Красивите турски актриси 1 (Номинационна Тема)

• 59 475
  • 664
  •   1
Отговори
# 570
  • Пришълец
Ааа Фемо,молим те Naughty.Ний с теб сме си баджаначки по Чачова линия,онзи не мога да ти го взема.Дръж си го Mr. Green

# 571
Анкетата в другата тема приключи, тъй като темата беше заключена. Това са резултатите:

1. Бурак Йозчивит 125 (13%)
2. Баръш Ардуч 104 (11%)
3. Халит Ергенч 102 (11%)

---

4. Мурат Йълдъръм
5. Къванч Татлъту
6. Енгин Акюрек
7. Чаатай Улусой
8. Кенан Имирзалъоулу
9. Ибрахим Челиккол
10. Кадир Доулу

---

11. Нежат Ишлер
12. Мехмет Акиф Алакурт
13-14. Джансел Елчин / Мехмет Гюнсюр
15. Каан Урганджиолу

Радвам се за БУ, красиво момче е, но за мен има симпатични и сред тези, които не са в тройката, а от въпросната визуално ми харесва само той.

# 572
# 573
  • София
В живота двойка или в сериал?

# 574
  • София
В живота двойка или в сериал?
СЕРИАЛ

# 575
  • AMS
Привет!!!
Не само не успях да номинирам, но и не можах да гласувам в другата тема.
НЕ съм съгласна с резултатите при мъжете!!!
От писане на "шедьоври", заключиха темата 4 часа по-рано.
За мен изборът е опорочен и резултатите не са действителни.

Мина ми мерака и тук да гласувам.

Тинче,  Hug съжалявам, че такава какафония се получи.
Наистина няма смисъл от пускане на други такива теми за класации.

А може би пък е по-добре да се пуснат!?
Няма, къде другаде, да се види такъв "стил", такова "забавление",
такова "разсъбличане", та даже да се стигне до разкриване на анонимността.
Има страхотни бисери за една друга тема - смешките.

# 576
Привет!!!
Не само не успях да номинирам, но и не можах да гласувам в другата тема.
НЕ съм съгласна с резултатите при мъжете!!!
От писане на "шедьоври", заключиха темата 4 часа по-рано.
За мен изборът е опорочен и резултатите не са действителни.

Мина ми мерака и тук да гласувам.

Тинче,  Hug съжалявам, че такава какафония се получи.
Наистина няма смисъл от пускане на други такива теми за класации.

А може би пък е по-добре да се пуснат!?
Няма, къде другаде, да се види такъв "стил", такова "забавление",
такова "разсъбличане", та даже да се стигне до разкриване на анонимността.
Има страхотни бисери за една друга тема - смешките.

Mr. Green

# 577
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Само на мен що никой не ми каза евала, за дето обичам агнешко, не ми стана ясно. hahaha
"Моят" (единствен) човек е 7-ми в анкетата  Grinning, което според мен е добре предвид необичайното активизиране на профили не писали от години или на прясно регистрирани такива. Wink

Теми, които са с анкета и им трябва още малко над 50 стр. за приключване, може да не бъдат заключвани, ако това се поиска в тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=840351.2340;topicrefid=20 И друг път се е налагало по някаква причина тема да не се затваря на 50-та страница при положение, че няма да има следващ номер такава. Желателно е искането да го направи авторката на темата. Също така авторката, пак на указания линк, може да поиска модератор да добави (пренесе) пост с окончателното класиране в заключената вече тема. Peace

# 578
Ми тя тая тема е от 3 дни Joy сетихте се в последната минута да гласувате както се казва  hahaha никой не ви е виновен,че блеехте в небесата  Peace

По повода за пореден път трябва да се изказвам  ooooh!
Значи кога плювнахте Боре беше добре и го оприличихте на грозник,некадърен актьор,някакво си ново момче,дори и тип мъж за грозници  hahaha както и за гейове
Ама кат ви зачепкахме прекрасния Халит обърнахте плочата и почнахте да вирите носовете  Peace
Така е - всеки вкус е различен,но това не ми пречи да си изказвам мнението  Peace и никой нищо не може да ми каже  Peace

Защо Маргото не се обиди кат й плювам Чачо  hahaha а го приема с надсмешка и всичко е 6  Peace
Ма понесете малко критика и вие де,това че е прекрасен актьор не го оспорвам по никакъв начин,ама не е идеален  Peace 

# 579
  • Пришълец
Защо Маргото не се обиди кат й плювам Чачо  hahaha а го приема с надсмешка и всичко е 6  Peace
Защото и самата тя го оплюва  newsm47,а и не отрича фактите такива каквито са в момента newsm47.Нека го навести някой с лозарска ножица и го сложи в ред,думичка няма да дам да се каже по негов адрес hahaha

# 580
  • София
Моят любимец е от най-оплюваните във форума, какво ли не съм чувала по негов адрес (черния, брадатия, космясалия, ревльо и т.н), ама пак не съм тръгнала да скачам на всеки, който каже нещо, не знам що са тънкообидни толкоз някой, ама тей на. 

