Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - Тема 12

• 63 254
  • 776
  •   1
Отговори
# 570
Честита годишнина, ЕваНиколова, как само лети времето, нали Simple Smile

g_e_r_y, _Jack_, добре дошли! Хубави годинки сте навъртели като непушачи, добър стимул давате bouquet

# 571
  • Луната
ЕваНиколовачестита годинка! bouquet
_Jack_ радваме се на всеки нов член. Макар, че отдавна не съм писала в темата.
Аз също не пуша от повече от 6 години и смея да кажа, че това ме прави много щастлива.

# 572
И аз съм щастлив, а и в къщи не мирише на цигари .

# 573
Спрях ги отдавна. Живота ми се промени изцяло - имах сили да спортувам, косата, кожата, АЗ. Вече не мислех колко цигари имам и дали ще ми стигнат. Свободна! Имах време, да време не се смейте, защото си отнема по няколко минутки, цигарка след цигарка. Супер е!

# 574
  • Русе
Вече имам усещането, че никога не съм пушила, а нессъм наистина само от 5 месеца..Споделям същото усещане, че си свободен, пък и по отношение на бюджета има значение bouquet

# 575
Привет, мили дами!  Hug

Хоп и аз тук! До сега не съм се опитвала да спирам цигарите, около 10тина години съм била заклет пушач-по кутия на ден.
Прави ми впечатление напоследък, че не ми се пуши толкова често и ми е гадно като паля- може би защото влача една настинка от известно време. Свалила съм си и приложение на телефона, което се надявам да действа мотивиращо с начална дата днешната Crazy

За всички успели да се разделят категорично с цигарите - браво, възхищавам ви се!  Heart Eyes Как ви повлия психологически спирането, чувствате ли се, че волята ви е по-силна за други неща впоследствие?

Успех на всички в това начинание!  bouquet

# 576
  • SF
Аз не пуша от една година и 3 седмици. Последния месец преживях със съмнения за най-гадната болест. Направиха ми и операция. Резултатите излязоха и не, не е тази болест!!! Simple Smile Така че - продължавайте да не пушите! Simple Smile

# 577
Как ви повлия психологически спирането, чувствате ли се, че волята ви е по-силна за други неща впоследствие?
Свобода! Това чувствам най-осезаемо. Преди всяко действие в живота ми беше обвързано с цигара. Ей сега ще тръгна, само да изпуша една цигара. Ей сега ще вляза в банята, само да изпуша една цигара. Ей сега ще си легна, само да изпуша една цигара. И т.н.
Когато ги спрях просто се наслаждавам на всичко около мен, без да чувствам, че ако не хвана цигарата не съм удовлетворена дори от най-хубавото, което ми се случва...

Esmee  Hug

# 578
Здравейте и от мен.... Някак неусетно стана така,че скоро ще преджапам първата година...Не съм вярвала, че ще стане, но пък много исках да спра да пуша. Вече мисля, че мога да се нарека непушач, сещам се веднъж на 2-3 месеца. Но само като си представя да смърдя на цигари, да ми миришат децата на цигари, да давам един вагон с пари за тях, да им отделям по пет-10 минути на всеки час- два, да тичам да си ги купувам в най-невъобразимото време на деня - и като час и като температура, да мисля взех ли ги, не ги ли взех, ама в тва заведение пуши ли се или не..........................А, Не Мерси! Така си ми е добре. 2016 мина под надслов да СПРЕМ ЦИГАРИТЕ! Сега смятам 2017 да мине под надслов ДА СВАЛИМ КИЛАТА..... така че ако има желаещи........да се организираме.
Хайде лека вечер от мен и сила на новодошлите!
ПОздрави

# 579
Днес правя 4 г. без цигари!
Даже ми е трудно да си представя, че някога съм била пушач Simple Smile
Леко ми е, щастлива съм! animal085  Simple Smile

# 580
При мен са минали 48 часа до момента. Реших да се отчитам тук, пък и нали затова е темата.  Mr. Green
Днес е по-лесно. Вчера ми беше ад по едно време- излизах навън през 10 минути да дишам дълбоко, наистина имаше моменти, в които много ми се пушеше, физическа нужда, никотинов глад.  Naughty Иначе дори като гледам някой да пуши не ме дразни (поне за сега). Вечер ми е по-тежко от сутрин - не пия кафе, но първата ми работа като си отворех очите преди беше да запаля  #Crazy

# 581
  • Слънчевия дом
Не се отказвай аз не пуша вече  почти два месеца , не казвам че ми е лесно но със всеки изминат ден е по- лесно от вчера зачетох и книгата на Алан Кар и като че ли наистина помага много пробвай .Аз се страхувам както вече казах да не ги започна отново защото ги спрях принудително поради заболяване  а не по своя воля затова се мотивирам всеки ден .Стискам ти палци .

# 582
НСЧ, честит четвърти непушачески прерожден ден. Ти си нашето вдъхновение.

Слънчогледка, преди две години (почти) не вярвах, че ще премина 48 часа. Или три дни, или седмица. Все очаквах кога точно ще се пропукам и ще запаля. Не подозираш в момента, но след две години ще погледнеш назад и ще се гордееш със себе си и най-правилното решение в живота си.

# 583
  • Русе
Стискай зъбки, утре сутринта ще е по добре,точно сега ти е най- трудния момент, утре ще е по добре! С теб сме!

# 584
Не се сърди, преди три години като спирах цигарите и четях тук, видях че си ги спряла преди година и си виках ехеййй, колко много време,  цяла година.
Сега и аз съм като теб, все едно никога не съм пушила. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт