Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - Тема 12

• 63 283
  • 776
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, здравейте,

преди пишех в темата, ако ме помните  Simple Smile Да се похваля - след 2 дни стават 8 месеца, откакто съм щастлив непушач  Laughing Чувствам се много добре, не ми се пуши, не мисля за цигари. Много рядко само ми минава мисълта за пушене и до там.
От месец-два, обаче, ми се случва нещо странно. Започнах да дишам доста странно, едно такова накъсано. Чак вечер корема ме боли от стягане. Глава ме боли и ми е нервно.
Дали има връзка с непушенето?

# 466
  • Стара Загора
Привет ,само наминавам да ви видя,минаха 6 месеца от както не пуша  Laughing

честно казано,вече и не ми се пуши ,Но лепнах си едни 6-7 кг от които искам сега да сваля 3.Гордея се с себе си ,и се надявам никога повече да не посягам към цигари.Радвам се че тук виждам нови попълнения.Желая на всички много упоритост за да успеят. Grinning

# 467
  • гр.Мартен
Привет ,само наминавам да ви видя,минаха 6 месеца от както не пуша  Laughing

честно казано,вече и не ми се пуши ,Но лепнах си едни 6-7 кг от които искам сега да сваля 3.Гордея се с себе си ,и се надявам никога повече да не посягам към цигари.Радвам се че тук виждам нови попълнения.Желая на всички много упоритост за да успеят. Grinning
Браво! Килограмите ще се стопят при правилен режим на хранене и спорт.И все пак как успя да ги откажеш? Blush

# 468
  • SF
Момичета, здравейте,

преди пишех в темата, ако ме помните  Simple Smile Да се похваля - след 2 дни стават 8 месеца, откакто съм щастлив непушач  Laughing Чувствам се много добре, не ми се пуши, не мисля за цигари. Много рядко само ми минава мисълта за пушене и до там.
От месец-два, обаче, ми се случва нещо странно. Започнах да дишам доста странно, едно такова накъсано. Чак вечер корема ме боли от стягане. Глава ме боли и ми е нервно.
Дали има връзка с непушенето?

Не.
Просто ти е нервно.

# 469
Здравейте,

Както се вижда от лентичката ми, не съм пушила вече 20 дни и спрях и Табекса. Вчера ми беше последното едно хапче и имах доста нерви, та положението беше тежичко. Днес стискайте палци момичета, дано да издържа първи ден дори без да пия Табекса. Дано да е по-добре от вчера.  baby_neutral

# 470
  • Русе
Стискам, успех!!! bouquet

# 471
Здравейте,

Както се вижда от лентичката ми, не съм пушила вече 20 дни и спрях и Табекса. Вчера ми беше последното едно хапче и имах доста нерви, та положението беше тежичко. Днес стискайте палци момичета, дано да издържа първи ден дори без да пия Табекса. Дано да е по-добре от вчера.  baby_neutral

Стискам палци. Само много не го мисли, ако ти се допуши - дишай дълбоко, излез малко на въздух.

# 472
  • Русе
Малко да ви разсмея..обяснявам на психолог/ моя приятелка/ кога най- много ми се пуши. А именно с цел да се възнаградя за добре и навреме свършен аработа , дали у дом а, дали н аработа е без значение. Та тя ми казва,ч е трябва да заменя наградата с нещо друго, като най успешни са ..секса, хазарта и алкохола..ххахахах Joy Та сега се чудя , ако ми се допуши на работа, наблизо няма тото пункт, ни лафка...идвам с кола н аработа, та и алкохола май не става.... newsm78

# 473
Цвете, колеги нямаш ли готини да помогнат с останалото?

# 474
От 5.08 Не към палила цигара. bowuuПроблема сега са многото храчки и кашлица. Та се чудя какви лекарства да си взема че да се изчистя по-бързо. Имате ли пледложения?

# 475
  • Русе
Цвете, колеги нямаш ли готини да помогнат с останалото?
Estlar, оглеждам се , оглеждам се, нали е за добра кауза! hahaha

# 476
  • тук-там
Здравейте. Опитвам се и аз да откажа цигарите.  Има ли някой пробвал с микро игли.
Вчера сложих моите.  Като, че ли желанието за цигари намалява, дано не си въобразявам. Явно няма да стане от раз. Изписаха ми и табецин - хомеопатия, нещо обаче не го намирам по аптеките. newsm78

# 477
  • Русе
Ели, аз пих Геломиртол форте, но подчертавам, че сама си го изписах, погледни го , ако искаш. Иначе и Тавипек става.
Иглите ги чувам сефте, но желая успех bouquet

# 478
Момичета аз да се похваля, че през последните 3 дни не съм имала кризи за цигара, но пък за сметка на това имам някакво безсъние безпричинно. Не съм сигурна дали е свързано с цигарите, много е странно тъй като аз попринцип винаги спя непробудно, никога не ставам през нощта. В последно време ставам по 4 пъти, или поне по 2... Много нетипично за мен. Някой събужда ли се често нощем ?

# 479
  • София
Момичета аз да се похваля, че през последните 3 дни не съм имала кризи за цигара, но пък за сметка на това имам някакво безсъние безпричинно. Не съм сигурна дали е свързано с цигарите, много е странно тъй като аз попринцип винаги спя непробудно, никога не ставам през нощта. В последно време ставам по 4 пъти, или поне по 2... Много нетипично за мен. Някой събужда ли се често нощем ?

И аз бях така първия месец. Всяка нощ будувах по няколко часа, но все пак се чувствах бодра и наспала се Simple SmileПосле се оправя. Успех с отказването!

Общи условия

Активация на акаунт