# 581
  • София
Моят любимец е от най-оплюваните във форума, какво ли не съм чувала по негов адрес, ама пак не съм тръгнала да скачам на всеки, който каже нещо, не знам що са тънкообидни толкоз някой, ама тей на. 

Ма нека си плюват тъкмо ще си е само твой  smile3503

# 582
Защото и самата тя го оплюва  newsm47,а и не отрича фактите такива каквито са в момента newsm47.Нека го навести някой с лозарска ножица и го сложи в ред,думичка няма да дам да се каже по негов адрес hahaha
Там съм джанъм  Mr. Green убав не убав щи го плюна хахах за късмет  hahaha

# 583
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Здравейте!  Hug
От вчера се чудя как да гласувам, защото ми е трудно да избирам сред толкова хубави жени, а пък и като ги понагримират, нагласят става още по-трудно... А и нека не забравяме, че времето си тече безвъзвратно - докато известните красавици все още са атрактивни и греят на небосклона, излизат нови лица, които пък са интересни не само заради външността си, а и защото не са "втръснали"...

Относно избора ми: признавам, че не следя всичко и не познавам половината от предложените имена. Тъй като това са актриси, а не фотомодели, смятам че е е важна не само голата красота, но и излъчването, екранното присъствие, което съм усетила (съответно някои ще прескоча, защото само красотата им, без по-особено излъчване не ми е достатъчна).

1. Елчин Сангу - с необикновена огнено-порцеланова красота, интересна, променлива, нова, а и в момента нея гледам и ме вълнува Wink
2. Зеррин Текиндор - фина, нежна, женствена, със стил, вечна
3. Берен Саат - защото не е агресивно красива, уж обикновена, а се превъплащава, излъчва нежност, женственост, очите й греят, излъчват светлина
4. Фахрийе Евджен - закачливо-женствена
5. - ________ - Не мога да реша

Чудех се за останалите имена:
Неслихан Атагюл - хубавичка муцунка, има интересни леко азиатски очи, но като цяло ми е скучна, без излъчване. Загледах "Фатих Харбийе" с нея, не можа да ми задържи вниманието, може би е по-подходяща за фотомодел, отколкото за актриса, но може пък просто да бил лош сценария, така че смятам в бъдеще да й дам още един шанс и да опитам да погледна още нещо с нея...
Нургюл Йешилчай - на снимки е добре, на екрана - не, а и не бива да се усмихва, никак не изглежда добре...  Mr. Green
Небахат Чехре - прекалено хищна красота за моя вкус, предпочитам повече нежност и женственост
Туба Бююкюстюн - преди години ми беше любимка, струваше ми се невероятно красива... Изпитвам към нея носталгично чувство, за времето на Аси... Но и се чудя, как е възможно толкова да ми е харесвала... Ето как се променят вкусовете. Wink Simple Smile
Бергюзар Корел - естествено, че е хубава и приятна, вълнувала съм се заради героините й... Но ми се струва някак си грубовата и едра за вкуса ми, предпочитам по-фини жени, същото се отнася и до Мерийем Узерли.

Относно мъжете-актьори: Изключително съм изненадана от избора на някои съфорумки, от невъзможността да се прави разлика между талант, симпатия и физическа красота. И да - точно при избора на външност си има точно дадени критерии, даже са всеизвестни - било за разните му там Мис-конкурси, било за да те вземат за модел - съвсем точно си е казано, какви са изискванията.
Смятах, че ще бъде весело и ще се позабавляваме покрай темите, но коментарите за възраст, гейове, окосмяване... са смешни, неадекватни и глупави. Особено, когато става въпрос за мъже - та те са късметлии, че с възрастта стават още по-интересни, добър пример е Шон Конъри. Същевременно, нека не се лъжем - Халит Ергенч не само, че не е красив, не е и хубав, но даже не е и "средна работа", той определено спада към категорията на "грозниците", които умеят да са симпатични, въпреки грозотата си да развълнуват. Вълнувала съм се от героите му, но в никакъв случай не заради външността! Същото смятам и за Мурат Йълдъръм, когото много харесвам, но заради ролите му, не като мъж.
Ако щете вярвайте - абсолютно без негативно чувство към Халит Ергенч, смятам че справедливо може да оглави класация за най-грозен актьор в главна роля. Най-сериозно го номинирам, който иска да направи тема.  Peace

Hug

П.П. Опитвам се да си въведа гласовете, но не ми позволява да дам повече от 3 гласа - нали имахме право на 5 или греша?

Последна редакция: пт, 11 мар 2016, 23:28 от Ferda Mravkata

# 584
  • София
1 БЕРГЮЗАР КОРЕЛ - 123  (11%)
2 БЕРЕН СААТ    99 (11%)
3 НУРГЮЛ ЙЕШИЛЧАЙ 97 (11%)

Общи условия

Активация на акаунт