Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - Тема 12

• 63 266
  • 776
  •   1
Отговори
# 540
  • гр.Мартен
Здравейте. Отдавна не във се включвала защото си пушех,но не спирах да Ви чета. Но вече трети ден не ми се пуши,имам чувството че ако запаля ще повърна.  Sick Sick Sick Дано това да е началото на едно бездимно бъдеще,в което няма да се налага да вися зимата на вън заради една цигара ooooh! ooooh! ooooh!

А не можеш ли да кажеш "Това Е началото на едно бездимно бъдеще" и да се усмихнеш  Simple Smile
Мога... И ще го направя! smile3521

# 541
  • София
В неделя изхвърлих кутия цигари, от тогава не съм палила, с изключение на онази вечер, когато изпуших три цигари, ей така, и аз не знам защо...Надявам се този път да успея.

# 542
В неделя изхвърлих кутия цигари, от тогава не съм палила, с изключение на онази вечер, когато изпуших три цигари, ей така, и аз не знам защо...Надявам се този път да успея.

Да изпушиш три цигари, "ей така, без да знаеш защо" определено не е пътят към успеха.   bouquet

# 543
  • София
Наясно съм. Wink

# 544
12-ти ден! Simple Smile Най-хубавото е, че заради правилната нагласа( спрях цигарите, започнах да спортувам) започнаха и да ми се случват хубави неща....

# 545
На мен ми изчезна от подписа лентичката, която показваше и не мога да я оправя. Не знам защо. Няма значение де, исках да кажа, че спрях цигарите преди около 4 месеца. В момента съм бременна, но не ги спрях след като го разбрах, а преди това и се гордея от този факт. А иначе първите 2 месеца за мен бяха тежки. Като през втория рядко съм имала тежки моменти, може би 1 или 2 пъти, и това беше. А в последните 2 месеца - 3ти и 4ти се чувствам страхотно и отдавна не ми се е пушило. Тъй, че всеки може да го направи. Стискам ви палци момичета!  Hug  Аз бях много заклет пушач и ви гарантирам, че всеки може да спре.

# 546
Браво! Hug

Лентичките ти се виждат, за цигарите даже са 2 Simple Smile

12-ти ден! Simple Smile Най-хубавото е, че заради правилната нагласа( спрях цигарите, започнах да спортувам) започнаха и да ми се случват хубави неща....
Така се чувствах и аз в началото, имах чувството, че летя Laughing

# 547
Здравейте, не пуша от две седмици и съм много горда. Следя темата, но досега не съм писала. Кураж на всички отказващи се!

# 548
Здравейте, не пуша от две седмици и съм много горда. Следя темата, но досега не съм писала. Кураж на всички отказващи се!

браво!! с еднакъв старт сме Simple Smile

# 549

браво!! с еднакъв старт сме Simple Smile
Хайде има ли отказващи? Само vv88 е желязна. Браво само така Simple Smile

# 550
Аз... вече 4 месеца не съм пушила и не ми се е искало. Единственият момент, в който съм имала желание за пушене може би беше, когато имах повече стрес един ден, но през останалото време съм ок. Тъй, че дръжте се момичета всичко е постижимо !  Hug

# 551
Аз пък тази нощ сънувах, че пуша..... newsm78 Дори се скрих, за да си изпуша цигарата, защото осъзнавах, че вече не пуша, оффффф много странно.....По принцип нямам никакви проблеми със спирането на цигарите, не ми се пуши зверски, не съжалявам че ги спрях, но какво ми стана не знам Rolling Eyes

# 552
  • Русе
Ха, и аз това сънувах..наистина нямам проблем с това,че ги спрях, ама какво ми стна и аз не знам ooooh!

# 553
И аз съм сънувала, че пуша /след като ги отказах/  newsm78
Явно е нещо подсъзнателно. Но пък е хубаво да се събудиш и да установиш, че е било сън  Simple Smile

# 554
Здравейте момичета, аз не съм пушач, но ММ е заклет такъв... Сега е решил да ги отказва, макар да се съмнявам да има тази воля...  Mr. Green Та някой може ли да препоръча някакъв помощен метод за справяне с това, чувала съм за разни пластири, билкови препарати и др... Има ли действащ и изпитан препарат, електронна цигара при него не действа? ooooh! В момента има желание да опита да ги откаже и аз разбира се искам да му помогна, но не знам с какво.... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт