трепеме
Той Кеню е по зле от твоя ма Mr. Green hahaha hahaha hahaha

А само по твойте да е Twisted Evil

# 544
  • София
Аз ако реагирах всеки път така както вие реагирате относно Халит, когато чуя лоша дума за Енгин, досега да бех намалила населението на страната поне с 500хил.  hahaha hahaha hahaha   А феновете на  Хазал и Джансу да ме беха утрепали... hahaha hahaha hahaha

# 545
Тя и мойте туркиши не аресва  Mr. Green па и Гришенцето ми и него плюва от време на време  Mr. Green

# 546
  • София
Тя Ренку  Heart Eyes никой не харесва  hahaha hahaha hahaha тя  си е самодостатъчна  Flutter

Сериозно се замислям наистина как реагирам когато чудя лоша дума за Енгин, бях сигурна, че паля от раз и нападам кат питбул, ма третата възраст ме би, ще тренирам  hahaha

# 547
Аз ако реагирах всеки път така както вие реагирате относно Халит, когато чуя лоша дума за Енгин, досега да бех намалила населението на страната поне с 500хил.  hahaha hahaha hahaha   А феновете на  Хазал и Джансу да ме беха утрепали... hahaha hahaha hahaha

Феновете на Халит достатъчно дълго си мълчаха. Три дни във всеки трети коментар беше Халит.

Какво правил в класацията? Щом има хора, които го подкрепят с гласа си, ще бъде в класацията. Да е имало забрана да се гласува за другите актьори. Не, нали? Хората не може да ги накараш насила да гласуват. Сто и кусур души тук трябваше да се чувстваме като в детската  градина да ни наставляват и поучават кое било красиво и кое не. Да имаше лесно щяха да ни напляскат и по дупетата.

Последна редакция: пт, 11 мар 2016, 18:37 от varna_2

# 548
  • Пришълец
Охх,изчетох ви най-накрая.Думи не ми останаха tooth.

Темата за красавците вече е заключена,но резултатите са ясни-Чачослав на седмо място  newsm44.И на последно да беше нямаше да се оплаквам Naughty.По-назад,по-рахат Naughty Mr. Green.

А тук при красавиците Берен вече е настигнала Нургюл Wink.

С риск да предизвикам нови полемики ще споделя newsm43:избягвайте да слагате някои свои любимки без грим,хората да не сънуват кошмари после Joy

# 549
Направо ме е срам, че феновете на такъв човек като Халит (изобщо не говоря за външен вид) се държат така. Какви ли не ни изкарахте. Laughing Еми много ви здраве в крайна сметка  Mr. Green
Аз съм фенка на Халит като човек и актьор, просто не ми е за тази класация. Повечето мислят като мен, с изключение на Ренку разбира се  Joy Joy Joy Joy Joy
А тя мен какво ме прави за Борето  Tired Mr. Green Joy

Тинче, и Халит изведнъж много дръпна, както и Мурат. Така че изобщо не говори за конспирации и такива неща.  Naughty Hug

Лично аз пуснах няколко пъти линка в слънцата, така че може би тези, които не пишат, а ни четат са гласували  Peace

# 550
Не феновете на Халит превърнаха темата в това, което е.

Слава богу старите постове още съществуват.

Всеки имаше възможност  спокойно да си сподели любимците, даже и да каже нещо хубаво за тях, ако желае.
Като не можеш да кажеш някоя добра дума за даден човек, поне замълчи. Защо е необходимо да се лепят етикети и да се правят квалификации?
Кой започна да оспорва избора на хората и да им трие сол на главата, че не са внимавали достатъчно в час по "стандарти на красота" е повече от ясно.

Ако стилът на общуване в някои теми е фриволен /да се изразя меко, за да не обидя някого/ и хората там са окей с това, не е нужно да го пренасят и в теми, чийто замисъл беше друг. И наистина имаше потенциал за интересни анкети.

# 551
  • София
Тинче, и Халит изведнъж много дръпна, както и Мурат. Така че изобщо не говори за конспирации и такива неща.  Naughty Hug
Не говоря за конспирации въобще. Халит и Мурат в началото бяха с брутално дръпване - направо ме шокираха. При Баръш беше накрая. hahaha
Каква конспирация - просто по-активни хора в различните периоди. И, както при теб, някои са призовавали за гласуване или пускали линка за подсещане, и така са се засилили хората. Hug

Не феновете на Халит превърнаха темата в това, което е.

Слава богу старите постове още съществуват.

Всеки имаше възможност  спокойно да си сподели любимците, даже и да каже нещо хубаво за тях, ако желае.
Като не можеш да кажеш някоя добра дума за даден човек, поне замълчи. Защо е необходимо да се лепят етикети и да се правят квалификации?
Кой започна да оспорва избора на хората и да им трие сол на главата, че не са внимавали достатъчно в час по "стандарти на красота" е повече от ясно.

Ако стилът на общуване в някои теми е фриволен /да се изразя меко, за да не обидя някого/ и хората там са окей с това, не е нужно да го пренасят и в теми, чийто замисъл беше друг. И наистина имаше потенциал за интересни анкети.
Hug Имаше потенциал и все още има. Но аз не обичам такива конфликти и такъв обмен на грозни думи, затова и предпочитам да не се намесвам. Направих темите за забавление и разтоварване - получих обратния ефект: главоболие и натоварване. Joy Joy

# 552
 Баджаначке, Чачослав е на 7 позиция не е зле Joy  Peace красавчик е и винаги е бил  Naughty

Халит ко прай при красивите еркеци идея си нямам  Mr. Green  Актьор  и то доста добър   така е  Peaceно не минава за красавец  no

А забрайхге да включите ашкъма на Ренка Халидулко   за красив актьор   Mr. Green Joy колко бой яде заради моя  Joy

гласувах за красиви актриси Хазал Кая , Берен Саат Айча Върлаер   

Последна редакция: пт, 11 мар 2016, 19:28 от femmi2

# 553
Баджаначке, Чачослав е на 7 позиция не е зле Joy  Peace красавчик е и винаги е бил  Naughty

Халит ко прай при красивите еркеци идея си нямам  Mr. Green  Актьор  и то доста добър   така е  Peaceно не минава за красавец  no

А забрайхге да включите ашкъма на Ренка Халидулко   за красив актьор   Mr. Green Joy колко бой яде заради моя  Joy

За Халил щях гласувам с двете кунки  Mr. Green той е на мен и Булка  Naughty

# 554
Цитат
Hug Имаше потенциал и все още има. Но аз не обичам такива конфликти и такъв обмен на грозни думи, затова и предпочитам да не се намесвам. Направих темите за забавление и разтоварване - получих обратния ефект: главоболие и натоварване. Joy Joy

Аз също не обичам конфликти и дандании. На което и място да беше Халит, никога не бих казала: "Ама как може!".  Така са гласували хората, това е, окей. Това, което ме провокира да реагирам е, че се оспорва избора не на един, не на двама, а на 100 души. Сякаш са някакви идиоти. Хиляда пъти беше казано, че всеки дефинира красотата през своя си призма.

В анкетите, според мен, трябва просто да си дадеш предложенията, да се мотивираш с нещо позитивно и да гласуваш. Толкова.

Общи условия

Активация на акаунт