Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - Тема 12

• 63 261
  • 776
  •   1
Отговори
# 555
lunna pateka аз ги спрях с Табекс.

# 556
Благодаря ти, ще му взема и аз Табекс, май доста хора са доволни от него, може и при нас да подейства... Peace

# 557
  • TX
Благодаря ти, ще му взема и аз Табекс, май доста хора са доволни от него, може и при нас да подейства... Peace
Без ВОЛЕКС , табекса не действа. Аз и мъжо с помощта на табекс и волекс ги спряхме, но моят брат например, 6 пъти спира табекса , а цигарите не успя. Така че, мъж ти в главата трябва да си заложи желанието и тогава, като патеричка действат табекса  Peace Успех

# 558
Аз също ги спрях с Табекс. Може би беше точно нужната патерица, защото предишните опити не успях. А може би просто ми е бил назрял моментът. Не смятам, че са магически, защото в един момент се започва ежедневната борба да прдължаваш да избираш да не пушиш.

# 559
Здравейте.
Днес стават три години, откакто спрях цигарите без никакви помощни средства.
Щом аз успях и вие можете.
Трудни ми бяха първите 4 дни и то не толкова.
Сега се чувствам чудесно, изобщо не ми се пуши, само като си помисля за цигари и ми се ... Sick  Миризмата на цигари ме отвращава.

Сега ако успея да спра и яденето.  Laughing

Успех, с вас съм, знам че можете!
Прекрасен ден!

# 560
Относно табекса, аз също смятам, че си е нужна воля и мотивация най-вече. На мен също ми служеха като патеричка. Идеята е, че по този начин докато премине най-трудното от към физически симптоми, те са изолирани и ти можеш да се съсредоточиш върху психиката си. Тоест да се справяш с един проблем по-малко. Поне при мен е така.

# 561
  • Слънчевия дом
Здравейте и от мен ,и аз тук при вас не пуша вече от месец и седем осем дни .Пуших повече от 23-24 г .по почти 1 кутия на ден.Не ги отказах доброволно т.е по собствено желание , а по медицински причини и от това ми идва и най- големия страх да не пропуша отново а и да не надебелея още -повече че аз и без това съм си дебеланка и после пък трябва да отслабвам щото холестерол , високо кръвно абе още гадости .А иначе учудващо лесно ги отказах без някакви драми  и нерви. Сега въобще не ми си пуши но обичам да мрънкам за цигари  така де профилактично . Навиците т.е пиене на кафе и алкохол и сбирки не си промених , и кафе пия и бира си пия и и излизам .Но от време на време така ми си припушва но  си мисля че това е нормално  все пак 23 години съм пушила.Следя ви и това ме мотивира да одържам фронта като чета колко много от вас са се справили с това предизвикателство . Успех на всички които ще опитат да откажат цигарите а на отказалите ги здраве и да не пропушват .

# 562
Момичета,какво правите когато ви връхлети паническото желание да запалите ?  ooooh! Twisted Evil Close

# 563
Обади се на някого да си поговорите, вземи си душ, лакирай се, да се разсееш, излез някъде да се разходиш, направи нещо за себе си. След минути ще си забравила:)

# 564
  • Русе
Прави нещо с ръцете си, готви, чисти, каквото и да е, стига да са ти заети ръцете bouquet

# 565
Момичета,какво правите когато ви връхлети паническото желание да запалите ?  ooooh! Twisted Evil Close

Аз излизам на прозореца и дишам дълбоко.

# 566
Приемате ли нови членове ? Аз не пуша от 6 години някъде, но точна дата не помня . Отказах ги като започнах нова работа, която беше доста натоварена и не ми оставаше време да мисля ,че ми се пуши по 8-10 часа на ден .Така реших ,че щом мога да издържа толкова, мога и въобще да не пуша .  Около мен обаче пушачи много, ужасно гадно ми смърдят и се радвам ,че се отървах от това .

# 567
  • Пловдив
Привет и от мен Simple Smile
Искам да споделя моят опит с отказването.
Преди 4 години съвсем случайно попаднах на коментар за книгата на Алан Кар в един сайт за здравословно хранене. Едно момче пишеше, че след като затворил последната страница, вече нямал желание да пуши. Стана ми много любопитно и реших да я прочета, макар че нямах никакво намерение да ги спирам (не, че нямах нужда - винаги съм пушила много, около 2 кутии на ден, всяка вечер кашлях и се давех), просто не можех да повярвам, че това става с книга Naughty
За 2 дни и половина я прочетох, и след като затворих файла(четох онлайн версията) просто спрях да пуша, ей така, без воля, без абстиненция, без симптоми на никотинов глад, сякаш забравих, че някога съм пушила. Не ме дразнеха околните, когато пушат, не ми липсваха, докато си пиех кафето или си пийвах на кръчма или в дискотека, оцелях и докато си чаках автобуса до работа, макар че не можех да си представя  преди как ще чакам нещо или някой някъде, без да запаля цигарка #Crazy просто не ми се пушеше вече Party Party Party Препоръчвах и разказвах на познати и непознати около мен, но 90% не я прочетоха, защото бяха скептични, някои я четяха цял месец или така и не я довършиха и при тях не стана. Само двама човека я прочетоха от раз и явно наистина искаха да ги спрат и успяха.
Препоръчвам на всеки, който е решил, че е време да ги спре да прочете книгата, но си отделете време на спокойствие и тишина, четете я с внимание и концентрация и осмисляйте всеки ред и ако можете я прочете за 2-3-4 дни. Това според мен е най - ефективният начин за прочитане и за спиране на цигарите.
Извинявам се за дългия пост! Надявам се да съм била полезна Peace
Успех на всички в отказването, който и метод да сте избрали! А за тези, които вече са ги спрели, помнете, че такова нещо като "само една цигара" не съществува и щом сте успели и един ден, вече сте непушачи!!!! Peace Peace Peace

# 568
Как сте, държите ли фронта Simple Smile Аз съм с нова работа и се хващам как ме човърка от време на време като видя колежките как излизат да пафкат...май пак трябва да прочета книгата.

# 569
Онзи ден направих 1 година като щастлив непушач  Simple Smile Даже и торта направих по случая  Simple Smile
Много съм щастлива, все едно живея втори живот. Чак не искам да си мисля какво представлявах тогава  ooooh!

На новите момичета бих казала - дами, няма нито една причина да пушите, нито една. За сметка на това мога да ви изброя 100 причини за това колко е хубаво без цигари. Освободете се от този кошмар, нищо няма да загубите. Вярвайте ми  Hug

Общи условия

Активация на акаунт