Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - Тема 12

• 62 728
  • 776
  •   2
Отговори
# 675
Аз от 01.04 в 12:11ч ми беше последната. Забелязвам следните симптоми за 3 дни: запек, излезе ми една гадна пъпка, не мога да се концентрирам /едно изречение го чета около 3 пъти, работата ми е свързана със смятане, дано не вкарам фирмата в приключение/ и в метрото много мирише  Joy. Нямам кашлици, храчки и подобни, сигурно това ще ме чака на по-късен етап, след 17 години пушене, няма да се размина леко, но ще мине bouquet

# 676
Аз нямам нито храчене, нито кашлица. Доколкото разбрах не е задължително по този начин да се чистиш - тялото си намира своя си начин за прочистване.

# 677
Никога не съм кашляла, а повечето ми приятели пушачи, постоянно изкарват медузи.
Виж какво намерих по темата за кашлицата : http://nicofree.bg/for-the-ladies/kashlicata1/

# 678
18 г. бях пушач. Никога не съм имала кашлица, нито докато пушех, нито като ги спрях.

# 679
Браво, Sisley666, страхотно го каза!

По-добре да съм нешушач, който от време на време си мисли за цигари, отколкото пушач, който всеки ден иска да е непушач.

По повод на кашлицата - аз си кашлях доста, докато пушех. След като ги отказах имах един период от около 2-3 месеца, в който къртех здраво. Сега вече всичко е наред, както трябва да бъде  Simple Smile

# 680
Днес имах ужасни пориви за цигара, в обедната почивка имах пушач на масата и едвам устисках да не си взема от цигарите му Sad. Не знам защо се получи така, хем ми е пети ден, дано утре ми е по-леко.

# 681
  • Русе
Понякога на неочаквани места и време са ме хващали поривите, ставай не гледай и така минава. Ще мине  и това Hug

# 682
При мен не мина Sad пак пропуших тези гадини Blush Сега смятам да посетя курсовете на Алън Кар като тежката артилерия Mr. Green Дано ми промият мозъка хубавичко та да не погледна цигара повече Praynig Успех на всички Wink Който не опитва той няма да успее!

# 683
Книгата съм преглеждала, но хич не ми влияят на мен подобни клишета  Laughing плаща ли се този курс?

...Не знам защо се получи така, хем ми е пети ден, дано утре ми е по-леко.
Още си в началото, тепърва ще става по-трудно, не се настройвай още за лесно, защото ще се разочароваш.
Като ти се допуши просто си запълни времето с нещо друго, разговор по телефона, стани до тоалетна или направи нещо, което е възможно според случая.

# 684
Днес кризите бяха две, като втората напрвооо ooooh!.Май наистина борбата с гадните цигари започва сега... #2gunfire

# 685
Днес кризите бяха две, като втората напрвооо ooooh!.Май наистина борбата с гадните цигари започва сега... #2gunfire

Ще намаляват тези кризи, докато съвсем изчезнат. Аз в такива моменти излизах на чист въздух и дишах дълбоко. Бързо минаваше.

# 686
Ето линк към сайта http://www.nepushaveche.com/contacts/?confirm=1
Има различни пакети

# 687

Vikcheto, аз не съм най подходящият човек за съвет относно спирането на цигари /още съм новак/, но според мен нямаш нужда от това. Когато имаш криза за цигара влизай тук и ще се подкрепяме Peace.Имам събрана кутия с изпушени фасове, като ми се допуши и я отварям да я подуша, мирише на л... Shocked

# 688
 Laughing Laughing Laughing Развесели ме с тая кутия!  Hug

# 689
  • SF
Аз никога не съм кашляла от цигари. Но от настинка кашлиците ги влачех с месеци, докато пушех.
Нито кашлях като ги спрях, освен ако не съм се разболявала нещо, но май не.
Все пак аз не пушех толкова редовно и още тогава съм имала паузи с дни. Но при първо събиране на приказки навън, добре си попушвах.

Общи условия

Активация на акаунт